kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Gercekten merak ediyoruz.
Bi haber verseniz
Zeynep Hanım en son pazar günü online olmuş. Çevirimdışı okuduysa bilemem.
Çocukların nakil işini halledicem, eşimden boşanıcam demişti en son. Hatta babası şehirde değiştiririz demiş kendisine.
Ben de çok merak ediyorum. En zor günlerde bile gece dahi olsa girip yazıyordu. İki ihtimal var.
• Daha kötü şeyler oldu
• Eşiyle barıştı çekindiği için bize yazamıyor.

3 cocukla ilgilen bide kocanin boyle bi durumu cikti ustune bide onla ilgilen
Buyuklerin okulu kucigun bakimiydi vsvs
Bu durumlar karsisinda psikolojinlede ugras kolaymi giremiyodur .
İnterneti felan yoktur.

En kotu ihtimal kocasi hastaneden cikti kocami yanliz birakmayim diye dusundu daha kotu seyler oldu.

zeynep hanımdan hala haber yok sanırım kadıncağız bunalıma girip ihtiharmı etti yoksa Allah korusun valla benim durumda onun kadar kötü değil ama kocamın ailesini çok sevmiyorum çünkü onlarda beni sevmiyor arada kaldım :KK43::KK43::kızgın::kızgın::kızgın:

slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
annesi eşine okdar bakmış büyütmüş,bence bakılmalı kadın ne demek bakmam etmem

Meraklısına özet..
Zeynep ilk evlendiğinde 2 sene kv ile yaşamış. Kv Zeynepin hatalarını sürekli abarta abarta kocasını doldurmuş. Bi gün yine Zeynepin üstüne yürüyünce kocası Zeynep garibim bişey yapamaz diye balkona kaçmış. Eşi olacak öküz kafasında saksı kırmış Zeynep'in.. hastanelik olmuş, felç geçirmiş kısa süreli Zeynep. . Babası sahip çıkmış. Ayrı ev şartıyla barışmışlar. 10 yıldır 3 çocuğuyla mutlu mutlu yaşıyorlarmış. 3 apartman ötesinde kv. Bütün bu yaşananlara rağmen Zeynep onlarla görüşmeye devam etmiş. Bi tane başka şehirde görümcesi bide başka şehirde kaynı var.

Bundan yaklaşık 2 ay önce kb vefat etmiş. Kv olacak ben artık yalnız yaşayamam diye Zeynep'in evine yerleşmiş. Sadece gündüzleri gelen giden oluyor diye evine geçiyormuş. Bu arada Zeynep in evi 2+1 oturma odasında çekyatta yatıyordu kv. Bi yandan eşyalarını dağıtmaya başlamıştı. Kiraya vermek istiyordu. Akşam 9 oldu mu oturma odasını boşalttırıp uyuyordu.

Zeynep eşine yıllar öncesini hatırlatarak kv evde istemediği, ama gündüzleri gidip ilgilenirim diyordu. Eşi ben artık değiştim aynı şeyleri sana yaşatmam diye söz verdi. Ama Zeynep kv istemediğini söyleyince kv ve kocası üstüne yürüdü.

Zeynep madem öle ayrılalım deyince sadece küçüğü götürebilirsin diğerlerini götüremezsin dedi. Zeynep babasını çağırdı geldi aldı onu ve çocukları.. Herkes Zeynep'i suçladı. Kimse bize gelsin kalsın demedi. Bu arada kv hala yalnız yaşayamam diye tutturdu. Eşi geldi ben bir çözüm bulacam diye. Ertesi gün kv kalp krizi geçirdi. Çocukları geldi Zeynep i suçladı. Sonra kv vefat etti. Zeynep kv evine gitti gelen giden ağırladı. Sonra evine geçti ama kocası çok soğuk davranmaya başladı. Kv nin yattığı kanepede yattı. Sonra annem beni çağırıyor diye mezarlıkta sabahladı eve gelmedi. Zeynep'in babası geldi Zeynep ve çocukları aldı kocası ile de konuştu. Kocası msj attı benden artık ne sana koca nede çocuklara baba olur diye ona git dedi.

Buna rağmen Zeynep eşinin yanında olmaya karar verdi. Gitti kapıyı çaldı Zeynep. . Kocası o sırada kv nin yattığı koltuğu ateşe verdi. Komşular söndürdü. Kocayı da hastaneye yatırdılar. Şimdi Zeynep boşanma kararı verdi. Başka şehirde olan kaynı ve görümcesi geldi, nolur kocanı bırakma yoksa ölür diye..
Arkadaşlar özet yukarda. .

hayırlı günler arkadaşlar.
yazamadım kusura bakmayın biliyorum hepinizin aklı bende kaldı merak ettiniz. yorumlarınızı okudum başıma gelenlerin gerçekliğinden şüphe duyanlar olmuş ne diyebirim ki. bende dışarıdan okusam inanmazdım herhalde bir insanın hayatı bu kadar kısa bir zamanda bu kadarmı değişir diye. ama herşey biz insanlar içinmiş. bu geçen zamanda bunu öğrendim sabretmeyi öğrendim. eşim hastaneden çıktı ancak kontrolleri var. ilaç kullanıyor ilaç almadığı zamanlarda ne yaptığını bilmiyor. ilacını düzenli alırsa sıkıntı olmuyor. eşimle boşanma kararımı konuştuk. bizi istemediği için ayrılmak istediğimi söyledim benim de çocuklarında kendisinden korktuğumuzu anlattım senin yanında kendimi güvende hissetmiyorum dedim. bana hak verdi. boşanmak istiyorsan sana engel olmam dedi. zaten bu lafı herşeyi anlatıyor. bizleri yanında isteseydi boşanmayalım derdi. tedavi olucam derdi. ama istemiyor. ben babamlardayım büyük ihtimal haftaya boşanma davasını açıcaz anlaşmalı olucak bizimki çocuklar bende kalacak evi satıp yarı parasını verecek araba bende kalsın dedi tamam dedim. çocuklara kendime nafaka bağlatıcam. bende etraftan iş bakmaya başladım. çocuklara annem bakacak çocukların okul kaydını aldık buraya. eşime bu şehirden taşınacağımızı söylediğimde sen düzen bozma ben başka biyere tayin isteyecem durmucam buralarda dedi. mahkemeden çocukları görme talebinde bulunmayacak bunu ben değil kendisi istiyor. bilmiyorum belki böylesi daha iyi çocuklar için. ama yinede çok üzülüyorum yavrularım babaları varken yetimliği yaşayacak. keşke ölseydi eşim diyorum ama günaha girmek istemiyorum. ozaman çocuklarım babamız öldü der mezarına giderlerdi. ama ya şimdi hep nefret edecekler. eşimin akıl sağlığından şüphe ediyorum çünkü aklı başında hiç bir insan bunu yapmaz evlatlarına. bundan sonrada beni nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum. ama bundan sonra tüm çabam çocuklarım için olacak. çok şükür vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama olmadı. kader diyorum başkada bişey diyemiyorum.

hayırlı günler arkadaşlar.
yazamadım kusura bakmayın biliyorum hepinizin aklı bende kaldı merak ettiniz. yorumlarınızı okudum başıma gelenlerin gerçekliğinden şüphe duyanlar olmuş ne diyebirim ki. bende dışarıdan okusam inanmazdım herhalde bir insanın hayatı bu kadar kısa bir zamanda bu kadarmı değişir diye. ama herşey biz insanlar içinmiş. bu geçen zamanda bunu öğrendim sabretmeyi öğrendim. eşim hastaneden çıktı ancak kontrolleri var. ilaç kullanıyor ilaç almadığı zamanlarda ne yaptığını bilmiyor. ilacını düzenli alırsa sıkıntı olmuyor. eşimle boşanma kararımı konuştuk. bizi istemediği için ayrılmak istediğimi söyledim benim de çocuklarında kendisinden korktuğumuzu anlattım senin yanında kendimi güvende hissetmiyorum dedim. bana hak verdi. boşanmak istiyorsan sana engel olmam dedi. zaten bu lafı herşeyi anlatıyor. bizleri yanında isteseydi boşanmayalım derdi. tedavi olucam derdi. ama istemiyor. ben babamlardayım büyük ihtimal haftaya boşanma davasını açıcaz anlaşmalı olucak bizimki çocuklar bende kalacak evi satıp yarı parasını verecek araba bende kalsın dedi tamam dedim. çocuklara kendime nafaka bağlatıcam. bende etraftan iş bakmaya başladım. çocuklara annem bakacak çocukların okul kaydını aldık buraya. eşime bu şehirden taşınacağımızı söylediğimde sen düzen bozma ben başka biyere tayin isteyecem durmucam buralarda dedi. mahkemeden çocukları görme talebinde bulunmayacak bunu ben değil kendisi istiyor. bilmiyorum belki böylesi daha iyi çocuklar için. ama yinede çok üzülüyorum yavrularım babaları varken yetimliği yaşayacak. keşke ölseydi eşim diyorum ama günaha girmek istemiyorum. ozaman çocuklarım babamız öldü der mezarına giderlerdi. ama ya şimdi hep nefret edecekler. eşimin akıl sağlığından şüphe ediyorum çünkü aklı başında hiç bir insan bunu yapmaz evlatlarına. bundan sonrada beni nasıl bir hayat bekliyor bilmiyorum. ama bundan sonra tüm çabam çocuklarım için olacak. çok şükür vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama olmadı. kader diyorum başkada bişey diyemiyorum.

Ne kadar çabuk her şeyden vazgeçmiş. Çocuklarını görmeyecek kadar. hayırlısı olsun herkes için

X