kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

hadi sende ipucu almış oldun :)
aynen bende o yüzden ağzını aradım zaten.çünkü yarın kp'e bir şey olsa başıma gelecekler bunlar biliyorum. Eşim şimdi ortada bir şey yok diye böyle yok ben yapmam filan diyor ama ben tanıyorum onu. annesiyle küsüm sekiz aydır her onlara gidip geldiğinde başlıyor sen fesatsın kötü niyetlisin uzatıyorsun, annemin konuştuklarını bir duysan utanırsın filan deyip beni barışmaya zorlamaya. Ama kp hayatta olduğu için bir süre sonra dolduruşun etkisi geçiyor. dediğim gibi yarın kp' e bir şey olsa o duygusallıkla burnumdan getirir bizimle yaşasın diye. bana da ipucu oldu dediğiniz gibi :)

Illa bu duruma mi gelmek lazim.madem evde kalabiliyonuz gelini niye bu raddeye getiriyonuz.cocuklar okullarindan geri kaliyolar.
Keske ozmn gitseymis anasiyla.sizde evinizde kalirdiniz.
Ama benim tavsiyem is buraya kadar gelmisken geri adim atma iyce tepene binerler.gerekirse nakil yaptir zaten su durumda olacagi o.
Esin bekliyodur uc cocukla geri doner okullari var felan diye ondan sesi cikmiyodur.

çocuklar iki gündür okula gidemiyorlar beklesemmi buradaki bi okula nakil aldırsammı bilemiyorum
Nakil aldırmanız için adres kaydı yaptırmalısınız. Çocuklar 18den küçük olduğu için adres kaydı için baba imza atmalı. Çok uzak değilse okul götürüp getirin bir süre. Dava açılınca geçici velayet alır kaydı değiştirirsiniz.

Nakil aldırmanız için adres kaydı yaptırmalısınız. Çocuklar 18den küçük olduğu için adres kaydı için baba imza atmalı. Çok uzak değilse okul götürüp getirin bir süre. Dava açılınca geçici velayet alır kaydı değiştirirsiniz.
şuan götürüp getirmek sıkıntılı olur. bir hafta bekleyeyim herhangi bir gelişme olmazsa durumumuzda bi çaresine bakıcam

şuan götürüp getirmek sıkıntılı olur. bir hafta bekleyeyim herhangi bir gelişme olmazsa durumumuzda bi çaresine bakıcam
Pislik kocan... bide ben değiştim olgunlaştım bu sefer seni ezdirmem diyodu noldu?? Daha anasının adı geldi yuvanız yıkıldı. . Sakın geri adım atma bacım. Bikaç yorum önce yazmıştım annemin yaşadıklarını. Konunu ona bahsettim Ohh iyi yapmış dedi. İnsanın sevmediği biriyle ömür geçer mi dedi. Ben çok pişmanım dedi. Annemde ilk 2 sene oturmuş sonra 8 sene ayrı sonra yine beraber.. hayatının 18 senesini babaannemle geçirmiş.

Kaynanan olacak kadına yuh demek istiyorum. . Göz göre göre yuvanızı yıkıyor. Demiyor oğlum tamam ben alışırım yalnızlığa yeterki yuvanız yıkılmasın demiyor. Akılları sıra burnunuzun sürtmesini bekliyorlar. Çok beklerler:sinirli:

Pislik kocan... bide ben değiştim olgunlaştım bu sefer seni ezdirmem diyodu noldu?? Daha anasının adı geldi yuvanız yıkıldı. . Sakın geri adım atma bacım. Bikaç yorum önce yazmıştım annemin yaşadıklarını. Konunu ona bahsettim Ohh iyi yapmış dedi. İnsanın sevmediği biriyle ömür geçer mi dedi. Ben çok pişmanım dedi. Annemde ilk 2 sene oturmuş sonra 8 sene ayrı sonra yine beraber.. hayatının 18 senesini babaannemle geçirmiş.

Kaynanan olacak kadına yuh demek istiyorum. . Göz göre göre yuvanızı yıkıyor. Demiyor oğlum tamam ben alışırım yalnızlığa yeterki yuvanız yıkılmasın demiyor. Akılları sıra burnunuzun sürtmesini bekliyorlar. Çok beklerler:sinirli:
eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.

Konunu okumuştum ama yorum yazamamıştım şimdi son gelişmeleri okudum. Zor duru üzüldüm ama iyi yapmışsın.
Şimdi annen ve babanın yanında huzurla oturuyorsun, sevmediğin birinin hizmetini yapsan psikolojin de kalmazdı.
Mecbur değilsin ama seni mecbur bırakmak istiyorlar buna hakları yok.
Geri adım atma anne ve baban arkandayken.
Umarım sonu sen en mutlu edecek şekilde olur.

Bu konuyu kesinlikle kocanla degil kv ile cozmelisin... Eger o gelmezse esin sana bisey diyemez sonrada kotu olacagina bastan kotu ol.. Ben baya bi geri kalmisim konu sahibi evi terk etmis sanirim ama kararindan sakin donme canim nasil olsa karisizda olmaz uc cocuk var mecbur gelecek

sabrediyorum canım çok zor ama sabretmekten başka bişeyde gelmiyo elimden
canım bende senin gibi çok kustum annemler e gittim aynen sabretmesi çok zordu ama hiç geri adım atmadim sukurki hep gelip Özür diledi beni aldı tekrar sende sabret canım annemin bi lafı var hep seviyosa gelir alır almiyosada sevmiyodur der seni sevmeyen adamdan zaten bi gün bosanirsin o gün bugün olsun bari derdi gercektende haklı yani ...seni seviyosa gelecektir sevmiyosada anlarsın bari ne mal oldugunu

Sabahtan beri bu konuya bakıyorum,acaba Zeynep bir şey yazdı mı?diye... Hakkında hayırlısı olsun arkadaşim kocan gibi adamların ve analarının yatacak yeri yok ALLAH sorsun inşAllah... Dilerim senin içinde her şey çok güzel olsun.

eşimde kv demde 3 çocukla babamın evine sığınamam zannetti ama annem babam sağ olsunlar daha biz rahat edemiyecez kırılacaz gücenecez diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar. yemiyorlar çocuklarıma yediriyorlar. babam koskoca adam çocukların önünde oyuncak oluyo onlar etkilenmesin üzülmesin diye. allahım anama babama uzun ömürler versin hep başımızda olsunlar.
Allah anne babanıza uzun hayırlı sağlıklı sıhhatli ömür versin inşallah
Bu arada adres kayıt için eşinizin imzasına gerek yok benim eşim Kazakistan'da görevli ve bu işlerle ben uğraşıyorum o imzayı da ben attım gidin adresinizi alın çocuklarınız okula başlasın çünkü rutinden ayrılmasın çocuklar şu an kaygı içinde olabilirler
Allah yardımcınız olsun

İşte buna çok sevindim. Ne iyi anne babanız varmış. Aslında normali bu ama burada neler okuyoruz. Aklım hep sizdeydi. Bu haberi alınca biraz olsun rahatladım.

Aynı sahneleri ben de yaşadım, seni çok iyi anlıyorum.
Ailem dediğin o adam seni görmüyor da, kendi annen baban nasıl da kol kanat geriyor.
Gerçek aile bu işte.
İnsana en çok da o naiflikleri, o incelikleri, o kırmamaya özen gösterişleri koyuyor :KK43:

günaydın arkadaşlar.
benimle üzüldünüz derdimle dertlendiniz hepinizden allah razı olsun.çocuklarımla babamın evindeyim. şuana kadar herhangi bir ses çıkmadı eşimden dün karşı komşumu aradım ne var ne yok diye eşim iki gündür eve gelmiyomuş ışıklarınız hiç yanmadı dedi gelen giden yok dedi bizim arabayı kv nin apartmanın önünde görmüş muhtemelen annesinde kalıyo. evimizin böyle karanlıklar içinde kalmasına sebeb olduya ne deyim haram olsun hakkım emeğim. çocuklarım burada daha mutlu sanki yada bana öyle geliyo. elimizden geldiğince de çocukların yanında bu konulara girmiyoruz. akrabalarımdan yanıma teselli için gelenler oldu. hepsi bana hak veriyor çünkü kv yi tanıyorlar. bundan sonra ne olur neler olur bilmiyorum ama şuana kadar herhangi bir pişmanlık yaşamadım çok şükür. çocuklarımın ve benim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Canım benim hiçbir pişmanlığın olmasın bu halde olmanızın sebebi sen değilsin. Çok güçlü bir kadınsın.
Eşinin tam olarak vazgeçtiğinden emin olmadan sakın sakın geri adım atma. Sonra evden gitmenin hiçbir anlamı kalmaz. Hakkınızda hayırlısı.

X