kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ahh canım inşallah emeğinin hak ettiğin değerin karşılığını alırsın bu akşam. Eşin konuşurken arkadaşların dediklerine çok dikkat et öyle ağlamalar seni seviyorumlar ama o da benim annemlere asla inanma ki o karar ve cesaret var sende.

Tek yol kaynanın kendi evinde kalması, muhtaç değil sağlığı yerinde. Kocası yeni ölmüş siz zaten destek oluyosunuz ona.

Eşin ilk başta ılımlı konuşur iknalamaya çalışır baktı sen geri adım atmıyosun sesi yükselebilir hakaret edebilir çocuğunla tehdit edebilir bir sinir anıyla. Bunlara hazırlıklı ol. Kocanı tanıyan sensin huyuna giderek mi yumuşak tonla mı ya da sesini yükseltsen mi etkili olur ona göre karşılığını ver. İnşallah gerek kalmaz bunlara dua ediyorum senin için umarım çooook güzel olur her şey, hepimizi şaşırtır da takdirimizi kazanır şu kocan. Hadi be enişte kk nın kalbine bi su serp be!

kızlar merhaba
eşim babamı aramış müsaitseniz akşam size gelecem demiş babamda buyur gel oğlum demiş. çocukları sormuş okula gidiyorlarmı demiş babamda çocuklar iyiler ama iki gündür okula gidemiyorlar demiş. bakalım olmazsa burdaki bi okula nakil aldırırız demiş. eşimde baba nakile ne luzum var zeynep eve gelmeyecekmi demiş. babamda ben bilmem oğlum demiş onu karınla konuş demiş ama kızım ben gitmek istemiyorum dersede kızım başımın tacı bitane kızım var onuda rezil edemem demiş. eşimde akşam zeyneple konuşmak istiyorum demiş babam tamam buyur demiş.
Ayy o kadar sevindimki seninle beraber yasiyorum sanki bu olayı .akşam gelirse sakin bi dille ben kvyle oturacaksam burda yerim iyi de bu yaştan sonra evimde rahat huzurlu yaşamak istiyorum de kesinlikle kvyle oturacaksan gitme derim ben bak pişman olmuş bile:)

Babanla konuş,babana da duygu sömürüsü yapar,annemi me yapayım atayım mı falan diye
Baban hastanelik olduğun günleri hatırlataın ve asla taviz vermesin
Şimdi bir de babana oynarlar aynı oyunu,vicdan yaptırmaya çalışırlar aman dikkat
Aynen öyle. Ama siz annenizi sokağa atar mıydınız falan diye laf oyunları yapabilir. Babanla baştan konuş zeynep sen. Gerekirse geçmişteki sıkıntılarını hatırlat.

Ben de cok sevindim yeni gelismeye.
Kadin evim var duzenim var oturuyum oturdugum yerde demiyor boyle huzursuzluk cikiyor iste.bakima muhtac olursun tamam da elin ayagin tutuyosa bi zahmet kal yerin de.zamanin da dusunseydin su durumu belki gelinin de kabul ederdi.

Diger yandan da iki ucu deynek gibi.adam anami napiyim dese olmaz.kadina yarin birgun bisey olsa vs vs.
Iste ne oldum dememeli ne olcam diyecen.keske zamanin da kotuluk etcene iylik etseymis.

Bence baska arkadaslarin da dedigi gibi bu konuyu babaniz konussun, siz de yanlarinda olun. Sozu size degil babaniza vermis olsun.

Ayrica babanizin ellerinden opuyorum. Ne kadar yuce yurekli biriymis oyle. Arkaniz simsiki saglam. Ne mutlu size.
Aynı şeyi yazacaktım ya babası için okurken duygulandım...ne dik konuşup karşı tarafı hırslandırmış ne de kızını ezdirmiş...tam baba yani...
Bu arada eşin geri adım ataklarına geçmiş zeynep pişman olmuş belli...dik duruşunu koru.

Şahane bir baban var ne olursa olsun böyle aileyle dimdik ve mutlu bir kadın olacağına eminim

Babanın ellerinden öpüyorum günlerdir aklımdasin duamdasin yoldaydim şimdi okudum çok sevindim inşallah çekirdek ailenle mutlu haberlerini de alırız hepimiz seninleyiz

X