- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Ayy o kadar sevindimki seninle beraber yasiyorum sanki bu olayı .akşam gelirse sakin bi dille ben kvyle oturacaksam burda yerim iyi de bu yaştan sonra evimde rahat huzurlu yaşamak istiyorum de kesinlikle kvyle oturacaksan gitme derim ben bak pişman olmuş bile:)kızlar merhaba
eşim babamı aramış müsaitseniz akşam size gelecem demiş babamda buyur gel oğlum demiş. çocukları sormuş okula gidiyorlarmı demiş babamda çocuklar iyiler ama iki gündür okula gidemiyorlar demiş. bakalım olmazsa burdaki bi okula nakil aldırırız demiş. eşimde baba nakile ne luzum var zeynep eve gelmeyecekmi demiş. babamda ben bilmem oğlum demiş onu karınla konuş demiş ama kızım ben gitmek istemiyorum dersede kızım başımın tacı bitane kızım var onuda rezil edemem demiş. eşimde akşam zeyneple konuşmak istiyorum demiş babam tamam buyur demiş.
Aynen öyle. Ama siz annenizi sokağa atar mıydınız falan diye laf oyunları yapabilir. Babanla baştan konuş zeynep sen. Gerekirse geçmişteki sıkıntılarını hatırlat.Babanla konuş,babana da duygu sömürüsü yapar,annemi me yapayım atayım mı falan diye
Baban hastanelik olduğun günleri hatırlataın ve asla taviz vermesin
Şimdi bir de babana oynarlar aynı oyunu,vicdan yaptırmaya çalışırlar aman dikkat
Zaten kimsenin sokağa atıldığı yok evi var otursun evinde.Aynen öyle. Ama siz annenizi sokağa atar mıydınız falan diye laf oyunları yapabilir. Babanla baştan konuş zeynep sen. Gerekirse geçmişteki sıkıntılarını hatırlat.
Aynı şeyi yazacaktım ya babası için okurken duygulandım...ne dik konuşup karşı tarafı hırslandırmış ne de kızını ezdirmiş...tam baba yani...Bence baska arkadaslarin da dedigi gibi bu konuyu babaniz konussun, siz de yanlarinda olun. Sozu size degil babaniza vermis olsun.
Ayrica babanizin ellerinden opuyorum. Ne kadar yuce yurekli biriymis oyle. Arkaniz simsiki saglam. Ne mutlu size.