kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ben bu noktada biraz gercekligini sorgulamaya basladim olaylarin bir anne cocuklarina karsi bu kadar duyarsiz olmamali cocuklar gitsin ben kalayim diyor biri daha 1.5 yasinda umurunda degiller gibi yani sacma geliyor

Bir çoğunuz şimdi kızacaksınız bana malum zeynep biraz
naif, hanım bir kadın kıyamama durumu var
Yine de söylicem.
Çünkü odaklandığı tek şey kocası. Üzgünüm ama gerçek bu.
Çocuklar çok geri planda şuan da.
Yani hayalimde kocasının ağzının içine bakan
Kocam, kocacım, evim, yuvam, emeğim diye dolaşan bir tip
canlanıyor.
Çocuklar sadece varlar işte gibi.

Tamam iyi değil, acısı var, seviyorsun da
Dik dur biraz yaa.. 3 çocuk ordan oraya çanta gibi taşınıp duruyor.
Ertesi gün okula gidebilecekler mi gidemeyecekler mi belli değil.
Sebep ne kocası iyi değil.. Tamam iyi olmasın bırak kendi haline
acısını, pişmanlıklarını istediği gibi yaşasın.
Babasının evine gitmesi de saçma.
Niye gidiyorsun, git dedi.. Şuan gitmem için bir sebep yok
Çocukların okulu var, madem iyi değilsin, biz sana iyi gelmiyoruz
annenin evi orada boş git orada bir süre kafanı dinle
sonra istersen gelirsin.. demek bu kadar mı zor.
Böyle söyleyince koca gözden mi çıkarılmış oluyor yooo.
Hayatı dramazite etmek,zorlaştırmak insanlar için bazen yaşam biçimi
halini alıyor demek ki.

dul kalmaktan korkuyor olabilir.
evine olan sevgisi komşularının bile dikkatini çekecek kadar üst boyuttaymış.
bazıları evliliğin koca sahibi olmanın dışında mutlu olmayı bilmiyor.

Aynen. Dün Işıla söylemek istediğim buydu.
Sen insanlara bak temiz olan su burada gel burada yüz dersin.
Ama o bulanık suya alışmıştır. Oradan çıkmak istemez.
Zeynep in hayatı bu değiştiremezsin.

dul kalmaktan korkuyor olabilir.
evine olan sevgisi komşularının bile dikkatini çekecek kadar üst boyuttaymış.
bazıları evliliğin koca sahibi olmanın dışında mutlu olmayı bilmiyor.

Haklisiniz ne diyebiliriz ki hayata baktigi pencere buysa cocuklara cok uzuldum ben umarim onlar kolaylikla atlatir bu gunleri mutlu olurlar en buyuk zorlugu onlar yasiyor su anda

Annemin ağzından küçükken çok kez şu sözü duydum. Çocukların mı kocan mı deseler kocam derim. Çünkü çocuk nasılsa bulunur. 30 yaşındayım hala unutamıyorum bu sözü. Şimdi nasıl söylemişim öyle diyor. İş işten geçiyor tabi.
Bazılarının düşüncesi böyle olabiliyor malesef. Zeynep böyledir diye demiyorum elbette. Yukarıdaki yoruma istinaden yazıyorum.

Annemin ağzından küçükken çok kez şu sözü duydum. Çocukların mı kocan mı deseler kocam derim. Çünkü çocuk nasılsa bulunur. 30 yaşındayım hala unutamıyorum bu sözü. Şimdi nasıl söylemişim öyle diyor. İş işten geçiyor tabi.
Bazılarının düşüncesi böyle olabiliyor malesef. Zeynep böyledir diye demiyorum elbette. Yukarıdaki yoruma istinaden yazıyorum.
ben de sık duyarım çevremde bu sözü.

ben çocuğum derim koca nasıl olsa bulunur hatta erkekler zeynebin kocası gibiyse hiç bulunmasada olur

Asil koca kolay bulunur seversin evlenirsin. Ama Evlat oyle degil 9 ay karninda tasirsin her turlu zorlugu yasarsin kanindan canindan beslersin sonra saatlerce sanciyla Binbir zorlukla dogurursun geceleri uyumazsin and yemez yedirir giymez giydirirsin evlat baska bisey . Tabi koca kocaysa itmiceksin adamida ikisininde yeri ayri ama adam hem kocalik yapmayip hemde babalik yapmiyosa yemisim kocayi yemisim aciyi kocalik yapmiyosa babalik yapacak arkadas secim sansi yok bunda zeynep hanim boyle giderse ilerde evlatlarida onu istemeyebilir yaninda olmayabilir

ben de sık duyarım çevremde bu sözü.
Bana bu söz fazla samimi gelmiyor,eşiyle arasının iyi olduğunu ispatlama çabasındaymış gibi hisse kapılıyorum.:işsiz:Malum bir manken de zamanında,eşim çocuğumdan daha önde derdi:ıslık:

Sanki film gibi yaşananlar.Eğer film olsaydı ,filmin devamını tahmin ederdim ama ,bekleyelim bakalım,mutlu son olur inşallah.

Kocayı kaybettiğinde hayata karşı savunmasız kalacağını düşünme korkusu. Geri dönecek aile evinde hiç yerine konulma korkusu bu bence.
Tekrar söylüyorum zeynep için demiyorum

acımasız olacak ama sonuçta 2 gün ya da 2 ay sonra vefat edeceğini biseydin vicdanen kabul ederdin tabiiki . ama kayınvaliden yanınızda 30-40 sene de kalabilirdi. bu durumda sen daha erkenden dünyadan göçüp gidebilirdin en güzel yıllarını çocuklarına değil ona harcardın. ama işte ortada ani bi ölüm olunca bunlar görülmüyor. sanki kadını ortada bıraktın gibi görünüyor. ne olursa olsun sağlık olarak muhtaç olmadıktan sonra ev ev üstüne olmaz. kayınvalide kendisin huzursuz etmeseydi kalp krizi de geçirmeseydi o zaman, evinde mutlu mutlu otursaydı kimseye bir şey olmayacaktı.

hatta bir abi eşinin yanında, tercih etmek zorunda kalsam anne babamı kardeşimi tercih ederim. anne baba ve kardeş bir daha olmayacak. ama on kere evlenirim, on tane çocuk olur demişti.

hatta bir abi eşinin yanında, tercih etmek zorunda kalsam anne babamı kardeşimi tercih ederim. anne baba ve kardeş bir daha olmayacak. ama on kere evlenirim, on tane çocuk olur demişti.

Mantığa bak. Aklı yok fikri var durumunu tezahür etmiş adamda.. :)
O ortamdaki birisi de keşke o adama tercih edilme durumunda kalsaydın da annen baban da sana 'bana ne senden? benim 10 çocuğum daha olabilir sen umrumda değilsin ama annem babam bir tane o yüzden onları tercih ediyorum' diyerek seni atsalardı keşke deseydi birisi..

X