kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

amin inşallah

evet full çalışamam yarım gün olur. Konu içinde konu olmasın, Zeynep hanım nasıl bir imkana sahip olduğunu anlasın diye yazdım, kıymetini bilmeli.
Zorluk da göreceli, anlaşamıyoruz, eşimin kafasına bir şey düşerde değişirse o başka.
Allah yardımcın olsun canım. Çocuklarin büyümeden inşallah bir kapı açılır sana.

Kadına kayınvalidene bakmak zorunda değilsin resti çek denildi, kadın evi terk etti kayınvalide rahmetli oldu.
Şimdi kocayı bırak deniliyor. Allah korusun kocaya bir şey olacak diye şüpheye girdim.
Zeynep hanım çok şanssız bu konuda.
NOT: Kocayı haklı görmüyorum. Ama kaynana hedefti öldü, şimdi hedef koca. Merakla takipteyim.

senin durumunda olanları okuyunca çok üzülüyorum ve böyle anne babalara çok kızıyorum.
evlendin diye evlatlıktan çıkmadın ya, neden bu anlayışsızlık?
Eger bana yazdiysaniz cevap vereyim hani annem babam bana hic seni istemeyiz gibi bisey soylemedi zaten sorunlarimi cokca anlatmamda ben esimden her konuda memnunum ev islerime yardim eder disari cikalim dedigimde ikiletmez sadece romantik degildir alisverise cikariz kendinden cok bana almak ister sadece annesi soz konusu olunca hep onun tarafinda olur (du) suan benim kv dort evlattan sadece esimi secmis durumda esim yok diyo ama bilemiyorum buna istinaden bunlari dusunuyorum ailem maddi acidan sikintidalar vede kv daha eskilerden cok sacma sebepten bi baska kaynimi eltimin ailesinin ustune salmis kavgalar olmus bicaklar cekilmis benim ailemin kimsesi yok var yok yani yarin obur gun onlarada kimse satassin istemem orada kalmam dememin en buyuk sebebi o orada olmazsam satasamazlar hee insallah bu durumlara dusmeyiz esim bu konuda net olur isler cirkinlesmez ama ben ayni evde yasayamam

Anladım . Eger ımkanlar sızı zorluyorsa en azından uzlasmaya calısın derım sızın acısınızdan beklentılerı dusurun , ınsallah hersey yoluna gırer
evet şu dönemde uzlaşma en doğrusu benim için. Teşekkür ederim

Keşke işveren olsaydım da sizi işe alsaydım. İşyerinde kreş de olsaydı. Canla başla çalışırdınız eminim. Keşke böyle işyerleri olsa, kadın kuruluşları böyle işyerleri açsa. Allah herşeyi gönlünüze göre versin.

Sadece işi olmayan kadınlar değil, çok iyi işleri olan kadınlar bile ailelerinden gelen psikolojik baskılar yüzünden boşanamayabiliyor veya haklarını savunamayabiliyorlar. Zeynep bu açıdan şanslı. Keşke ailesinden aldığı güçle kendine ve çocuklarına odaklansa.
Kesinlikle iş yerinde kreş şart, böyle olsa ve aileler destek olmuyorlarsa bile köstek olmasalar, kadınlar her şeyin üstesinden gelir.
senin gibi kadınlar saygı duyulmayı çok hakediyor
Teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım. Çocuklarin büyümeden inşallah bir kapı açılır sana.
Amin inşallah

Kadına kayınvalidene bakmak zorunda değilsin resti çek denildi, kadın evi terk etti kayınvalide rahmetli oldu.
Şimdi kocayı bırak deniliyor. Allah korusun kocaya bir şey olacak diye şüpheye girdim.
NOT: Kocayı haklı görmüyorum. Ama kaynana hedefti öldü, şimdi hedef koca. Merakla takipteyim.
kocayı bırak denmiyor koca için sarf ettiğin emeği biraz da hakeden tarafa çocuklarına harca deniliyor

bu konu böyle giderse k.valideyi öldürende zeynebin kocasının bu durumda olmasının sebebide yorum yapan kişiler olarak görülecek çok enteresan yorumlar var bu yorum gibi

Ne alakası var burdaki ler yazdı diye mi öldü, öyle bir şey olsaydı keşke ölmesini istiycem çok canavar olurdu, çocuk katilleri gibi, tecavüzcüler gibi...

Ne alakası var burdaki ler yazdı diye mi öldü, öyle bir şey olsaydı keşke ölmesini istiycem çok canavar olurdu, çocuk katilleri gibi, tecavüzcüler gibi...
Celallenmeyin. Sadece ironi yapıyorum.
Tabiki buradakiler yazdı diye kayınvalide ölmedi. Allaha şükür bunun ayrımını yapabilecek kapasitedeyim.

Hedef filan siz de öyle bir yazmışsınız ki sanki kayınvalideyi bu forum öldürdü.
Nerden bilecekti de kadının öleceğini konu sahibi, gelsin nasılsa ölecek ya diye düşünseydi.
Zamanında kendisi ölümden dönmüş yaşadıklarını anlattı ne önerilseydi burada mesela bişey olmaz sabret sesini de çıkarmaki bir daha kafanda saksı kırılmasın mı? denilseydi.
Konu sahibinin bu olaylar zincirinde en ufak hatası yok.

Eger bana yazdiysaniz cevap vereyim hani annem babam bana hic seni istemeyiz gibi bisey soylemedi zaten sorunlarimi cokca anlatmamda ben esimden her konuda memnunum ev islerime yardim eder disari cikalim dedigimde ikiletmez sadece romantik degildir alisverise cikariz kendinden cok bana almak ister sadece annesi soz konusu olunca hep onun tarafinda olur (du) suan benim kv dort evlattan sadece esimi secmis durumda esim yok diyo ama bilemiyorum buna istinaden bunlari dusunuyorum ailem maddi acidan sikintidalar vede kv daha eskilerden cok sacma sebepten bi baska kaynimi eltimin ailesinin ustune salmis kavgalar olmus bicaklar cekilmis benim ailemin kimsesi yok var yok yani yarin obur gun onlarada kimse satassin istemem orada kalmam dememin en buyuk sebebi o orada olmazsam satasamazlar hee insallah bu durumlara dusmeyiz esim bu konuda net olur isler cirkinlesmez ama ben ayni evde yasayamam
yok canım Nego Nego e yazdım.

Hedef filan siz de öyle bir yazmışsınız ki sanki kayınvalideyi bu forum öldürdü.
Nerden bilecekti de kadının öleceğini konu sahibi, gelsin nasılsa ölecek ya diye düşünseydi.
Zamanında kendisi ölümden dönmüş yaşadıklarını anlattı ne önerilseydi burada mesela bişey olmaz sabret sesini de çıkarmaki bir daha kafanda saksı kırılmasın mı? denilseydi.
Konu sahibinin bu olaylar zincirinde en ufak hatası yok.

Ben konu sahibinin hatası mı var dedim. Sadece ortamı yumuşatmak için yazdım. Bir an gerçekten şimdi kocayada bir şey olsa ne olur diye düşündüm ve yazdım.

Aynı ben de aynı şüphe içine girdim.

Ben de sanki eşine bir şey olacakmış gibi bir hisse kapıldım,inşallah sadece histir.

Valla pat diye koca da giderse
Bir kahraman da çıkıp fake len bu konu der herhalde :d

Bosa parmaklarinizi yoruyorsunuz. 2 yil boyunca dayak atip, rovansi kafada saksi kirmayla kapatan kocaya donen bir kadinin bosanmasi icin dunyaya meteor carpmasi lazim. Kv yasasa ona da bakardi ben artik anladim. Bazi kadinlar da boyle, secimler bu yonden oluyor. En sonunda erkek bosaniyor hatta kadin yine de diretiyor bosanmam da bosanmam diye. Bir kismimizin anlayamacagi hayatlar bunlar...
Bence de! 200 sayfalik bir konu hic degil. Kv kp konusu olmasa dahi 'ama cocuklar babasina duskun' vs deyip ustu ortulecek cinsten.

Bazi kadinlari anlamak zor..

Dayak mi? O da ne? Herkes dayak yiyo:oha:

senin durumunda olanları okuyunca çok üzülüyorum ve böyle anne babalara çok kızıyorum.
evlendin diye evlatlıktan çıkmadın ya, neden bu anlayışsızlık?
Babam kendi karısına kadınlara saygı duymuyor ki beni anlasın, benimkinin sebebi bu.

Valla Ben oyle hisler icindeyim ne yalan soyleyeyim
fake olsa da farketmez. var böyle kadınlar.
ana evindense koca evinde işkence çekmeye razıdır.
hem dayak yemeyen mi var canım?
hangimiz sağlıklıyız ki tüm ülke depresyonda, herkes manyak vb bahanelerle evliliğini sürdürenleri de görmüş oluyoruz.

fake olsa da farketmez. var böyle kadınlar.
ana evindense koca evinde işkence çekmeye razıdır.
hem dayak yemeyen mi var canım?
hangimiz sağlıklıyız ki tüm ülke depresyonda, herkes manyak vb bahanelerle evliliğini sürdürenleri de görmüş oluyoruz.
Tabiki evlilikler kolay kolay yıkılmamalı. Ama iki neden vardır ki benim için asla affı yoktur.
Evlilikte şiddet ve aldatma varsa iş bitmiştir. Eğer bu nedenlerle bitirmiyorsanız ileride olacaklara da engel olamazsınız.

X