- 1 Aralık 2020
- 4.236
- 48.699
-
- Konu Sahibi Kisirdongu
Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler varOğlu ne diyormuş bu duruma ?
O zaman iki taraf da karışmayacak , dengeyi kuracaklar .
Geleceğin kaynanası olarak ben de şimdiden kendime yer yapıyorum işte
Kızın annesi bunları nerden biliyor?Konu sahibi oğluna söylemiştir.Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler var
konu sahibinin oğlu baya zengin. Gucciler, pradalar havada uçuşuyor. Ailesinden maddi bir talebi yok evini kendi diziyor, düğününü kendi yapıyor. Kızın ailesi kıza maddi destekte bulunuyor.
Konu sahibi maddi destekte bulunmadığı gibi hem kendi oğlunun hem kızın harcamalarına karışıyor, hatta evlendikten sonra kaç banka hesabı olmaları gerektiğine kadar karışıyor. Kızın annesi de kızımın harcamalarına karışamazsın diyor.
Oğlu ne diyormuş bu duruma ?
O zaman iki taraf da karışmayacak , dengeyi kuracaklar .
Geleceğin kaynanası olarak ben de şimdiden kendime yer yapıyorum işte
Doğru değil ben hesablarini birkere bile sormadımAksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.
Bu oğlunuzun fikriyse dünür neden oğlunuz yerine sizinle konuşuyor. O zaman iki muhteşem dünür birbirinizi bulmuşsunuzDoğru değil ben hesablarini birkere bile sormadım
Oğlum nişanlisi ile konuşmuş nişanlisi annesine anlatmış.
Anneside geldi yanimizda sordu.
Niye olayları carptiriyorsunuz
Oooo o zaman işler değişir.Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler var
konu sahibinin oğlu baya zengin. Gucciler, pradalar havada uçuşuyor. Ailesinden maddi bir talebi yok evini kendi diziyor, düğününü kendi yapıyor. Kızın ailesi kıza maddi destekte bulunuyor.
Konu sahibi maddi destekte bulunmadığı gibi hem kendi oğlunun hem kızın harcamalarına karışıyor, hatta evlendikten sonra kaç banka hesabı olmaları gerektiğine kadar karışıyor. Kızın annesi de kızımın harcamalarına karışamazsın diyor.
Aynen ben de oğlumu iç güveysi veremem kimse kusura bakamasın olay çıkarırım vallaOğlunu çok takip edemedim ama oğlunun kaynanasina takmiş oğlunu iç güvey alacaklar diye korkuyor oğlan analarinin en büyük korkusu
Kiz tarafı nişanı filan yapmiş destek oluyorlarmiş kızlarina. Destek olan taraf olarak biraz karışmalarini hoşgördük
Kv kardeşi oğlumun teyzesi,yemiş içmişlikler var.
Komşuya bile insan nezaketten gider
Benim haberim yoktu .Biri gelinin biri oğlunun biri ortak hesap.Peki oğlu mu söylemiş bunu kızın annesine?Konu sahibi oğluna söyledi.Hadi diyelim tembihledi.Kızın annesi nereden biliyor ortak hesap olayını?
Yok bence sadece mahcup olmasın diye değil kızın annesi de rahat rahat karışmak için yapıyor. o da az değil. Ben konu sahibiyle dünürünü shipledim şahsen. İkisi de fena değillerOooo o zaman işler değişir.
Bu özet iyi oldu teşekkürler
Kızın ailesi kızımız mahcup olmasın diye yardımcı oluyorlardır .
Maddi destek olup olmamak ailelere kalmış bir şey fakat ailede varsa hiç bir şey yapmamak da biraz abes olur.
En iyisi hiç kimse karışmasın
Ablacım senin oğlun ne diyor bu olup bitene ?Benim haberim yoktu .
Konuşma günu oğrendik gençler ikisi konuşmuş kız annesine anlatmış ve anne oglumuza sorguya çekti .
Şimdiden karışamaz sin diye
Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler var
Almanyadalarmış. İyi bir şirkette çalışıyomuş. Orda nasıl zengin olunur bilmem burda olsa iyi bir yazılımcı falandır belki derdim ama almanyada nasıl zengin olunur fikrim yokOğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki.
konu sahibi ve eşrafı almanyada yasiyo orasa lüks değil ki bunlarOğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki.
Tekrar okuyun benmi demişsimBiz nedenini biliyoruz da keşke kendisi bir açıklasa çok merak ediyorum. Konu sahibi neden oğlunuza 3 tane hesap açın dediniz ve oğlunuz evlendikten sonra kaç tane banka hesabı olduğu neden sizi bu kadar alakadar ediyor?
Almanya'da aşiretlermişOğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki.
Zengin değiliz oğlum sadece iyi yerde çalişiyor ,aile evinde yaşadığı için birikim yapabildi.Almanyadalarmış. İyi bir şirkette çalışıyomuş. Orda nasıl zengin olunur bilmem burda olsa iyi bir yazılımcı falandır belki derdim ama almanyada nasıl zengin olunur fikrim yok
Tamam ablacım affedersin o konuda. O konu tamamen senin dünürün halt yemesiTekrar okuyun benmi demişsim
Hayır akraba evliliği değilAkraba evliliği mi yapacak oğlunuz ? Burada ne anlatmak istediniz ?