- 25 Mart 2022
- 245
- -5
- 43
- Konu Sahibi Kisirdongu
????????neden ben oğlumdan mı para isteyeyim dediniz.
Nerde öyle birşey demişsim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
????????neden ben oğlumdan mı para isteyeyim dediniz.
Kendisi?Valla hala anlamıyorum 11.yi de söyle. Kim neden strese girecek senin oğlan evleniyor diye?
Neye bahane anlamadım ?Yine de "herkes stres olur" cümlesindeki herkesin kim olduğunu ve neden sizin oğlan evleniyor diye stres olacağını açıklamadınız. Çünkü bu bir bahaneydi. Kız tarafı da yemedi. Tuzluk gibi kaldınız öyle.
????????
BurdaPardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .
Konu sahibi havlu konusunda sizi tuttum.Lütfen bu sorumu görmezden gelmeyin.3 hesap olayını açıklarmısınız?Neye bahane anlamadım ?
Gelin damat için bile stres .
Sürekli hazirlan koştur
????????
Pardon kim dedi arabayi alamıyor diye .siz öyle zannedin.
Bizde kıza takılan altın asla alınmaz istenmez .kız ne isterse yapar .
Oğlum arabasinida alabilir.
Insan biraz ayağini yorganina göre uzatmalı.
Düğün sonra biraz biriktirsin alsin,az marka giysin alsın ,illa Gucci, Boss,the North face yada guess olmak zorunda değil.
Kızlar,kiskandiğimdan söylemiyorum
Ama banada yazık değilmi .
Bende öyle davranirsam araba almaya param yetmez gideyim oğlum dan isteyeyim .
Neye bahane anlamadım ?
Sürekli hazirlan koştur
Konu sahibi havlu konusunda sizi tuttum.Lütfen bu sorumu görmezden gelmeyin.3 hesap olayını açıklarmısınız?
Aksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.Kimse kız annesine bisey dememiş de ona ne evdeki kaç hesap numarası olacağından ? Ona ne kısmına verilen cevap kızını korumak ise, aynı şey konu sahibi için de geçerli. O da oğlunu korumak istiyor.
Neye bahane anlamadım ?
Sürekli hazirlan koştur
Derdiniz gelinle damadın stresi ise onlar yetişkin insanlar, streslerini yönetebilirler. Kararı kendileri verirler. Ama işte bu mesajdaki HERKES kim, onu henüz öğrenemedik.Herkes strese girmesin diye,4 arayla hepsi olacak .
Yani kına 3 gün sonra nikah 3 gün sonra düğün.
Yakın oturuyoruz mesafe sorunu yok
Evet lütfen.fikrimi söyleyeyim mi
Diyor ki oğluna, ayrı paran olsun, hepsini yedirme karına.Aksine konu sahibinin kendisi karışıyor ona. Oğluna ortak hesap açmayın 3 hesabınız olsun tarzı konuşmuş. Dünürü de 3 hesap ne kadar saçma bir şey onlar artık aile diye karşı çıkmış.
Tabiki gücüm yettiğince yaparım , evladıma harcamayacağımda kime harcayacağım ? Maddi manevi elimden ne geliyorsa yaparım .
Hak da vermiştik, o kadarıyla kalsaydı sıkıntı yoktu, hak verildikçe coştu, bazılarına hak vermeye de gelmiyorİşte konu sahıbı zaten besledim okuttum büyüttüm bir de düğün mü yapacagım takı mı takacagım yok artık! diyor. Maaşi birikimi var kendileri yetişkin kendileri yapsin düğünlerini diyor. Kendince hakli olabilir benim aile anlayışıma tamamen ters ama herkesin kendi düşüncesi. O zaman birakın da yetişkin gibi kendileri karar versin herseye siz neden karısıyorsunuz dedik bizde ama asla karıştığına ikna olmadi her kayınvalide gibi ölümüne hakli
Strese giren gelmesin yaaa milletin stresine göre düğün yapılacak olsa Türkiye’de kimse evlenemezTaktı strese. Hanımlar Allah aşkına hısım akrabadan biri evlenirken strese giren var mı aranızda kim stres olacak hanım abla kim ya. Ayh gafam yanıyo diye bağıracam şimdi.
Biz nedenini biliyoruz da keşke kendisi bir açıklasa çok merak ediyorum. Konu sahibi neden oğlunuza 3 tane hesap açın dediniz ve oğlunuz evlendikten sonra kaç tane banka hesabı olduğu neden sizi bu kadar alakadar ediyor?Diyor ki oğluna, ayrı paran olsun, hepsini yedirme karına.
Oğlu ne diyormuş bu duruma ?İşte konu sahıbı zaten besledim okuttum büyüttüm bir de düğün mü yapacagım takı mı takacagım yok artık! diyor. Maaşi birikimi var kendileri yetişkin kendileri yapsin düğünlerini diyor. Kendince hakli olabilir benim aile anlayışıma tamamen ters ama herkesin kendi düşüncesi. O zaman birakın da yetişkin gibi kendileri karar versin herseye siz neden karısıyorsunuz dedik bizde ama asla karıştığına ikna olmadi her kayınvalide gibi ölümüne hakli
Evet lütfen.