kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Evet yazdım ben eşi için endiselendim zaten acaba yanlız kalıp kendine bişeymi yaptı diye ..zeynep hanima bi kötülük yapacagini düşünmüyorum şahsen inşallah ikiside iyidir

Size demek istediği buydu işte.
Allah korusun ama bi daha hiç online olmazsa Zeynep içiniz rahat olacak mı?
N olduğunu asla ogrenemeyeceksiniz. Ve içinizde hep ben gazladım hep bu durumda eşinin yanında ol bir daha şiddet olmaz dedim benim de etkin oldu mu diye bir vicdan azabıyla yaşayacaksınız.
Bu da size bir ders olur umarim.
Şiddet gibi ciddi sonuçlara sebep olabilecek bir konudq bir daha olmaz dön yuvana demeden önce vebalini de dusunursunuz umarım.

Benim etki ettiğimi dusunmuyorum çünkü zaten kendisi o fikirdeydi hep içim rahat sizde rahat olun

Benim etki ettiğimi dusunmuyorum çünkü zaten kendisi o fikirdeydi hep içim rahat sizde rahat olun

Ben ne yazık ki bir miligram bile etkim olsa uyuyamayacak bir yapidayim.
Ondan böyle kadın cinayetlerine kadın ölümlerine sebep olabilecek olaylarda daha sağ duyulu yorumlar yazıyorum.
Böyle rahat hatta gevsek göz kirpmai mesajlarınızı da hayret ettim.

bir baba kızına bekle daha yanına gitme burada kal diyorsa eminim ki bir bildiği vardır

bu adam bu kadının kafasında saksı kırıp bayıltmış bi adam,bunu tekrar etmemiz bazı arkadaşları rahatsız etsede bu böyle ve bunu bir kez daha tekrarlayabilir çünki normal bi insan bir kez bile yapamaz böyle bi şey.

kocasına gitmesi için yönlendirirken keşke bir kez daha düşünseydiniz.

açma onu açma, bitti gitti bitti o saksı olayı!!!!..

Onu zeynep hanim bilir sonuçta yillarca evli kaldığı adamı azda olsa taniyodur
Öyle ama anlttığına gre adam normal değl en önmlisi babası olmz dyr demk ki olmayacak drum var kadınn zaten kafa karşmş brdan ylnz bırkma denlmesini doğru blmuyrum tamm kocası ama norml evlilik ve kocalar içn geçrli

Ayrıca evliliklere kutsallık atfedenlere soruyorum. İki buçuk yaşında bir çocuğun annesiz kalma ihtimalinden de mi daha kutsal? Bi kadının canından daha mı önemli bir evliliğin bitmesi?
Yuva dagilmasin biz de dagilsin demiyoruz ama uc evladin annesine doymamasina sebep olabilecek şiddet eğilimi varsa da uvana sahip cik demek o insanın bsina bir şey gelirse sorumluluğunun git kocana diyenlerde olması demektir.
Eserinizle gurur duyuyorsunuzdur umarım.

keşke bitmiş olsa mesela bi karıncayı bile incitemem ama bu adam saksı ile dalmış karısına normal mi bu

değil.. en az "geçmişe mazi" modunda takılanlar kadar.. o zaman affetmişsin, şimdi destek ol diye diye kızı itelemek cidden çok başarılı bir hareketti, tebrik ederim.. kadının babası bile gitme kal diyor vaziyet bu derece vahim..

Tamm onlarada kızıyoruz ama sanl ortm sonçta herşey abrtısız konu sahbnin anlttığı gbi mi acaba ....kmseye yüklnmeye gerk yk ayrı kaln diyen ilk kişilerdenm bnde mllt olarak çabk gaza gelip gaz veriyruz

bizim ülkede her halt kutsal bilmiyor musun.. kutsal olmayan bir bu forum kaldı, biri onu da kutsasa keşke..

Burda 20kisi gitme dedi enaz sadece benim fikrimlemi karar aldı ?Hayır kendi dusuncesiydi

Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım.
Kadın siddeti kadın cinayeti şaka değildir.
Bir çok kadın aman ne olacak bir tokat diye geri dondugu evde öldürülüyor. İstatistikler de böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…