eşim, annem gelip bizde 1 ay kalsa mutlu oluyor, ama kendi annesine 2 gün sonra tahammül edemiyor.
çünkü benim annem gelince çocuğa bakıyor, yemek yapıyor, biz çocuğu ona bırakıp gezmeleri gidiyoruz,
akşam annem uykusu gelmese de erkenden yatıyor rahat etsinler diye, haftasonuysa plan yapın, gidin gezin diyor, biz yokken de içli köfteler sarmalar yapıp buzluğa atıyor, yani bize zararı değil epey faydası dokunuyor.
kayınvalidem ise misafir gibi oturuyor, bütün gün yemek temizlik yapmaktan pert olmuş oluyorum, akşam dibimizden ayrılmıyor, biz yatmadan yatmıyor, dolayısıyla eşimle ne bişey izleyebiliyoruz ne sohbet edebiliyoruz. eşimle telefondan kelimelik oynuyoruz ona bile karışıyor, hep kendisiyle sohbet edelim istiyor. sosyal hayatımız sıfırlanıyor, ne birini çağırabiliyoruz ne biyere gidebiliyoruz, tribe girer çünkü ben burda misafirim beni bırakıp gittiler diye.
o yüzden kimse kız annesi ile erkek annesini kıyaslamasın. ilerde muhtaç olup yanıma gelirlerse de kaynananın bakımını yapmak başka anneninkini yapmak başka.... hangi erkek annesinin altını alır, banyosunu yaptırır, 3 öğün yemeğini yapar yedirir ki.