kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

asla kolay değil
ama çok üzülüyorum eşiniz nasıl böyle anlayışsız oluyor ?
hele o kadın yani kadını ölümüne istemiyorsunuz kavgalar ediyorsunuz da nasıl hala gelmek istiyor ?
aklım almıyor benım ya
benım kaynanamı düşünüyorum melek kalıyor sizin ki yanında
benım kide öle yönetmeyi falan cok sever ama böyle yapmaz diye tahmin ediyorum aynı durum olsa
ne bileyim bizimkinde gene Allah korkusu var hanı karı koca kavga edıyor dıye Allahtan korkar
ama sızınkınde o yok galiba Allah tan da korkmuyor

siz kavga ederken cocuklar duymadı mı peki?
küçükler uyanmadı büyük kızım uyandı geldi en çokta o etkileniyor zaten gece ağladı. yanında yattım kızımla konuştuk biraz babannemi sevmiyorum diyo. çocukları etkilemek istemiyorum ama ben üzülünce onlarda üzülüyo

diyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem

Yanlış konusmussun kendini iyice çıkmaza sokmussun
Anne ben birlikte yaşamak istemiyorum ev ev üstüne olmaz huzurumuz kaçar lütfen bu konuda anlayış bekliyorum
Arada sen gelir kalırsın arada × torunun yanında kalır daha tatli oluruz boyle demeliydin

Klasik Türk aile yapısı..Oğluna duygu sömürüsü yapan anne bunlar karşısında kendini bi annesine bakamadığı için berbat hisseden bi oğul...Kendinizi adamın yerine koyun anneniz sürekli ağlayıp ben korkuyorum yalnız kalamiyorum dese naparsiniz?Üstelik size gelmek istediğini açıkça söylüyorsa..Hayir desen kendini seni yetiştiren büyüten insana ihanet etmiş gibi hissedersin..

İşin zor bacım naparsan yap sen vicdansız gözüküceksin..Esin bi annemi sigdiramadi dicek bakamicak senin tarafından olaya.Çünkü karşıda duygu sömürüsü yapan bi anne var..Bosansan bile asla sana hak vermicek.Beni sevseydi annemi kabul ederdi ne zararı var bi yaşlı kadının evde ona dicekti.. Millet bunun için mi bosandin sende yaşlanican be kızım ayıp etmişsin die bide seni yargılayacak.

Ben esinede hak veriyorum aynısını benim annem yapsa eşim senin gibi davransa suçlardim onu belkide bilemiyorum.

Sizin tek çözümünüz kv.O benim elim ayağım tutuo tek yaşarım ev ev üstüne olmaz diye dusunucekti..Oğlu gel dese bile ben düzenimi bozamam evimde rahatım dicekti..Ama senin kv tam tersi düşüncede..Suan hatta istenmediğini bile bile geldiğine göre hırs yapmış durumda.Savaş açmış sana. Evdeki huzursuzluk çok zor 1 ay olmuş bunlar yaşanmaya başlayalı.. Allah yardımcın olsun ne diim.Bi çözüm bulamadım ben insallah feraha erersin..

Yaa bence gercekten kimse gelmeden alin cocuklarinizi esyalarinizi ailenizin yanina gidin bi sureligine. O gorumcedeki laflara baksen, o kimki size oyle konusuyor alsin anasini ozaman baksin. Sakin kabul etmeyin, eger kabul ederseniz elinde sonunda bosanicaksiniz. En iyisi simdiden onlem almak kocani korkutmak icin evi terk et. InsAllah akillanir.

• Beğen
Reactions: anu
buarada eltimde diyomuş ne var alsa diyomuş biz aynı şehirde olsak ben itiraz etmezdim diyomuş kv oraya gitmeceğini bildiği için iyi gelin rolü yapıyo

o zaman kardeşim 3 çocuk mu var bölüşeceksiniz aylara, 3-4 ay birinizde kalacak sonra diğerine gidecek. kimse kusura bakmasın herkesin anası madem hepsi bakacak.

o zaman kardeşim 3 çocuk mu var bölüşeceksiniz aylara, 3-4 ay birinizde kalacak sonra diğerine gidecek. kimse kusura bakmasın herkesin anası madem hepsi bakacak.
ben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyo

görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.

okurkan o görümcenıde anasınıda kocanıda yurekten allaha havale ediyorum ,

o kocan olacak bozuntuyu aksama eve alma kapıda kalsın defolup anasının evine gitsin . hemde si...tır olup gitsin ,

ben bunuda teklif ettim 2'şer ay kal hepimizde dedim elimde bavulla kapı kapı gezeyimmi diyo
Gez anacım, gez ne var. !!
Elinde bavulla kapı kapı gezmeyi içine sindiremiyor, ailenizin huzurunu bozmayı, istenmediği yerde kalmaya diretmeyi sindiriyor.
Dünden beri takipteyim, vallahi şiştim bu ne biçim bi kv miş.

eşinizi bu konuda ikna etmeye çalışın, devamlı sizinle olmaz. her evde eşyası odası vs olur bişey taşımaz. çocukları annelerini getirip götürürler sırayla yapacak bir şey yok. boşanabilecek durumda olsanız dk durmayın. demekki sizde fazla rahat ediyor bu kadın gitmek istemiyor.fazla rahat ettirmeyin diğer çocuklarına da gitsin.

tavır değiştirsek kızlar

meselaa kadını evi içinde bezdırecek ne yapabilir bu arkadasımız onların hepsini yapsın kadın illallah etsin ,
kendi defolup gitsin , başka çaramız kalmadı ,

- en başta hiç konuşma gunaydın bile deme ama kesinlikle deme ,
-onun sevmediği ne yemek varsa onu yap acı seviyorsa hiç acısız , yada oonun tersini yap ,
- kesinlikle ve kesinlikle yatagını açıp hazırlama ve kesinlikle toplama , ve halaa konuşmamaya devam et , kocan olacak hazırlasın
-ona haber vermeden evden çık haber vermeden eve geri gel ,
-kahve yap odanda iç , türk kahvesi seviyorsa nescafe ,nescafe seviyorsa turk kahvesi iç , her ikinide içiyorsa meyve çayı iç ,

hadi bir el atın kızlar

buarada eltimde diyomuş ne var alsa diyomuş biz aynı şehirde olsak ben itiraz etmezdim diyomuş kv oraya gitmeceğini bildiği için iyi gelin rolü yapıyo

E iyi işte, oraya gitsin
Elalem sorarsa, OĞLUMa gittim diyebilir. Gelinim çok yalvardı, ben de o oğluma gitmeye karar verdim desin.

Sanki sadece 1 tanecik oğlu varmış gibi.

tavır değiştirsek kızlar

meselaa kadını evi içinde bezdırecek ne yapabilir bu arkadasımız onların hepsini yapsın kadın illallah etsin ,

-onun sevmediği ne yemek varsa onu yap acı seviyorsa hiç acısız , yada oonun tersini yap ,
- kesinlikle ve kesinlikle yatagını açıp hazırlama ve kesinlikle toplama , ve halaa konuşmamaya devam et , kocan olacak hazırlasın
-kahve yap odanda iç , türk kahvesi seviyorsa nescafe ,nescafe seviyorsa turk kahvesi iç , her ikinide içiyorsa meyve çayı iç ,

hadi bir el atın kızlar
Mustafa öldürür o zaman !

söylemeyi unuttum kv gece bana diyoki şimdi çıkar giderdim ama seni düşündüğümden gitmiyorum gidersem mustafa seni öldürür diyo
Bu kadın size resmen meydan okumuş. Savaş ilanı gibi birşey bu söylediği. Bu yapıda bir kv ile birlikte yaşanmaz. Direnin. Eşinizle konuşun. Kavga etmeden sinirlenmeden sakince eşinize anlatın kendinizi. Alternatifler sunun.
Yani aslında bu böyle olmalı. Kv birlikte yaşamak istiyor. Ok. O zaman oturulur konuşulur bir karara varılır. Bugün bir araba almaya kalksak ya da ne bileyim tatile gitmeyi planlasak eşimizle oturup konuşmaz mıyız? Bu konuda eşler neden bu kadar katı oluyor. Anlamıyorum.

tavır değiştirsek kızlar

hadi bir el atın kızlar

Fark etmez bence, zaten bakıma muhtaç olmayan bu kadın evi daha beter ele geçirir, evin hanımı oluverir

X