kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Konunun açılmasına sevindim. Aksi takdirde hepimizin içine dert olacaktı. Ayrıca o kadar dertlendik, meraklandık bu aşamada kapanması bize haksızlık. Umarım Z zeynepguven1986 bir an önce bizi ya da GelenKutusu GelenKutusu 'nu bilgilendirir.
Fake ise tum bu aci olaylar yaşanmamış olacağı için sevinirim. Ancak fake çıkarsa bdv git gide işlevini yitirecek. Farkinda mısınız artik bir konu açılıyor tartışma fake mi degil mi meselesine dönüyor. Ya da kesin fake diye kimse yazmak istemiyor.
Bu arada Mune Mune belki ip adresine ilişkin bir açıklama yapacaktır. Ondan açmış olabilir.

Eğer öyleyse inandığım en iyi senaryo..

Bundan yıllar önce bir grubum vardı .... anneleri diye...

İçlerindeN biri hayali doğum yaptı düşün. Kız faceden arkadaşımızdi. Ben baştan mesafeliydim. Eklemedim. Bir gün sabaha kadar araştırdım. Kız başka bir kadının tüm aile hayatını taklit ediyordu. Çocuklarini çocukları gibi gösteriyordu.. Kadının resimleri vardı facebookunda. Her buluşmada bir bahanesi olurdu..

Sonunda maskesini düşürdük.

Ama bu olaya zaman zaman inandım. Yalan yok...
neden hamileyim diye girmiş aranıza bende cocuk istiyorum filan deyip sohbete dahil olsaydi psikolojik sorunlari vardı heralde ne ilginç bir şey

GelenKutusu GelenKutusu nun yazdıklarından sonra aklıma şu geldi. Bence konu başta gerçekti. Sonra mustafa zeynebi annesine bakmaya zorladı. Bizim saf iyiniyetli zeynebimiz de kabul etmek zorunda kaldı. Sonra da sıkıntıdan konuyu bu şekilde değiştirdi. Yanı kv şimdi zeynebin evinde oturmuş kiralık aşk izliyor zeynep de ona meyve soyuyor :)

GelenKutusu GelenKutusu nun yazdıklarından sonra aklıma şu geldi. Bence konu başta gerçekti. Sonra mustafa zeynebi annesine bakmaya zorladı. Bizim saf iyiniyetli zeynebimiz de kabul etmek zorunda kaldı. Sonra da sıkıntıdan konuyu bu şekilde değiştirdi. Yanı kv şimdi zeynebin evinde oturmuş kiralık aşk izliyor zeynep de ona meyve soyuyor :)
Ve hayallerini mi yazıyor diyorsun ? ;-)

Insallah boyle olmustur
Bu kadar insana kek etiketi yapisacak
Yazik bize :d

Bana bu konuda çelişkili gelen ilk şey bitanecik kızını koruyup kollamak için her şeyi yapan babanın seneler önce neredeyse komalik olacak kızını tekrar kocasına göndermiş olması. Bunu hala kafamda oturtamiyorum. Konu sahtedir değildir bilemiyorum, ama olayların çok hızlı ve enteresan şekilde ilerlediği kesin. Dizi gibi takip edildi resmen, bölüm bölüm.

X