kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ya Z zeynepguven1986 nolur bir açıklık getir. . Tamam gerçek değilse üzülürüz ama içten içe de hepimiz seviniriz. Sanada hepimizi inandırdığın için şapka çıkarırız. Lütfen gerçekse üzüldük üzüleceğimiz kadar.. açıklama bekliyoruz. Özellikle GelenKutusu nun yazdıklarından sonra..

Ben de iki günde boşandığında acaba fake mi dedim. Eğer boludaysa zeynep hanım evet bolu büyük bir şehir değil ama boşanma başvurusu oldugunda en erken onbeş güne mahkeme olur. Kesin bilgi. Mümkünatı yok bugün başvur yarın ertesi gün boşandım durumunun. Arkadaşım boşandı boluda ikamet ediyor kendisi. Haziran gibi başvurmuştu adli tatil sonrası kasım gıbı boşandı düye hatırlıyorum. Hatta sanmıyırum hiçbir ilde iki günde boşanılsın. İlçede oturuyor ise bilemem.

ay yok artık

Babasının Birtanecik kizimi demesi normal annemde iki kiz bir erkek kardeşiz birşey olunca bizi uzen benim bitanecik kzima yaptırmam der ama ölüm ilanlarinda 4 bayan ve yas uymaması orası sıkıntılı...

Birde geçenlerde bir bayan yazmıştı fake konularda hep isim soy isim yazılıyor diye ondan sonra bu konuda dikkatimi daha farklı çekmişti... bakalim altindan ne çıkacak

Neyseki konunun basindan beri hic inanmiyordum gerci toplasan 15 sayfasini okumusumdur o da konu sahibinin yazdiklarini...Benim icin olay esinin hastaneye yatip 3 gun icinde cikip ilaclarini kullanmadikca delirmesiyle gercekligini tamamen yitirdi...Buna kim inanir yahu ? Bir de hepimize nickimizle hitap ederken zeynep hanim demek nedir 200 kusur sayfadir.Onu da hic anlamadim.Neyse.Saglam fake yediniz konu sahibinin derdiyle dertlenen hatunlar.Bdv ye gunluk acilan 8573736 siradan bir bosanma konusuna fazla dram katildi.

Zekiyiz diye gecinelim biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…