kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kızlar dünden beri haber yok.Kötü bir şey oldu gibi geliyor bana.

Zeynep evinde de annesinin evinde de internete giriyor bize haber veriyordu.Ya adam kendine bir şey yaptı ya da Zeynep'e.Umarım değildir ama aklıma başka bir şey gelmiyor..

Yalnız başına bile bile gidilir mi o adamın yanına. Kendini düşünmüyorsa insan evladını düşünür.Senin yüzünden annem öldü deyip yine ona zarar verebilir insan hiçmi düşünmez!

Kızlar dünden beri haber yok.Kötü bir şey oldu gibi geliyor bana.

Zeynep evinde de annesinin evinde de internete giriyor bize haber veriyordu.Ya adam kendine bir şey yaptı ya da Zeynep'e.Umarım değildir ama aklıma başka bir şey gelmiyor..

Yalnız başına bile bile gidilir mi o adamın yanına. Kendini düşünmüyorsa insan evladını düşünür.Senin yüzünden annem öldü deyip yine ona zarar verebilir insn hiçmi düşünmez!
o kadar da degildir ya adami azili katil yaptin cnm. gerci belki sizin kadar iyi takip edemiyorum ama konudan haberdarim.ha bu psikolijiyle en fazla kendine zarar verir gibime geliyor.
acaba bu konuyu adam acsaydi onun acisindan da nasil degerlendirirdik diye merak ettim.keske acsaymis birilerine onun dogru yonlendirilmeye ihtiyaci var biz zeynebe ne dersek diyelim asil soruna kimse mudahale edemiyor esinin yakin oldugu sozunu dinledigi bir dostu veya akrabasi varsa konuyu ondan acip yardim isteyebilirsin. onun halinden anlayacak ve dogru yonlendirecek biri olmali ama kesinlikle bu sen degilsin
Z zeynepguven1986 . sen ne dersen de seni su an hep ters anlayacak seni aynada goruyor.yanyana olsaniz bile o seni karsinizdaki aynadan goruyor.yaninda oldugunu degul karsinda goruyor.
ama inan bu konuyu kendime cok dert ettim dilerim Rabbimden esiniz bunu atlatir eviniz huzur nese dolar mubarek cuma gununun hatrina dertlerinizin dermani tez gelir.
bu arada herkese hayirlu cumalar Amin demeyi unutmayin...

babalardayım. babam eşimi buldu getirdi eve ama nerde buldu ne konuştular lmbilmiyorum babama soruyorum konuştuk diyo abisi gelene kadar burda kalacaksın göndermem diyo oda biraz yalnız kalsın diyo. biz evden çıkarken eşim hiç bi şey demedi öylece baktı arkamız dan mustafa istersen çocuklar girsin ben kalayım dedim git dedi sadece başka bi şey demedi. aklım hep evde kendine bi şey yapmaz değil mi. çocuklarda perişan oldu. bi oradalar bi burda okullarına düzenli gidemiyorlar. çocuklarda saflaştı ne oluyo ne bıtiyo anlamıyorlar.düne kadar kendilerini sırtında gezdiren babaları şimdi üvey baba gibi davranıyor. iki ay öncesine kadar ne kadar mutluyduk huzurluyduk. insanın ne olacağı ne yaşayacağı belli olmuyor. ben ne yapacağımı şaşırdım. unutkanlık başladı. bi şey yapmaya karar veriyorum bir dakika sonra ne yapacağımı hatırlayamıyorum. büyük kızım okuldan öğretmeni beni çağırmış annen bi yanıma gelsin demiş gitsem ne diycem öğretmene ne anlatacam evimiz yangın yeri yuvamız yıkıldı harap olduk idare edin mi diyecem. aklımı yitirmekten korkuyorum. hep eşime üzülüyorum ama benim durumum ondan daha kötü.

Ya Zeynep sen ne kadar olgun iyi bi kadınsın okudukça hayret ediyorum. Ben olsam bunların hiçbirini kaldıramazdm. Yani bana öyle geliyor. Kendini üzme su akar yolunu bulur

bugün gece boyu uyuyamadım gelmişim geçmişim hep canlandı gözümde. sabah eşimi aradım tel kapalı birazdan yanına gidicem babam buğün çocukları taksiyle okula götürdü. annem gitme diyor ama ben duramıyorum içim hiç rahat değil. bütün yazdıklarınızı okudum ama eşime yaparsa yapsın ne hali varsa görsün diyemiyorum. biz 10 yıldır mutluyduk eşimle çok güzel günler gördük birlikte. haftasonlarını iple çekerdim haftasonları gezerdik eğlenirdik çocuklarla. akşamları çocuklar yatınca film izlerdik. konuşurduk dertleşirdik eşimle. ben eşimi çok seviyordum eskiyi unutmuştum eşimde hiç hatırlatacak bişey yapmamıştı. evim benim cennetimdi çocuklarım meleklerimdi. nasıl biranda vazgeçilir. eşim nasıl bukadar değişti anlamıyorum. zamanında çok çektirdi bana ama sonra sözünde durdu. çok hakkı var üzerimde nasıl derim ne yaparsa yapsın diye.

İnşallah Allah cc bir an önce feraha çıkartır sizi ve ailenizi konunuza ara ara bakıyorum. Eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var kolay değil yaşadıkları ama şu konuda hak veremedim çocuklarına kötü davranması gerekmiyordu. İnşallah kısa zamanda aşarsınız tüm bunları

o kadar da degildir ya adami azili katil yaptin cnm. gerci belki sizin kadar iyi takip edemiyorum ama konudan haberdarim.ha bu psikolijiyle en fazla kendine zarar verir gibime geliyor.
acaba bu konuyu adam acsaydi onun acisindan da nasil degerlendirirdik diye merak ettim.keske acsaymis birilerine onun dogru yonlendirilmeye ihtiyaci var biz zeynebe ne dersek diyelim asil soruna kimse mudahale edemiyor esinin yakin oldugu sozunu dinledigi bir dostu veya akrabasi varsa konuyu ondan acip yardim isteyebilirsin. onun halinden anlayacak ve dogru yonlendirecek biri olmali ama kesinlikle bu sen degilsin
Z zeynepguven1986 . sen ne dersen de seni su an hep ters anlayacak seni aynada goruyor.yanyana olsaniz bile o seni karsinizdaki aynadan goruyor.yaninda oldugunu degul karsinda goruyor.
ama inan bu konuyu kendime cok dert ettim dilerim Rabbimden esiniz bunu atlatir eviniz huzur nese dolar mubarek cuma gununun hatrina dertlerinizin dermani tez gelir.

Adamın psikolojisi normal değil .Bi sinir anında bir şey yapmayacağının garantisimi var.Saksıyı kafaya geçiren başka şeyde yapar

Adamı azılı katil gibi görmüyoruz ama annem beni çağırdı diye tüm geceyi mezarlıkta annesinin başında geçiren bi adam, psikolojisi normal değil cümlesi bile az geliyor bu adama. Yani çoğumuz bi yakınımızı kaybettik, mezarlığa ziyarete gittik filan ama geceyi mezarlıkta geçirmek... Bilmiyorum, bana tedirgin edici geliyor.

Adamı azılı katil gibi görmüyoruz ama annem beni çağırdı diye tüm geceyi mezarlıkta annesinin başında geçiren bi adam, psikolojisi normal değil cümlesi bile az geliyor bu adama. Yani çoğumuz bi yakınımızı kaybettik, mezarlığa ziyarete gittik filan ama geceyi mezarlıkta geçirmek... Bilmiyorum, bana tedirgin edici geliyor.
Geceyi mezrın başnda mi geçrmş:KK57:hiç norml değl ben olsm duramzdm yalnz evde eşimle zeynep az çok tahmn edbilir ama evin içnde ki druma göre :110:

Geceyi mezrın başnda mi geçrmş:KK57:hiç norml değl ben olsm duramzdm yalnz evde eşimle zeynep az çok tahmn edbilir ama evin içnde ki druma göre :110:
Evet gece eve gelmiyo, mexarlıktaydım annem çağırdı diyo, her yerde annemin yüzünü görüyorum, annem çağırıyo bana sesleniyo diyo. Sonraki gün zeynep'in babası eşini buluyo, konuşuyolar ama baba ne konuştuklarını zeynep'e anlatmıyo; babası zeynep'e burda kalamazsın diyo, zeynep'i ve çocuklarını alıp kendi evine götürüyo. Zeynep de ertesi sabah babası çocukları okula götürünce eşimin yanına gidicem diye çıktı evden ama hala ses seda yok :KK43:

Z
Evet gece eve gelmiyo, mexarlıktaydım annem çağırdı diyo, her yerde annemin yüzünü görüyorum, annem çağırıyo bana sesleniyo diyo. Sonraki gün zeynep'in babası eşini buluyo, konuşuyolar ama baba ne konuştuklarını zeynep'e anlatmıyo; babası zeynep'e burda kalamazsın diyo, zeynep'i ve çocuklarını alıp kendi evine götürüyo. Zeynep de ertesi sabah babası çocukları okula götürünce eşimin yanına gidicem diye çıktı evden ama hala ses seda yok :KK43:
Zeynep te zorla kaşınıyr gbi allh yardımcısı olsn

Dün Enson eşinin yanına gitcekti ne oldu acaba başına biseymi geldi allahkorusun:KK43:

Siz birkaç kez "eşinin yanına git, eşini yalnız bırakma" yazmadınız mı? Başına bir şey gelmesin istiyorsunuz ama bu ihtimal eşinin yanındayken daha fazla.

Umarım bir an önce rahatlatıcı haberlerini alırız. Bu sefer sağ salim gelse de bir daha giderse ne olacağının garantisi yok. Bu şartlarda, eşi tedavi olup iyileşene kadar kendini ve çocuklarını düşünmesi gerekiyor. Eşiyle de kardeşleri ve doktorlar ilgilenmeli. Zaten şu an Zeynep ve çocuklar ona iyi gelmiyor.

Bir an önce hayırlı, güzel haberlerini alırız inşallah.

Siz birkaç kez "eşinin yanına git, eşini yalnız bırakma" yazmadınız mı? Başına bir şey gelmesin istiyorsunuz ama bu ihtimal eşinin yanındayken daha fazla.

Umarım bir an önce rahatlatıcı haberlerini alırız. Bu sefer sağ salim gelse de bir daha giderse ne olacağının garantisi yok. Bu şartlarda, eşi tedavi olup iyileşene kadar kendini ve çocuklarını düşünmesi gerekiyor. Eşiyle de kardeşleri ve doktorlar ilgilenmeli. Zaten şu an Zeynep ve çocuklar ona iyi gelmiyor.

Bir an önce hayırlı, güzel haberlerini alırız inşallah.
Evet yazdım ben eşi için endiselendim zaten acaba yanlız kalıp kendine bişeymi yaptı diye ..zeynep hanima bi kötülük yapacagini düşünmüyorum şahsen inşallah ikiside iyidir

X