KV adayiyim sorunlar başladi

Oğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki.
Zengin falan değilliz , elbette hergun marka giymiyor etmiyor .
Yani hoşuna giderse senede bir iki alır oğlum.
bana göre lüzumsuz ondan markaları saydım.

Kirasını ben ödeyeceksem, evi ne zaman tutacagim kimi ilgilendirir? Biz evlenirken aileler hicbir şeye karışmadı. Biz maddi kısmi kendimiz halletmek istedik,her şeye de kendimiz karar verdik. Iki taraf da fazla müdahil olmuş. Bir de karşı tarafı dinlemek lazım.

Epey muhteşemler yalnız
Bence de muhteşemler. Keşke Almanyada olduklarını başta söyleseydi hiç yazmazdım konuya. Almanyada yaşıyorlar. Oğlu daha 20li yaşlarının ortalarında türkiyede iş adamlarının giyebildiği markalarla takılıyor. Bunlar da hediye gelen havluyu falan dert ediyor canları mı sıkılıyor napıyor anlamıyorum. Hadi türkiyedeki insanlar fakirlikten sen şunu aldın sen bunu almadın kavgası ediyor da üstünde gucci olan insan da şu olaylara girmesin yahu

Abla normalde "biz herseyi yaptik, kaynanam hic bisey yapmadi hemde herseye karisti" diye konu acanlara, kayinvaliden bisey yapmak zorunda degil deriz. Cocugunuzu okutup meslek sahibi etmissiniz, gercekten de bisey yapmak zorunda degilsiniz. Ancak birkez evlenecekler. Birakin istedikleri gibi yapsinlar, gucci de giysinler, prada da. Ister borclansinlar ister fazla fazla harcasinlar. Onlar artik yetiskin iki ayri birey, butcelerini kendileri yonetmeliler. Sizden bisey isteyen de yokmus zaten.

Almanya'da aşiretlermiş

Konuda anlatılan olaylar gerçekten Almanya'da mı geçiyormuş ?

Herkes benim birkere nikah tarihine fikir belirttiğimi olay olarak görmüş.
Demekki burdakiler gerçekten sırf KV olduğum için doğruyu yanlışi bilmeden taraf tutuyor.
Oysaki bana göre dünür daha çok karışmış.
Çocuklar larin kendi aralarinda konuştuklari hesabı sormakla,
Bize laf carpmakla ,ben maddi desteciyim siz değil gibi
Öyle bile olsa kime ne ,bu oğlum ve bizim aramızda
Evliliğe borçsuz girecek,burda herkes bankada para kalmayacak korkusu.
Kız birikimsiz giriyorsa evliliğe oğlanda öyle olabilir.
Bu zamana kadar oğlumuzum ilşkisine hiç karişmadik ve sormadik.
Çok şeyi o gün öğrendik
Ve evet dünürümden işkilendim.
Burada çok okuyoruz ailesi ile evlendim diye
Kendi ağizi ilede söylüyor karişirim elbet diye.
Yani normal mi kocaman adam Kvdesimden fırça yemesi ?
En çok düşündüren konu bu ,hep ücüncu kişi arka planda olacak.
Oğlum istemese kız küsecek trip atacak .
Bunları düşünürek konu açtım.
Cocuğunuz kaç yaşinda olursa olsun onun üzülmesini istemezsiniz .
Oğlumu kaç gün uykusuz olduğunu gördüm ,kara kara düşünmekten işe bile gitmedi.
Erkek çocuğu diye cani yokmu kalbi yanamazmi.
Onun üzülmesine bende üzülememmi.
Konum bitti

Teşekkür ederim canım
Bakmayın burda biraz gerildim yoksa karişmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…