kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

O mesajı kimbilir hangi ruh haliyle yazdı robot değiliz hiçbirimiz o anne ve babasını kaybetmeyi daha ağır şekilde atlatıyor olabilir kimi neden abisi öyle olmadı demiş yani standar acı diye bişey yokturki adam belki daha olağan karşılar buna daha hazırlıklıdır üstelik bu kardeşin eşi bence eşi evi terkedince bunalıma girdi depresyondaydı bunun üstüne bide annesinin acısı.

Z zeynepguven1986 nerelerdesin meraktayız ,

lütfen bir dr götürmeye ikna etmeye çalışın , kayıpları üstüste oldu ve annesının ölümü kendilerinin yuzunden biraz daha sıkıntılı oldu ,

yardım alsa iyi olacak ölüm herkesin başında

Düşünün babanız iki ay önce ölmüş annenizi de daha kaybetmişsiniz , eşiniz evi terk etmiş ve bi evde yapayalnızsınız ne yapardınız ne hisseder ne düşünürdünüz burda onlarca kadın hikayesi okuduk bu adam bu kadar acıyla üstüste bırakılmayı hak etmiyor eşine git derken eminim içinden gelerek söylememiştir insanın bazen gururu bazen duyduğu acı bunu söyletir.

Mune burada yine herkes birbirine laf çarpmaya başladı. İstersen konu sahibi gelene kadar bu konuyu kapat. Sonra gelince açarsın yoksa yine sayfalarca yazı okumak zorunda kalıcağız kim git dedi kim gel dedi diye.

Haklısınız, hatta aslında temelli kapatılmalı, zira başını okuyan vefatını bilmediği için kayınvalideye veryansın ediyor, sonunu okuyan baştaki duruma hakim olmadığından Zeynep hanıma laf ediyor. 217 sayfada öyle tek tek okunamıyor ki sabır ve zaman ister, insanlarda mecburen bildikleri kadarına yorum yapıyor.

Zeynep hanım daha sonra isterse başka bir konu açar eşiyle durumunu yazar.

Konunun kilidi açıılmış ama kimsenin bişey yazdığı yok Z zeynepguven1986 merak ettik seni

Zeynep en son 3.5 saat kadar önce giriş yapmış, konuyu da o zaman açtırdı herhalde. Çok sevindim, demek ki iyi, sağlığı yerinde. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

Ne olmuş ki bu konuyu çok merak ettim biri bana özet geçebilir mi ya da zahmet olmazsa ozelden yazabilir mi başlarda ben de yorum yapmıştım ama şimdi durum karışmış sanirim

Off ayni evde kesin ve kesin olmaz.. kocanda hakli .. insan annesine nasil hayir der. Kadin kendi düsünmesi gerekior alsinda. Kocanla konu deki hepimizin iyiligi icin annen kendi evinde yasamali.. allahim yas ne düsünxesiz insanlar var..

Zeynep en son 3.5 saat kadar önce giriş yapmış, konuyu da o zaman açtırdı herhalde. Çok sevindim, demek ki iyi, sağlığı yerinde. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.
Gördüm canım giriş yaptığını hatta 2 kere aktif oldu gördüğüm kadarıyla biri 18.17 yazıyordu sonra da 21 civarında aktif olmuş. Giriş yapıp konuyu geri açtırmış iyiyim ya da kötüyüm dîye 2 kelime yazmak zor bişey değil diye düşünüyorum. O kadar kişi yazdı nasılsın diye merak etti dualar ettik.
Konunun gidişatına bakınca ve bu tarz şeyler olunca artık biri bizle dalga geçiyor hissine kapılıyorum ne yalan söyleyim.

Huzurun kaçacak emin ol.işin başındayken ne yapın edin engel olun

son durum ilk sayfaya yazılsa fena o

Meraktan öldük yüreğimiz ağzımıza geldi haber vermeyince başına bir şey geldi sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…