- 18 Eylül 2014
- 8.452
- 29.980
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.861
95 oluyor...
Konuyu kapatmadan aklımızdaki şüpheleri kapatsaydi
Şehir görülür mü?Belki K Kazen @Margarikotin veyaMune internete girdiği şehir ile ilgili bilgi verebilir.
Bolu veya Bolu değil şeklinde...
belki uyeliği sahte değildir de açtığı konu gerçek olmayabilir.Ben de hiç fake oldugunu düşünmedim
Ta ki Gelenkutusu ölümler hakkındaki raporlara dair bir şey diyene kadar.
Zeynep lütfen bir açıklama getir olur mu bu duruma.
Vallahi helal olsun fake bir konu ve olmayan çocuklar için 281 sayfa yorum yazdırdı milleti üzdüGelenKutusu verdiğin bilgi çok çok önemli bence, kk adına size teşekkür ederim.. bundan öncede fake diyen olmuştu ama zeynep hanım(!) o yorumlara çok takılmamıştı. Ne zaman babasının bitane kızım var dediği mesajı ve sonra ortaya çıkan kız kardeşi mesele oldu ki bence oldukça güçlü bir kanıt, hadi gidiyom size by dedi çünkü ilk falsosuydu ve zirvede bırakmak istedi..
Olayın yaşanmamış olması sevindirici bu da züğürt tesellimiz
Vallahi helal olsun fake bir konu ve olmayan çocuklar için 281 sayfa yorum yazdırdı milleti üzdü
Bu çabasını senaryo yazma kısmında gösterseydi 20 bölümlük dizi çıkardı resmen
Ben de sadece resmi işlemlerin bu kadar hizli hal olmasina takılmıştım ama baska uyeler de o kadar kisa süre de bosanabiliyor yazınca inandim
Ama tayin istenir istenmez cikma olayı inandirici gelmedi bizim arkadaslara tayinleri geldiği halde 1 aydir bulundukları konumdan ayrilamadilar işlemleri bitmedi
Ayrica biricik kizimsin mesaji bir baba hangi durumda olursa olsun iki çocuğu varsa birine biricigimsin demez siz benim her seyimsiniz der
Neyse konu sahibi cok da bir sey yazmak istemiyorum
Vallahi helal olsun fake bir konu ve olmayan çocuklar için 281 sayfa yorum yazdırdı milleti üzdü
Bu çabasını senaryo yazma kısmında gösterseydi 20 bölümlük dizi çıkardı resmen
Ben de sadece resmi işlemlerin bu kadar hizli hal olmasina takılmıştım ama baska uyeler de o kadar kisa süre de bosanabiliyor yazınca inandim
Ama tayin istenir istenmez cikma olayı inandirici gelmedi bizim arkadaslara tayinleri geldiği halde 1 aydir bulundukları konumdan ayrilamadilar işlemleri bitmedi
Ayrica biricik kizimsin mesaji bir baba hangi durumda olursa olsun iki çocuğu varsa birine biricigimsin demez siz benim her seyimsiniz der
Neyse konu sahibi cok da bir sey yazmak istemiyorum
ya gerçekten tayin olayları böyle olmaz . nasıl olu ki . yalan mı ki hepsi.
Aynen, tayin kısmı çok hızlı oldu..
birde şu var 22 -29 eylül arası tarıhler zeynep in sıkıntı oldugu tarıhler22 Eylül'de şu mesajı yazmış. Bolu'da yaşıyorum diye.
Bize kv vefat etti dediği tarih de 29 Eylül.
O tarihte vefat eden 1 kadın var, onun da yaşı uymuyor.
Bir de konu sahibi 35yaşındayım 15yıllık evliyim dedi. Evlendim 2sene ailesiyle oturdum ve sonra kendi evimize geçtik 10yıldır mutluyuz dedi. Aradaki kayıp 3sene nereye gitti, şuan overrated yorum yapıyo olabilirim ama tüm konu boyunca samimi duygularımızı yazdık ve fake diyenlere içten içe bilenmiştim. Şimdi görüyorum ki durum çok farklı..
KANDIRILDIK EY HALKIM!
Eğer öyleyse inandığım en iyi senaryo..
Bundan yıllar önce bir grubum vardı .... anneleri diye...
İçlerindeN biri hayali doğum yaptı düşün. Kız faceden arkadaşımızdi. Ben baştan mesafeliydim. Eklemedim. Bir gün sabaha kadar araştırdım. Kız başka bir kadının tüm aile hayatını taklit ediyordu. Çocuklarini çocukları gibi gösteriyordu.. Kadının resimleri vardı facebookunda. Her buluşmada bir bahanesi olurdu..
Sonunda maskesini düşürdük.
Ama bu olaya zaman zaman inandım. Yalan yok...
kardeşi galiba ama emin olamıyorum şu anKızlar bazılarınız Canan yazmış. O kim? Alakasız oldu ama ben orasını kaçırdım sanırım.