- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.921
Zekiyiz diye gecinelim bizde
zekiyiz de çakallık veya uyanıklık farklı bir şey, biz onu çözemiyoruz bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zekiyiz diye gecinelim bizde
ahahahha :)
Zeynep şimdi elinde belgelerle gelip
Kim fake
alın size diye çat çat kafamıza atarsa
hepimiz yalan olucaz bak ona göree :d
Oku kız oku günlük dizi gibi bırakamıyoruzValla ben yorum yapmadım kv ölmüş başka konuda başka bir üye söyledi öylece az okuyayım dedim sarmadı
Tehlikeli sularda yüzüyorsun dostumkonu niye açıldı? sanki modlar reklamın iyisi kötüsü olmaz diye heyecan yaratıyolar gibi geliyor bana.
üye sahteymiş. herkesi keklemiş.Biri bana özet geçebilir mi?
Uzun zamandır 293 sayfalık bi şey okumadığım için...
üye sahteymiş. herkesi keklemiş.
neden hamileyim diye girmiş aranıza bende cocuk istiyorum filan deyip sohbete dahil olsaydi psikolojik sorunlari vardı heralde ne ilginç bir şeyEğer öyleyse inandığım en iyi senaryo..
Bundan yıllar önce bir grubum vardı .... anneleri diye...
İçlerindeN biri hayali doğum yaptı düşün. Kız faceden arkadaşımızdi. Ben baştan mesafeliydim. Eklemedim. Bir gün sabaha kadar araştırdım. Kız başka bir kadının tüm aile hayatını taklit ediyordu. Çocuklarini çocukları gibi gösteriyordu.. Kadının resimleri vardı facebookunda. Her buluşmada bir bahanesi olurdu..
Sonunda maskesini düşürdük.
Ama bu olaya zaman zaman inandım. Yalan yok...
Evet bosanilio anlasmalo olunca tenha yerlerde ist degil hemen bosanilioiki günde boşanılıyor mu yahu? hem de Türkiye de.. 291 sayfa dayandın insan şuradan fire verir mi yahu?
Ve hayallerini mi yazıyor diyorsun ? ;-)GelenKutusu nun yazdıklarından sonra aklıma şu geldi. Bence konu başta gerçekti. Sonra mustafa zeynebi annesine bakmaya zorladı. Bizim saf iyiniyetli zeynebimiz de kabul etmek zorunda kaldı. Sonra da sıkıntıdan konuyu bu şekilde değiştirdi. Yanı kv şimdi zeynebin evinde oturmuş kiralık aşk izliyor zeynep de ona meyve soyuyor :)
GelenKutusu nun yazdıklarından sonra aklıma şu geldi. Bence konu başta gerçekti. Sonra mustafa zeynebi annesine bakmaya zorladı. Bizim saf iyiniyetli zeynebimiz de kabul etmek zorunda kaldı. Sonra da sıkıntıdan konuyu bu şekilde değiştirdi. Yanı kv şimdi zeynebin evinde oturmuş kiralık aşk izliyor zeynep de ona meyve soyuyor :)
Basın açıklamasını bekliyoruz.Konunun sahte olduğu kesinleşti mi kızlar?
Günlük dizi gibi mübarekBasın açıklamasını bekliyoruz.