KV adayiyim sorunlar başladi

????????
Nerde öyle birşey demişsim
Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .
Burda 😁

????????
Nerde öyle birşey demişsim
Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .

Kimse kız annesine bisey dememiş de ona ne evdeki kaç hesap numarası olacağından ? Ona ne kısmına verilen cevap kızını korumak ise, aynı şey konu sahibi için de geçerli. O da oğlunu korumak istiyor.
Aksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.

Neye bahane anlamadım ?
Gelin damat için bile stres .
Sürekli hazirlan koştur
Herkes strese girmesin diye,4 arayla hepsi olacak .
Yani kına 3 gün sonra nikah 3 gün sonra düğün.
Yakın oturuyoruz mesafe sorunu yok
Derdiniz gelinle damadın stresi ise onlar yetişkin insanlar, streslerini yönetebilirler. Kararı kendileri verirler. Ama işte bu mesajdaki HERKES kim, onu henüz öğrenemedik.

Aksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.
Diyor ki oğluna, ayrı paran olsun, hepsini yedirme karına. 😁

Tabiki gücüm yettiğince yaparım , evladıma harcamayacağımda kime harcayacağım ? Maddi manevi elimden ne geliyorsa yaparım .

İşte konu sahıbı zaten besledim okuttum büyüttüm bir de düğün mü yapacagım takı mı takacagım yok artık! diyor. Maaşi birikimi var kendileri yetişkin kendileri yapsin düğünlerini diyor. Kendince hakli olabilir benim aile anlayışıma tamamen ters ama herkesin kendi düşüncesi. O zaman birakın da yetişkin gibi kendileri karar versin herseye siz neden karısıyorsunuz dedik bizde 🤭 ama asla karıştığına ikna olmadi her kayınvalide gibi ölümüne hakli 😂

İşte konu sahıbı zaten besledim okuttum büyüttüm bir de düğün mü yapacagım takı mı takacagım yok artık! diyor. Maaşi birikimi var kendileri yetişkin kendileri yapsin düğünlerini diyor. Kendince hakli olabilir benim aile anlayışıma tamamen ters ama herkesin kendi düşüncesi. O zaman birakın da yetişkin gibi kendileri karar versin herseye siz neden karısıyorsunuz dedik bizde 🤭 ama asla karıştığına ikna olmadi her kayınvalide gibi ölümüne hakli 😂
Hak da vermiştik, o kadarıyla kalsaydı sıkıntı yoktu, hak verildikçe coştu, bazılarına hak vermeye de gelmiyor 😂

Diyor ki oğluna, ayrı paran olsun, hepsini yedirme karına. 😁
Biz nedenini biliyoruz da keşke kendisi bir açıklasa çok merak ediyorum. Konu sahibi neden oğlunuza 3 tane hesap açın dediniz ve oğlunuz evlendikten sonra kaç tane banka hesabı olduğu neden sizi bu kadar alakadar ediyor?

Biri gelinin biri oğlunun biri ortak hesap.Peki oğlu mu söylemiş bunu kızın annesine?Konu sahibi oğluna söyledi.Hadi diyelim tembihledi.Kızın annesi nereden biliyor ortak hesap olayını?

Oğlu ne diyormuş bu duruma ?
O zaman iki taraf da karışmayacak , dengeyi kuracaklar .

Geleceğin kaynanası olarak ben de şimdiden kendime yer yapıyorum işte 🫠🫠

1. senaryo bütün masraflar için ortak hesap geri kalan maaşlar kendi hesaplarında kalacak

2. senaryo birikim için ayrı giderler icin ayrı este duracak gelin kızın kendi hesabında harçlık kalacak.

ama giderler ve masraflar icinde düğün borcu da olacağı için kız yanaşmıyor bence. kiz tarafi borcsuz nişan yapar erkek tarafı düğün borcu kitler. başıma geldi ordan biliyorum:KK70: biz yapcaz deyip borca soktular bizi. bide neden maaşı varken 3. hesap oluyo? herkes üzerine düşeni yapar.

X