- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
- Konu Sahibi zeynepguven1986
kocan olacak o adam illa pişman olacak canım inşallah
lütfen güçlü ol , allah yardımcın olsun.
lütfen güçlü ol , allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende o yüzden ağzını aradım zaten.çünkü yarın kp'e bir şey olsa başıma gelecekler bunlar biliyorum. Eşim şimdi ortada bir şey yok diye böyle yok ben yapmam filan diyor ama ben tanıyorum onu. annesiyle küsüm sekiz aydır her onlara gidip geldiğinde başlıyor sen fesatsın kötü niyetlisin uzatıyorsun, annemin konuştuklarını bir duysan utanırsın filan deyip beni barışmaya zorlamaya. Ama kp hayatta olduğu için bir süre sonra dolduruşun etkisi geçiyor. dediğim gibi yarın kp' e bir şey olsa o duygusallıkla burnumdan getirir bizimle yaşasın diye. bana da ipucu oldu dediğiniz gibi :)hadi sende ipucu almış oldun :)
baaaakkkk çakaalllll bu aklıma gelmemişti iyi fikir buuuuu !!!!!hadi sende ipucu almış oldun :)
Nakil aldırmanız için adres kaydı yaptırmalısınız. Çocuklar 18den küçük olduğu için adres kaydı için baba imza atmalı. Çok uzak değilse okul götürüp getirin bir süre. Dava açılınca geçici velayet alır kaydı değiştirirsiniz.çocuklar iki gündür okula gidemiyorlar beklesemmi buradaki bi okula nakil aldırsammı bilemiyorum
şuan götürüp getirmek sıkıntılı olur. bir hafta bekleyeyim herhangi bir gelişme olmazsa durumumuzda bi çaresine bakıcamNakil aldırmanız için adres kaydı yaptırmalısınız. Çocuklar 18den küçük olduğu için adres kaydı için baba imza atmalı. Çok uzak değilse okul götürüp getirin bir süre. Dava açılınca geçici velayet alır kaydı değiştirirsiniz.
Pislik kocan... bide ben değiştim olgunlaştım bu sefer seni ezdirmem diyodu noldu?? Daha anasının adı geldi yuvanız yıkıldı. . Sakın geri adım atma bacım. Bikaç yorum önce yazmıştım annemin yaşadıklarını. Konunu ona bahsettim Ohh iyi yapmış dedi. İnsanın sevmediği biriyle ömür geçer mi dedi. Ben çok pişmanım dedi. Annemde ilk 2 sene oturmuş sonra 8 sene ayrı sonra yine beraber.. hayatının 18 senesini babaannemle geçirmiş.şuan götürüp getirmek sıkıntılı olur. bir hafta bekleyeyim herhangi bir gelişme olmazsa durumumuzda bi çaresine bakıcam
eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.Pislik kocan... bide ben değiştim olgunlaştım bu sefer seni ezdirmem diyodu noldu?? Daha anasının adı geldi yuvanız yıkıldı. . Sakın geri adım atma bacım. Bikaç yorum önce yazmıştım annemin yaşadıklarını. Konunu ona bahsettim Ohh iyi yapmış dedi. İnsanın sevmediği biriyle ömür geçer mi dedi. Ben çok pişmanım dedi. Annemde ilk 2 sene oturmuş sonra 8 sene ayrı sonra yine beraber.. hayatının 18 senesini babaannemle geçirmiş.
Kaynanan olacak kadına yuh demek istiyorum. . Göz göre göre yuvanızı yıkıyor. Demiyor oğlum tamam ben alışırım yalnızlığa yeterki yuvanız yıkılmasın demiyor. Akılları sıra burnunuzun sürtmesini bekliyorlar. Çok beklerler
canım bende senin gibi çok kustum annemler e gittim aynen sabretmesi çok zordu ama hiç geri adım atmadim sukurki hep gelip Özür diledi beni aldı tekrar sende sabret canım annemin bi lafı var hep seviyosa gelir alır almiyosada sevmiyodur der seni sevmeyen adamdan zaten bi gün bosanirsin o gün bugün olsun bari derdi gercektende haklı yani ...seni seviyosa gelecektir sevmiyosada anlarsın bari ne mal oldugunusabrediyorum canım çok zor ama sabretmekten başka bişeyde gelmiyo elimden
Allah anne babanıza uzun hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallaheşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.
eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.
Aynı sahneleri ben de yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.
Canım benim hiçbir pişmanlığın olmasın bu halde olmanızın sebebi sen değilsin. Çok güçlü bir kadınsın.günaydın arkadaşlar.
benimle üzüldünüz derdimle dertlendiniz hepinizden allah razı olsun.çocuklarımla babamın evindeyim. şuana kadar herhangi bir ses çıkmadı eşimden dün karşı komşumu aradım ne var ne yok diye eşim iki gündür eve gelmiyomuş ışıklarınız hiç yanmadı dedi gelen giden yok dedi bizim arabayı kv nin apartmanın önünde görmüş muhtemelen annesinde kalıyo. evimizin böyle karanlıklar içinde kalmasına sebeb olduya ne deyim haram olsun hakkım emeğim. çocuklarım burada daha mutlu sanki yada bana öyle geliyo. elimizden geldiğince de çocukların yanında bu konulara girmiyoruz. akrabalarımdan yanıma teselli için gelenler oldu. hepsi bana hak veriyor çünkü kv yi tanıyorlar. bundan sonra ne olur neler olur bilmiyorum ama şuana kadar herhangi bir pişmanlık yaşamadım çok şükür. çocuklarımın ve benim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.