kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Bir de konu sahibi 35yaşındayım 15yıllık evliyim dedi. Evlendim 2sene ailesiyle oturdum ve sonra kendi evimize geçtik 10yıldır mutluyuz dedi. Aradaki kayıp 3sene nereye gitti, şuan overrated yorum yapıyo olabilirim ama tüm konu boyunca samimi duygularımızı yazdık ve fake diyenlere içten içe bilenmiştim. Şimdi görüyorum ki durum çok farklı..

KANDIRILDIK EY HALKIM!
35 yaşındayım dedi ama adı 86lı bu çok önceleri de dikkatim çekti. Açıkcası üzerinde durmadım.
Yeni ortaya çıkan Ankaradaki kardeşle artık sahte olduğuna inanmaya başladım.

Aynen, tayin kısmı çok hızlı oldu..

Hele ki Eskişehir. Ankaradan daha zor atanmak oraya. Eş durumu önceliklidir bazen o bile olmuyor da aylar sonra oluyor.
Mesela bu sene tanıdığım biri es durumundan öğretmendi gidemedi Eskisehir'e
Hem küçük az devlet dairesi var buna rağmen hem çok talep var.
İmkansız öyle bugün başvurdu Eskişehire atandım demek

Bana da çocuklarını reddetmesi çok ilginç gelmişti

Benim n anlamlandiramadigim kısım bu kadar ilgili kızına sahlp çıkan babanın felc geçirten adama tekrar kız emanet etmesiydi. Güya tek şartı ayrı evde oturmasiydi falan. Kizi için borç cekip ev alacak kadar ilgili bir baba nasıl ölümden dönen kizini yine oyle bir adama gönderir ki??

Bu kadar insan bu konuyla yattı kalktı, Zeynep için üzüldü günlerce. Eğer bir şüphe varsa artık Zeynep hanımın bunu belki kvnin ölüm raporuyla belki başka bir yolla kanıtlaması gerekir veya site yönetiminin konuya bir açıklık getirmesi gerekir bence. Buradaki tüm üyelerin hakkı bu.

Benim n anlamlandiramadigim kısım bu kadar ilgili kızına sahlp çıkan babanın felc geçirten adama tekrar kız emanet etmesiydi. Güya tek şartı ayrı evde oturmasiydi falan. Kizi için borç cekip ev alacak kadar ilgili bir baba nasıl ölümden dönen kizini yine oyle bir adama gönderir ki??
Gerçekten geriyw dönüp bakınca tutarsızlıklar yok değil, öyle bir olay olmadı belkide ,geceleri korkan bir kayınvalideyi evinde istemeyen gelin olmamak adına ilk yıllarda kocam kayınvalidenin dolduruşuyla kafamda saksı kırdı bayıldım diye bir şey uydurdu ,yoksa dediğiniz gibi babası bu kadar düşkünse nasıl gönderir ,dayağı atan koca sonuçta kayınvalide ayrı evdende oğlunu doldurup gelinin üzerine salardı.

Gerçekten geriyw dönüp bakınca tutarsızlıklar yok değil, öyle bir olay olmadı belkide ,geceleri korkan bir kayınvalideyi evinde istemeyen gelin olmamak adına ilk yıllarda kocam kayınvalidenin dolduruşuyla kafamda saksı kırdı bayıldım diye bir şey uydurdu ,yoksa dediğiniz gibi babası bu kadar düşkünse nasıl gönderir ,dayağı atan koca sonuçta kayınvalide ayrı evdende oğlunu doldurup gelinin üzerine salardı.

Hastanede polise yalan söylemiş dovmediler demis ama sonra babasına anlatmış babası ayrı ev sartiyla geri göndermiş. Bir de tehdit etmiş anneni ve seni olduruum bir daha olursa diye.
Dusunuyorum da üc çocukla kızına ev almak için didinecek kadar sahip çıkan bir baba daha çocuk yokken o kızı o kocaya yollamazdi. Gerekirse kizimi tehdit etmişler söyleyemeyiş diye polise şikayet ederdi.
Ben böyle bir durumda kızımı yollamak yerine polise giderdim şikayetçi olurdum.
Çok çelişkili çok.

hayırlı günler arkadaşlar.
bugüne kadar destek oldunuz derdimi derdiniz saydınız hepinizden allah razı olsun. ama ben artık konum kapatılsın istiyorum. çünkü yüreğinize şüpheler düşmüş. babam ozaman bitane kızım var derken bana verdiği değeri belirtmek istemişti. elbette kardeşimide babama sorsanız bitanecik kızım diye sever. hepiniz allaha emanet olun. bir aydır ben anlattım siz dinlediniz. zaman ayırdınız. hakkınızı helal edin. hoşca kalın.
Mune Mune hanım konumun kapatılmasını rica ediyorum.

birde şu var 22 -29 eylül arası tarıhler zeynep in sıkıntı oldugu tarıhler
hani biz burda gozumuz telefonda acaba bir şey yazacak mı dıye beklerken o girip başka alakasız bır konuya ben saçımı şöle yaptrıdım diye yorum yapmıs
o tarıhlerde esıyle kavgalar evden ayrılmalar ?
su konuya ben bıle zeynep hanımdan daha fazla yorum yapmısımdır
ne zaman aktıf olsa en fazla 3 yorum yapıp gıdıyor daha da bırsey yazmıyor
gırıp ıkı kelıme edıyor ardından sayfalarca yorum yagıyor

bu konu cok özel bır konuydu ve herkes cok üstüne düştü
gercekten site yönetimi bu konunun dogrulugunu arastırmalı
hayır yalan olsa kızmayacagım ama bılmek hepimizin hakkı bence
valla elımde telefon dolastım gunlerce bı haber alacam dıye
bilmek herkesin hakkı
Haklısın konuyu o kadar sıkı takip ettik her çelişki çıkıyor.
Gündemi taze tutup bir olay patlatıp gitti. Arkasına biz burda meraklarda. Can güvenliğinden bile şüphe ettik.
O kadar zor zamanlarda - kendi deyimiyle- konunun özellikle açık kalmasını istedi. Şimdi kapanmasını istiyor. Çünkü ipuçları bulundu.
Kaldıki insan psikolojisi bu kadar zor şeyler yaşayacan. Binlerce mesaj yazılacak. Sonra insanlar şüphe duymaya başlayacak. Önüne birşeyler sürecek. Savunmaya geçip sağlam mesaj atmaz mısın? Konunun kapanmasını mı ister insan? Bilemiyorum.

birde şu var 22 -29 eylül arası tarıhler zeynep in sıkıntı oldugu tarıhler
hani biz burda gozumuz telefonda acaba bir şey yazacak mı dıye beklerken o girip başka alakasız bır konuya ben saçımı şöle yaptrıdım diye yorum yapmıs
o tarıhlerde esıyle kavgalar evden ayrılmalar ?
su konuya ben bıle zeynep hanımdan daha fazla yorum yapmısımdır
ne zaman aktıf olsa en fazla 3 yorum yapıp gıdıyor daha da bırsey yazmıyor
gırıp ıkı kelıme edıyor ardından sayfalarca yorum yagıyor

bu konu cok özel bır konuydu ve herkes cok üstüne düştü
gercekten site yönetimi bu konunun dogrulugunu arastırmalı
hayır yalan olsa kızmayacagım ama bılmek hepimizin hakkı bence
valla elımde telefon dolastım gunlerce bı haber alacam dıye
bilmek herkesin hakkı
Haklısın konuyu o kadar sıkı takip ettik her çelişki çıkıyor.
Gündemi taze tutup bir olay patlatıp gitti. Arkasına biz burda meraklarda. Can güvenliğinden bile şüphe ettik.
O kadar zor zamanlarda - kendi deyimiyle- konunun özellikle açık kalmasını istedi. Şimdi kapanmasını istiyor. Çünkü ipuçları bulundu.
Kaldıki insan psikolojisi bu kadar zor şeyler yaşayacan. Binlerce mesaj yazılacak. Sonra insanlar şüphe duymaya başlayacak. Önüne birşeyler sürecek. Savunmaya geçip sağlam mesaj atmaz mısın? Konunun kapanmasını mı ister insan? Bilemiyorum.

X