kv adayı terörü

Bu kadar olur elbise olayı değil tabi ki ama oncesinde ben konuşurum bu su yanlis evlendigimizde tabi ki böyle olmaz deyip evlenince de sende şakadan anlamıyorsun yok senin için fesat ne kadar benzer şeyler yaşıyor bir çok kişi aynı tornadan çıkma herhalde hani hep derler ya beş parmağın beşi bir değil diye istisnalar tabiki vardır ama farklı farklı insanların düşünceleri nasıl bu kadar benzer olabiliyor

yok evlendikten sonra bana 1.500 tl gönderecekler her ay
'' Hayırdır, bana oğlunu mu kiralıyon? '' desene çılgın.

yok askılı kıyafetlere laf söylemeler ( burada başka bir kişiden bahsediyor fakat o gun ve hatta diğer günde üzerimde askılı bir elbise vardı.),
Kızım sana diyom gelinim sen anla.

bizim tüm mallarımız ortak bizde ayrı gayrı yok demeler.
'' Bütün paranıza çökecem, kaşıkla verip kepçe ile alacam. Tabi varınız yoğunuz bende olduğu için gık çıkaramayacaksınız ne olursa olsun. ''. Bu çok tanıdık, zhehehe.

Valla çok iyi fırsatsınız ana kız. Yapmayın böyle, yerler.

Annenin ailesi ile arasındaki mevzuları kaynanan biliyor mu, ona göre konuşacağım.

E madem sevgilin annesi ben öyle birşey söylemedim dediğinde bende ordaydım duydum demiş neden duyduğu zaman müdahale etmemiş.

Ben şunu merak ettim.
Herseyden önce sevgilin de annesinin dediklerini duydu ve ses etmedi o ortamda ve sen buna değil de, kayinvalidene mi takıldın.

Söyledi aslında ama sesini yükselterek söylemedi. Mesela annesi söyledi hayır babında cevap verdi araya başka konular girdi sonrasında konu bi anda tekrar açılıyor tekrar soyluyor

Şu an düşününce cidden basiretim mi bağlanmış benim de anlamadım

Annem ile ailesi arasındaki mevzuyu temel hatları ile biliyordur maksimum.

Sanirim o gün kavga çıkarmayınca söylediği şeyler kabul edildi zannetti

Teşekkür ederim yorumunuz için. Dediklerinizi uygulayacagim

Cidden çok iyi anlaşmasak ve sevmesek arkama bakmadan kacarim hiç şu kadar zamandır birlikteyiz yok şu bu hesabi yapmadan.

Dün erkek arkadaşımla konusunca annesinin arayacağını aslında öyle demek istemediğini anlatacağını bildiğimden aramasın beni demiştim o da gunaydin mesaji yazmis bende cevap vermedim

Şu saatten sonra zaten istesemde mesafesiz olamam . Bir insandan en fazla ne kadar sogunursa o kadar soğudum.

Kvnin durumu iyiyken ayda 1500 istemesi şaka gibi. Onun için mi calisacaksiniz. Anneniz durumunuz iyi olmadığında ben destek çıkarım demis. Annenizden alıp kv mi vereceksiniz. Başlık parası istemiş resmen. Kv konuyu açarsa bi daha o zaman anneme de ayda 1500 verelim de
Bilmiyorum ama bu para mevzuları çok sıkıntı çıkarıyor ailede annem hala laf eder babama babam hala verir.
Eşiniz de vermiyorum der size ama verir tam kesinleştirdi bu konuyu

Sesini yükseltmesi gerekmiyor zaten ve tabi herkesin içinde söylemesi. Çekerdi bir kenara anne bak brokoliste asklı giyiyor ayıp oluyor söylediklerin derdi yada anne ne parası bir daha açma konuyu diye.

Sevgiliniz annesinin bu tavırlarına alışkın bence, yoksa sizin yanınızda bunları söylerken bir şaşırır, anne saçmalama ne konuşuyorsun derdi. Belli ki daha önce de bunlar konuşulmuş.

Ayrıca aylık 1.500 neymiş ya Ben en çok buna takıldım. Elbiseme vs karışacak kaynana/kayınpederin alnını karışlarım da her ay belli miktar para isteyip daha tanışma aşamasında pazarlığını yapana ne denir bilemedim. Süt hakkı mı istiyormuş, başlık parası mı, keşke sorsaydınız.

Kv adayınız çok teklikeli içten pazarlıklı bir kadın, aşırı politik olmanız lazım yoksa evlenseniz bile boşanırsınız, size tavsiyem baş edemeyecekseniz , nişanlınız sizin yanınızda olmayacaksa bundan emin değilseniz kaçarak uzaklaşın...

Konuda oğluna başlık parası eksik kalmış oluşu için istedi de siz mi yazmayı unuttunux.
Erkek arkadaşınız duymadı mı konuşulanları?
Cevabınız duydu ama sessiz kaldı ise yolu açın gitsinler

Evleneceksiniz. Bu mevzular sürekli dönecek. O, onu dedi, bu, bunu dedi. Yıllar geçse de unutmayacaksınız. Ya duymazdan gelip ilişkinize bakacaksınız ya da göz ardı edip ilişkinize bakacaksınız. Sinir krizleri, patlamalar, ben öyle demek istemedimler...havada uçuşacak. Çok sevdiğiniz için ayrılmayı son plana koyacaksınız ama aklınızın bir köşesinde hep duracak. Keşkeleriniz olacak, o arada çocuk olacak.. hayat öyle sürüp gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…