- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- Konu Sahibi zeynepguven1986
- #2.141
buyurun.demek istediğim buydu.Bu saksi olayi kapansin artik.10 yil onceki konu.tevbenin ne manasi var o zaman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyurun.demek istediğim buydu.Bu saksi olayi kapansin artik.10 yil onceki konu.tevbenin ne manasi var o zaman.
24 saatten fazla oldu, kadının sesi çıkmadı. Yüreğim ağzımda bekliyorum vallahi. Annesi çağırdığı için geceyi mezarlıkta geçiren şiddet konusunda sabıkalı bi adamın yanına git yanında olmalısın dediler, üstelik kadının babası göndermezken. Hayret vallahi, insanlar nasıl bu kadar kolay yorum yapıyolar.Ayrıca evliliklere kutsallık atfedenlere soruyorum. İki buçuk yaşında bir çocuğun annesiz kalma ihtimalinden de mi daha kutsal? Bi kadının canından daha mı önemli bir evliliğin bitmesi?
Yuva dagilmasin biz de dagilsin demiyoruz ama uc evladin annesine doymamasina sebep olabilecek şiddet eğilimi varsa da uvana sahip cik demek o insanın bsina bir şey gelirse sorumluluğunun git kocana diyenlerde olması demektir.
Eserinizle gurur duyuyorsunuzdur umarım.
24 saatten fazla oldu, kadının sesi çıkmadı. Yüreğim ağzımda bekliyorum vallahi. Annesi çağırdığı için geceyi mezarlıkta geçiren şiddet konusunda sabıkalı bi adamın yanına git yanında olmalısın dediler, üstelik kadının babası göndermezken. Hayret vallahi, insanlar nasıl bu kadar kolay yorum yapıyolar.
24 saatten fazla oldu, kadının sesi çıkmadı. Yüreğim ağzımda bekliyorum vallahi. Annesi çağırdığı için geceyi mezarlıkta geçiren şiddet konusunda sabıkalı bi adamın yanına git yanında olmalısın dediler, üstelik kadının babası göndermezken. Hayret vallahi, insanlar nasıl bu kadar kolay yorum yapıyolar.
24 saatten fazla oldu, acaba site yönetimi ip adresinden filan ulaşabilir mi kadına? Bi fırsatını bulsa mutlaka buraya yazardı, inşaallah internet paketi bitmiştir sadece.Geçmişi unut diyorlar ama orada dah ufacık bebek var onu dusunen yok.
Kırk yaşında annesiz kalan adamla empati kurdular da iki buçuk yaşında annesiz kalma ihyimali olan bebeği dusunmediler.
geçen gün üyenin biri babasının nasihatlerini yazınca gözlerinden yaş süzülen üyeler bir de bunlar.. baba nasihatı, baba sözü çok önemli onlar için.. yersen tabi..
Canim zaten anne baba ilgilenir haber alamazlarsa.24 saatten fazla oldu, acaba site yönetimi ip adresinden filan ulaşabilir mi kadına? Bi fırsatını bulsa mutlaka buraya yazardı, inşaallah internet paketi bitmiştir sadece.
Ay evet doğru söylüyosunuz, bu konu o kadar üzdü ve gerdi ki beni. Ben bile artık sağlıklı düşünemiyorum, bi an sadece bizden başka kimsesi yok gibi düşündümCanim zaten anne baba ilgilenir haber alamazlarsa.
haber alamadıktan sonrasının ne olduğu önemli evet ilgilenir cenazesi ile darp raporu ile gibi gibi miCanim zaten anne baba ilgilenir haber alamazlarsa.
Siz bana niye kizdinizki saksi olayi buyuk bir olay ama zeynep kapatmis ve birdaha siddet gormemis cok mutluyduk diyor.ikide bir burda yazilmasi uzuyor insani.haa bende simdi esiyle yalniz kalmasin hic olmazsa yaninda baskalari olmali diyorum.yada babasini dinlemeliydi.haber alamadıktan sonrasının ne olduğu önemli evet ilgilenir cenazesi ile darp raporu ile gibi gibi mi
konudan karamsarlığım kendini aştı
ben size kızmadım ne hakkım var kızmaya zaten,sadece bu olayı basit görenlere üzülüyorum çünki zeynebin zaten mutlu bi kadın olduğuna pek inanmıyorum.Siz bana niye kizdinizki saksi olayi buyuk bir olay ama zeynep kapatmis ve birdaha siddet gormemis cok mutluyduk diyor.ikide bir burda yazilmasi uzuyor insani.haa bende simdi esiyle yalniz kalmasin hic olmazsa yaninda baskalari olmali diyorum.yada babasini dinlemeliydi.
Siz bana niye kizdinizki saksi olayi buyuk bir olay ama zeynep kapatmis ve birdaha siddet gormemis cok mutluyduk diyor.ikide bir burda yazilmasi uzuyor insani.haa bende simdi esiyle yalniz kalmasin hic olmazsa yaninda baskalari olmali diyorum.yada babasini dinlemeliydi.
Aslaa basit gormuyorum bi kadinin kocasi tarafindan az oteye git diye kaktirilmasi bile benim icin kotudur.zeynep kapandi dedigi icin acmaya gerek yok dedim..ben size kızmadım ne hakkım var kızmaya zaten,sadece bu olayı basit görenlere üzülüyorum çünki zeynebin zaten mutlu bi kadın olduğuna pek inanmıyorum.
Dün Enson eşinin yanına gitcekti ne oldu acaba başına biseymi geldi allahkorusun
Bravo benim demek istediklerimi anlatmissiniz200 sayfalık yorumları anlatılanları okudum bu kardeşimiz gerçekten iyi niyetli ve duygusal bi bayan bir çok türk ailesinde olan kayınvalidezedeler furyasını oda yaşamış ancak eşiyle arasını düzeltip mutluluğu yakalamış emeksiz yemek olmaz derler kayınvalidesi gerçekten sıkıntı çektirmiş empati yaptım bende karanlıktan ve yalnızlıktan çok korkan biriyim şuna emin olun kaç yaşında olursanız olun bu fobiniz geçmeyebilir o kadının yerine kendimi koydum onun yaptığı hatalar gerçekten affedilir gibi değil ama bi insanın yalnızlıktan ve karanlıktan korkamıs olağan bişey numara yaptığını düşünmedim eşine gelincede adam kedisini köpeğini kaybetmemiş anne ve babasını kaybetmiş arka arkaya bunalımada girebilir depresyonuda her insanın bünyesi bir değil eşi ölmeden önce eşiyle olun sıkıntıları zaten onu bi depresyona sürüklemiştir buda üzerine tuz biber olmuştur yorum yaparken biraz insaflı olalım bırakın adam acısını yaşasın kimin ne olacağı bilinmez bekara hanım boşaması kolay gelir derler benim kardeşimize tek tavsiyem eşini böyle buhranlı bi dönemde yüz üstü bırakmasın herkes yaptığı kötülüğü çeker er yada geç eşi intihar etse ömür boyu vicdan azabı çeker .
Yalnız bıraksın umursamasın görmezden geldin demiyor ki kimse; elbette bi yuvanın dağılmasını kimse gitmez. Burda eleştirilen ve keşke olmasaydı denilen şey babası damatla konuştuktan sonra gelip kızını ve torunlarını almışken zeynep hanımın yalnız başına eşini görmeye gitmesi. Eşinin yardıma ihtiyacı olduğu ortada zaten, geceyi mezarlıkta geçiren birine yüz çevrilmez ama bu yardım profesyonel bir yardım olmalı ve yanlarında aile büyüğü akraba eş dost vs gibi birisi olmalı. Eşi en son zeynep hanıma sana baktıkça annemi görüyorum seni zorla tutamam bundan sonra benden sana koca çocuklara baba olmaz istersen git diye mesaj atmıştı. Tabi ki yuvasını yıkmasın, eşine destek olsun ama keşke yalnız gitmeseydi... Yani atıyorum deseydi ki babamla gidiyoruz konuşucaz yada kaynım geldi eşimin yanına gidiyorum; hiç birimiz bu kadar paniklemezdik.200 sayfalık yorumları anlatılanları okudum bu kardeşimiz gerçekten iyi niyetli ve duygusal bi bayan bir çok türk ailesinde olan kayınvalidezedeler furyasını oda yaşamış ancak eşiyle arasını düzeltip mutluluğu yakalamış emeksiz yemek olmaz derler kayınvalidesi gerçekten sıkıntı çektirmiş empati yaptım bende karanlıktan ve yalnızlıktan çok korkan biriyim şuna emin olun kaç yaşında olursanız olun bu fobiniz geçmeyebilir o kadının yerine kendimi koydum onun yaptığı hatalar gerçekten affedilir gibi değil ama bi insanın yalnızlıktan ve karanlıktan korkamıs olağan bişey numara yaptığını düşünmedim eşine gelincede adam kedisini köpeğini kaybetmemiş anne ve babasını kaybetmiş arka arkaya bunalımada girebilir depresyonuda her insanın bünyesi bir değil eşi ölmeden önce eşiyle olun sıkıntıları zaten onu bi depresyona sürüklemiştir buda üzerine tuz biber olmuştur yorum yaparken biraz insaflı olalım bırakın adam acısını yaşasın kimin ne olacağı bilinmez bekara hanım boşaması kolay gelir derler benim kardeşimize tek tavsiyem eşini böyle buhranlı bi dönemde yüz üstü bırakmasın herkes yaptığı kötülüğü çeker er yada geç eşi intihar etse ömür boyu vicdan azabı çeker .