kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Akil sagligindan hic suphe etme o adamin.bak arabayi istemis .xocuklari gormek istemiyor.bosanmak istiyor.tayin felanda dusunuyor.
Adam vicdan yapmis baya zaten bosanmasan bile sana iyi davranmiyacak cocuklarada bu belli.sabredecegin bi surum kalmamis.
Hernekadar yaptigi davranis hakli olmasa da sana her baktigin da annesiyle ilfili laf sokacak.
Ama ccocuklara neden boyle yapiyor hadi sana anneden dolayi da coxuklara neden .
Dusunme bosa en kisa zaman da duzenini kurmaya calis.

Akil sagligindan hic suphe etme o adamin.bak arabayi istemis .xocuklari gormek istemiyor.bosanmak istiyor.tayin felanda dusunuyor.
Adam vicdan yapmis baya zaten bosanmasan bile sana iyi davranmiyacak cocuklarada bu belli.sabredecegin bi surum kalmamis.
Hernekadar yaptigi davranis hakli olmasa da sana her baktigin da annesiyle ilfili laf sokacak.
Ama ccocuklara neden boyle yapiyor hadi sana anneden dolayi da coxuklara neden .

Aynen iyi bir ayrıntı..
Evi arabayı hesap eden adamın aklı yerindedir..

hayırlı günler arkadaşlar.
yazamadım kusura bakmayın biliyorum hepinizin aklı bende kaldı merak ettiniz. yorumlarınızı okudum başıma gelenlerin gerçekliğinden şüphe duyanlar olmuş ne diyebirim ki. bende dışarıdan okusam inanmazdım herhalde bir insanın hayatı bu kadar kısa bir zamanda bu kadarmı değişir diye. ama herşey biz insanlar içinmiş. bu geçen zamanda bunu öğrendim sabretmeyi öğrendim. eşim hastaneden çıktı ancak kontrolleri var. ilaç kullanıyor ilaç almadığı zamanlarda ne yaptığını bilmiyor. ilacını düzenli alırsa sıkıntı olmuyor. eşimle boşanma kararımı konuştuk. bizi istemediği için ayrılmak istediğimi söyledim benim de çocuklarında kendisinden korktuğumuzu anlattım senin yanında kendimi güvende hissetmiyorum dedim. bana hak verdi. boşanmak istiyorsan sana engel olmam dedi. zaten bu lafı herşeyi anlatıyor. bizleri yanında isteseydi boşanmayalım derdi. tedavi olucam derdi. ama istemiyor. ben babamlardayım büyük ihtimal haftaya boşanma davasını açıcaz anlaşmalı olucak bizimki çocuklar bende kalacak evi satıp yarı parasını verecek araba bende kalsın dedi tamam dedim. çocuklara kendime nafaka bağlatıcam. bende etraftan iş bakmaya başladım. çocuklara annem bakacak çocukların okul kaydını aldık buraya. eşime bu şehirden taşınacağımızı söylediğimde sen düzen bozma ben başka biyere tayin isteyecem durmucam buralarda dedi. mahkemeden çocukları görme talebinde bulunmayacak bunu ben değil kendisi istiyor. bilmiyorum belki böylesi daha iyi çocuklar için. ama yinede çok üzülüyorum yavrularım babaları varken yetimliği yaşayacak. keşke ölseydi eşim diyorum ama günaha girmek istemiyorum. ozaman çocuklarım babamız öldü der mezarına giderlerdi. ama ya şimdi hep nefret edecekler. eşimin akıl sağlığından şüphe ediyorum çünkü aklı başında hiç bir insan bunu yapmaz evlatlarına. bundan sonrada beni nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum. ama bundan sonra tüm çabam çocuklarım için olacak. çok şükür vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama olmadı. kader diyorum başkada bişey diyemiyorum.
Sen aslnda bir adim beklemissin yapma etme sizi istyorum demesini...
Bir sans daha vermk istemissn yuvan icin
Ama cidden bencede akli yerinde degil
Normal bi insan cocuklarndan bi cirpida vazgecemz.onlarsz yapamaz
Hakkinzda hayırlısı
Allah guc kuvvet versin
Boylesi daha hayırlıymis demek ki

Ne kadar çabuk her şeyden vazgeçmiş. Çocuklarını görmeyecek kadar. hayırlısı olsun herkes için
çocuklarına karşı bu kadar soğuk değildi annesi öldükten sonra benide sildi çocuklarıda onların ne günahı var. tamam ayrılalım ama insan evlatlarını görmek istemezmi. büyük kızım bi kaçseneye ergenliğe girecek nasıl atlatacak bu durumu.

çocuklarınla bağını koparma onlar senin evlatların dedim başlarına bişey gelse için yanmayacakmı yardımlarına koşmayacakmısın dedim başlarına bişey gelsede haberim olmaz diyo

Hakkinzda hayırlısı
Allah guc kuvvet versin
Artik nasil kin nefret kapladiysa icini annesinin olumuyle .bu sekilde intikam aliyor bence.

çocuklarına karşı bu kadar soğuk değildi annesi öldükten sonra benide sildi çocuklarıda onların ne günahı var. tamam ayrılalım ama insan evlatlarını görmek istemezmi. büyük kızım bi kaçseneye ergenliğe girecek nasıl atlatacak bu durumu.

Evlatlarını görmek istememesi anlaşılabilir bir durum değil.

Bence kafasında herşeyi bitirmiş eşin, yani çok acımasız olacak ama yakında başka bir kadın duyarsan şaşırma.

Hepinizi gözden çıkarmış seni ve çocuklarını hiç hak etmiyor.

Hakkinzda hayırlısı
Allah guc kuvvet versin
evet belki zeynep yuvamızı yıkmayalım herşeye baştan başlayalım çocukları perişan etmeyelim deseydi dönerdim evime ama konuşurken bile bana bakışları o kadar soğuktuki biz onun gözünde çoktan yabancı olmuşuz.

Adam kanindan canindan vazgecmis cocuklarinda yani.
Kac gun oncede canina kiymak istemedimi.bi arabadan mi vazgecemedi.
araba bende kalacak dedi tamam dedim bilmiyorum belki korktum onunla tartışmaya girmek istemedim tamam dedim. eşimin bakışı sesi soluğu bile değişmiş o gitmiş başka biri gelmiş

Cehennemin dibine kadar yolu var bencil, asalak herif.
Ya Zeynep üzülme demeyecegim ama lütfen için yana yana üzülme bu adam için.
Evlatlarını silip atan adamdan zerre hayır gelmezdi zaten
Onun aslında kişiliği hep bu idi.
Sen sadece uysal oldugun için bu kimliği yeni ortaya çıktı.
Çektirip gitsin sen evlatlarınla mutlu, huzurlu yaşa.

Evlatlarını görmek istememesi anlaşılabilir bir durum değil.

Bence kafasında herşeyi bitirmiş eşin, yani çok acımasız olacak ama yakında başka bir kadın duyarsan şaşırma.

Hepinizi gözden çıkarmış seni ve çocuklarını hiç hak etmiyor.
başka bir şehre tayin alıcam gidicem buralardan dedi kendime yeni bir düzen kurucam dedi bu benimde aklıma geldi

çocuklarınla bağını koparma onlar senin evlatların dedim başlarına bişey gelse için yanmayacakmı yardımlarına koşmayacakmısın dedim başlarına bişey gelsede haberim olmaz diyo

Valla o zaman iletişimi kes tamamen. Sana bir şey diyeyim mi

ÇOCUĞUNU SİLEN ADAMDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ, ÖYLE ADAMA BABA, KOCA DENİLMEZ. İSKELE BABASI OLUR ANCAK.

Ailen arkanda hiç üzme kendini çocuklarına ana baba ol yapabilirsin.

sanki annesi hiç ölmeyecekti, şımarıklık bu yaptığı artık

Kolay degil cok zor bi durum.bi anda hersey altust oldu.ne kadar Zorlansan da psikolojik olarak yinede dik surmaya calis cocuklarin icin.
Yeni bi hayat seni bekliyor cocuklarinla hicbiseyden korkma neler cikar karsina ne kapilar acilir.
O adam da zamanla anliyacak ne yaptigini.
Senin kararin ama uzuntulu vsvs deyip bekleyim dersen bilemem ama senin her adiminda sana bu sozleri soyleyip canini yakacak.
Bi insan boyle bi yola girdiyse yani yok kotuyum bilmem ne annemi goruyom koltuk yakma vsvs iyi bile olsa her sıkıstiginda bunu kullanip seni yipratir.zaten uc cocugun var bide onun sorumlulugunu alma .ne olur olmaz sen mesul olma

Cehennemin dibine kadar yolu var bencil, asalak herif.
Ya Zeynep üzülme demeyecegim ama lütfen için yana yana üzülme bu adam için.
Evlatlarını silip atan adamdan zerre hayır gelmezdi zaten
Onun aslında kişiliği hep bu idi.
Sen sadece uysal oldugun için bu kimliği yeni ortaya çıktı.
Çektirip gitsin sen evlatlarınla mutlu, huzurlu yaşa.
üzülüyorum çünkü haketmedim ben bunu

Valla o zaman iletişimi kes tamamen. Sana bir şey diyeyim mi

ÇOCUĞUNU SİLEN ADAMDAN HİÇ BİR ŞEY OLMAZ, ÖYLE ADAMA BABA, KOCA DENİLMEZ. İSKELE BABASI OLUR ANCAK.

Ailen arkanda hiç üzme kendini çocuklarına ana baba ol yapabilirsin.

sanki annesi hiç ölmeyecekti, şımarıklık bu yaptığı artık
bundan sonra öldüğünü duysam cenazesine gitmem

X