KV adayiyim sorunlar başladi

Oğlu ne diyormuş bu duruma ?
O zaman iki taraf da karışmayacak , dengeyi kuracaklar .

Geleceğin kaynanası olarak ben de şimdiden kendime yer yapıyorum işte 🫠🫠
Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler var :KK70:

konu sahibinin oğlu baya zengin. Gucciler, pradalar havada uçuşuyor. Ailesinden maddi bir talebi yok evini kendi diziyor, düğününü kendi yapıyor. Kızın ailesi kıza maddi destekte bulunuyor.

Konu sahibi maddi destekte bulunmadığı gibi hem kendi oğlunun hem kızın harcamalarına karışıyor, hatta evlendikten sonra kaç banka hesabı olmaları gerektiğine kadar karışıyor. Kızın annesi de kızımın harcamalarına karışamazsın diyor.

Özet geçeyim amme hizmeti olarak çünkü ortalık çok karıştı yeni gelen üyeler var :KK70:

konu sahibinin oğlu baya zengin. Gucciler, pradalar havada uçuşuyor. Ailesinden maddi bir talebi yok evini kendi diziyor, düğününü kendi yapıyor. Kızın ailesi kıza maddi destekte bulunuyor.

Konu sahibi maddi destekte bulunmadığı gibi hem kendi oğlunun hem kızın harcamalarına karışıyor, hatta evlendikten sonra kaç banka hesabı olmaları gerektiğine kadar karışıyor. Kızın annesi de kızımın harcamalarına karışamazsın diyor.
Kızın annesi bunları nerden biliyor?Konu sahibi oğluna söylemiştir.

Oğlu ne diyormuş bu duruma ?
O zaman iki taraf da karışmayacak , dengeyi kuracaklar .

Geleceğin kaynanası olarak ben de şimdiden kendime yer yapıyorum işte 🫠🫠

Oğlunu çok takip edemedim ama oğlunun kaynanasina takmiş oğlunu iç güvey alacaklar diye korkuyor oğlan analarinin en büyük korkusu 😂

Kiz tarafı nişanı filan yapmiş destek oluyorlarmiş kızlarina. Destek olan taraf olarak biraz karışmalarini hoşgördük 😂

Aksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.
Doğru değil ben hesablarini birkere bile sormadım
Oğlum nişanlisi ile konuşmuş nişanlisi annesine anlatmış.
Anneside geldi yanimizda sordu.
Niye olayları carptiriyorsunuz

Doğru değil ben hesablarini birkere bile sormadım
Oğlum nişanlisi ile konuşmuş nişanlisi annesine anlatmış.
Anneside geldi yanimizda sordu.
Niye olayları carptiriyorsunuz
Bu oğlunuzun fikriyse dünür neden oğlunuz yerine sizinle konuşuyor. O zaman iki muhteşem dünür birbirinizi bulmuşsunuz :rolleyes:

Oooo o zaman işler değişir.
Bu özet iyi oldu teşekkürler 😂

Kızın ailesi kızımız mahcup olmasın diye yardımcı oluyorlardır .
Maddi destek olup olmamak ailelere kalmış bir şey fakat ailede varsa hiç bir şey yapmamak da biraz abes olur.

En iyisi hiç kimse karışmasın 😂

Oğlunu çok takip edemedim ama oğlunun kaynanasina takmiş oğlunu iç güvey alacaklar diye korkuyor oğlan analarinin en büyük korkusu 😂

Kiz tarafı nişanı filan yapmiş destek oluyorlarmiş kızlarina. Destek olan taraf olarak biraz karışmalarini hoşgördük 😂
Aynen ben de oğlumu iç güveysi veremem kimse kusura bakamasın olay çıkarırım valla 😂😂😂

Kızın ailesi kızımız mahcup olmasın diye yardımcı oluyordur , oğlanın durumu iyiymiş çünkü.

Biri gelinin biri oğlunun biri ortak hesap.Peki oğlu mu söylemiş bunu kızın annesine?Konu sahibi oğluna söyledi.Hadi diyelim tembihledi.Kızın annesi nereden biliyor ortak hesap olayını?
Benim haberim yoktu .
Konuşma günu oğrendik gençler ikisi konuşmuş kız annesine anlatmış ve anne oglumuza sorguya çekti .
Şimdiden karışamaz sin diye

Oooo o zaman işler değişir.
Bu özet iyi oldu teşekkürler 😂

Kızın ailesi kızımız mahcup olmasın diye yardımcı oluyorlardır .
Maddi destek olup olmamak ailelere kalmış bir şey fakat ailede varsa hiç bir şey yapmamak da biraz abes olur.

En iyisi hiç kimse karışmasın 😂
Yok bence sadece mahcup olmasın diye değil kızın annesi de rahat rahat karışmak için yapıyor. o da az değil. Ben konu sahibiyle dünürünü shipledim şahsen. İkisi de fena değiller :KK54:

Oğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki. :KK51:

Oğlanın 26 yaşında nasıl bu kadar zengin olduğu / olabildiği de anlatıldı mı ? Konudan 1-2 püf noktası kapardık belki. :KK51:
Almanyadalarmış. İyi bir şirkette çalışıyomuş. Orda nasıl zengin olunur bilmem burda olsa iyi bir yazılımcı falandır belki derdim ama almanyada nasıl zengin olunur fikrim yok 🫠

Biz nedenini biliyoruz da keşke kendisi bir açıklasa çok merak ediyorum. Konu sahibi neden oğlunuza 3 tane hesap açın dediniz ve oğlunuz evlendikten sonra kaç tane banka hesabı olduğu neden sizi bu kadar alakadar ediyor?
Tekrar okuyun benmi demişsim

Almanyadalarmış. İyi bir şirkette çalışıyomuş. Orda nasıl zengin olunur bilmem burda olsa iyi bir yazılımcı falandır belki derdim ama almanyada nasıl zengin olunur fikrim yok 🫠
Zengin değiliz oğlum sadece iyi yerde çalişiyor ,aile evinde yaşadığı için birikim yapabildi.
Ben normal assistanim ,orta gelir

X