KV adayiyim sorunlar başladi

Bakın sizde yanlış okumuşsunuz.
Hesaba karişan gelin annesi.
Bir şeye karışıyorsa kuru kuruya karışmıyor en azından, elini taşın altına sokuyor da karışıyor. Siz de oğlumdan para istiyim madem ben de gucci prada ile geziyim diye trip atın gelinle yarışın.

Taktı strese. Hanımlar Allah aşkına hısım akrabadan biri evlenirken strese giren var mı aranızda kim stres olacak hanım abla kim ya. Ayh gafam yanıyo diye bağıracam şimdi.
Sus, stres var işte stresleniyo kadın.

Ailelerin fikirlerini söylemesi gayet normal bence ne var bunda ?
Kabul edilir edilmez orası evleneceklerin bileceği iş.

Linçlenebilirim yine de söyleyeyim fakat ben karışırım yani hiç bir şeye karışmayacaksam davetiye versinler el gibi gelip gidelim.
Olur mu öyle şey ?
Ben oğluma karışırım kim ne derse desin, ben doğurdum neticede 😂😂😂😂

Ailelerin fikirlerini söylemesi gayet normal bence ne var bunda ?
Kabul edilir edilmez orasını evleneceklerin bilecekleri iş.

Linçlenebilirim yine de söyleyeyim fakat ben karışırım yani hiç bir şeye karışmayacaksam davetiye versinler el gibi gelip gidelim.
Olur mu öyle şey ?
Ben oğluma karışırım kim ne derse desin, ben doğurdum neticede 😂😂😂😂

Peki oğlunuz evlense hiç anne baba olarak yardım etmez misiniz? Ne halin varsa gör sen artık yetişkinsin diyorsanız kariştirilmaz böyle ama diğer türlü herkes az çok karişir anne baba olarak hakkıdır o kadar :)

Bana bir tane alıntı gösterin benim herşeyi yaparım dediğim .
Yada para hesabını benmi yaptım.
Farkındaysanız üstümuze düşeni yaparız,ister oğlum ister ben yani erkek tarafı
Siz galiba kv çok çektiniz istediğiniz olmamış
Birde ayıp değil mi maddi gücü varken yokmuş gibi annesinden babasından istemesi
Keşke bende zamaninda maasina el koysaydim şimdi herşeyi yapiyorum derdim
Ayrıca gayet dürüst yazıyorum, size yalan borcummu var.
İsteseydim herşeyi ben yapıyorum diye bilirdim
Karşı tarafta damadının evindeki hesaba kitaba karışan bir kız annesi varsa kusura bakmasın kimse bu kadin da gelininin her şeyine karışabilir. Karışma olmayacaksa karşılıklı olmayacak

Peki oğlunuz evlense hiç anne baba olarak yardım etmez misiniz? Ne halin varsa gör sen artık yetişkinsin diyorsanız kariştirilmaz böyle ama diğer türlü herkes az çok karişir anne baba olarak hakkıdır o kadar :)
Tabiki gücüm yettiğince yaparım , evladıma harcamayacağımda kime harcayacağım ? Maddi manevi elimden ne geliyorsa yaparım .

Kimse kız annesine bisey dememiş de ona ne evdeki kaç hesap numarası olacağından ? Ona ne kısmına verilen cevap kızını korumak ise, aynı şey konu sahibi için de geçerli. O da oğlunu korumak istiyor.

X