- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.437
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
sokakta değil evinde kalsın acındırmaya gerek yok bu şekilde
ayrıca oğluyla beraber yaşamak isteyen de evlendirmesin
anasıyla beraber yaşamak isteyen de evlenmesin
siz evlendirmeyin oğluşunuzu bence kimsenin kızının başını yakmayınYok yaaaa
ben de çocuk yetiştiriyorum
kızı olanda. O da 9 ay taşıyor bende
Oda emek veriyor e yine bende.
Biz sanki pazardan alıyoruz oğlanları.
Şimdi ben erkek annesi olarak oğlumun evinde
yaşama hakkına sahip değilsem
karısının annesi de yaşayamaz
Ne hakkı var oğluşumun huzurunu kaçırmaya :d
Arkadaş ne güzel yazmış yukarıda
Kv istemeyen evlenmesinnn
kız annelerı zaten yapmıyor bunuBizde zaten herkes evinde otursun diyoruz canım.
Tepkimiz istenmeyecekse iki annede istenmesin
Erkek annesi oluncaaa
noo olamaz, hayııııır
Kız annesi olunca dizinde uyu oldu başkaaaaaaaaa
benim annemler gittiğimizde annem herşeyin en iyisini eşimin önüne koyar kv deye gittiğimizdede kv herşeyin eniyisini oğlunun önüne koyar derim eşime nereye gitsek en iyi muameleyi sen görüyosun diye. kız anneleri daha yapıcı oluyor.Bizde zaten herkes evinde otursun diyoruz canım.
Erkek annesi oluncaaa
noo olamaz, hayııııır
valla benim annem geline bize davrandığından daha iyi davranıyor ama yine de istemiyor gelin. abim de hanımından yana.Bizde zaten herkes evinde otursun diyoruz canım.
Erkek annesi oluncaaa
noo olamaz, hayııııır
Aradaki fark şu: Oğlan işe gidiyor, tüm gün evde yaşlı ile kalan kadın oluyor. Eğer kalan kızı ise sorun çıkmıyor ama kalan kişi gelinse sorunlar çıkabiliyor.
Yani oğlu işi bıraksın, annesinin yemeğini, temizliğini yapsın amenna. Oğlan annesi de gelsin kalsın. Ama öyle olmuyor ki
sen hiç yapıcı olma, alttan alma. önce güzellikle olmazsa kötülükle kv yi istemediğini, sebeplerini söyle. sakın ağlama ve kararlı dur.benim annemler gittiğimizde annem herşeyin en iyisini eşimin önüne koyar kv deye gittiğimizdede kv herşeyin eniyisini oğlunun önüne koyar derim eşime nereye gitsek en iyi muameleyi sen görüyosun diye. kız anneleri daha yapıcı oluyor.
tabiki daha yapıcı oluyorlarbenim annemler gittiğimizde annem herşeyin en iyisini eşimin önüne koyar kv deye gittiğimizdede kv herşeyin eniyisini oğlunun önüne koyar derim eşime nereye gitsek en iyi muameleyi sen görüyosun diye. kız anneleri daha yapıcı oluyor.
siz evlendirmeyin oğluşunuzu bence kimsenin kızının başını yakmayın
Yok yaaaa
ben de çocuk yetiştiriyorum
kızı olanda. O da 9 ay taşıyor bende
Oda emek veriyor e yine bende.
Biz sanki pazardan alıyoruz oğlanları.
Şimdi ben erkek annesi olarak oğlumun evinde
yaşama hakkına sahip değilsem
karısının annesi de yaşayamaz
Ne hakkı var oğluşumun huzurunu kaçırmaya :d
Arkadaş ne güzel yazmış yukarıda
Kv istemeyen evlenmesinnn
bir erkek herkesin içinde donla gezip tv izleyebilir ama kadın yapamaz bu fark varBu sebepler sadece kadınların züğürt tesellisi olabilir canım.
Erkekte akşam eve geldiğinde donla dolaşmak uzanmak
isteyebilir.
Ne mecburiyeti var kv ile aynı odada tv izlemeye.
Belki karısına sarılacak adam.
Hani kadınlar diyor ya hep ben evimde rahat etmek isterim
Belki donla dolaşıcam diye.
Aynısı erkek için neden geçerli kabul edilmiyor.
Eşitlik VE adil olmak böyle birşey değil.
Sebeplere göre sonuç değiştirilemez.
kız annelerı zaten yapmıyor bunu
erkek annelerı yapıyor
istisnalar hariç, oğlan anneleri gelinleri el kızı kabul ediyor yıllar geçse de. onlar için oğullarının evi, oğullarının çocukları, oğullarının bilmem nesi. gelin oğlunun parasını israf eden el kadını, çocukların bakıcısı durumunda.Aynen. Sonra işin yoksa uğraş dur :d
Sakin ol şekerim :)
Huzur veren heranne çocuğunun evinde muhtaç olduğu durumda yaşamaya hakkı var
Şimdi bu kv tatliş bi kadın olsa arkadaşımızda isterdi ama hem genç hem evi var hem yakın negerek var ki ?
ben sizin söylemek istediğinizi anlıyorum çifte standart olsun istemiyorsunuzAynen. Sonra işin yoksa uğraş dur :d
evinde bir gece yalnız kaldı hastalandı. bazen biz gidiyoruz orda kalıyoruz ama daha çok bizde kalıyo
ok canım benım için de sorun yokCanım benim için sorun yok
Anneni alabilirsin yanına. Takılıyorum size :d
ben sizin söylemek istediğinizi anlıyorum çifte standart olsun istemiyorsunuz
tamam , ama kendızi düşünürseniz mesela gelin sizinle yaşamak istemiyor işte istemiyor kardeşim , ne yaparsınız '' eee kendi annen olsa yaşarsın ama banane babane gelecem işte , oğlumun evi burası'' der misiniz ? ister misiniz oğluşunuz eşi ile huzursuz olsun her gün ?
konu sahibi daha ne yapsın kadın acıkca ıstemyıroum dıye de soylemış ama kadın aptalı oynuyor resmen yuzsuzluge vuruyormus