• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv adayı terörü

Yok var aslında eşinin emekli aylığı var ona dokunmuyoruz birikiyor demiş anneme🤣 istanbulda evleri var ama kiraya vermiyorlar mesela çok ihtiyacı var ise o evleri kiraya verebilirler . Evet biz gönderecekmişiz. erkek arkadaşıma da yani ihtiyacımız falan olduğunda demek istedim ben dedi ama hiç o şekilde demedi
1 senelık evlı olarak benden tavsiye. Annesi baştan böyle falso verdiyse yüz göz olma, mesafelı ol. Nişan falan olursa konuşursunuz. Her ay 1500 veremeyız dıye. Gercekten ıyı para. Hadı durumu olmasa neysede

İş resmiyete dönünce KV gerçek yüzünü göstermiş. Erkek arkadaşınız sizi haklı görüyorsa KV ile mesafenizi koyun.
1.500 istemesinin nedeni de büyük ihtimalle sizin mal varlığınızın olması ve maddi durumunuzun iyi olması.

Annem bana sanki ben oğlanın annesiymişim gibi hissettim dedi. Normalde kız evi ister bu ne böyle diyor🤣

Şu an isteme falan yok iptal diyince kadın hızlı bi R yaptı sanırım ama annemle de böyle bi kadını dunur yapasım hiç içimden gelmiyor.

1 senelık evlı olarak benden tavsiye. Annesi baştan böyle falso verdiyse yüz göz olma, mesafelı ol. Nişan falan olursa konuşursunuz. Her ay 1500 veremeyız dıye. Gercekten ıyı para. Hadı durumu olmasa neysede

Ya zaten zor durumda olmasa yardım etmez miyiz hiç. Ama böyle diyince sıksalar, ölüyorum dese bi bardak su veresin gelmez

Evet annemde en son annelik vergisi olarak her ay 1.5 bana 1.5 bin onlara verirsiniz diye dalga geçiyordu benimle aksam🙄
Bordrosunu da çıkartın mutlaka. İmzalayıp dosyasına kaldırırsınız. Yarın bir gün şu ay ödeme almadım derse belgeleri sunarsınız

Aylık havadan 1500 lira sahibi olmak istiyorduysa bir Ev alıp kiraya verseydi zamanında.
Sana tek soru soracağım;;Erkek arkadaşın altından mi?
Eğer altındansa devam et, zamanla değerlenir
Değilse kaç kurtul. Bak önünde annen gibi bir örnek var. Kötü evlilik ne zor ve ne kadar devam ettirmeye çalışsan da yürümüyor.
Bence kaç kurtul. Sen daha iyisini hak ediyorsun

Merhaba herkese.

ailelerin tanışması için buluşma ayarladık. erkek arkadaşım annesi ile bize geldiler. şehir dışından geldikleri ve doğum günü kutlaması sebebi ile de 2 gece kaldılar bizde.

öncelikle sevgilimle iyi anlaştığımızı söyleyeyim. ama annesi eve gelir gelmez ilginç ilginç isteklerde bulundu. yok evlendikten sonra bana 1.500 tl gönderecekler her ay, yok askılı kıyafetlere laf söylemeler ( burada başka bir kişiden bahsediyor fakat o gun ve hatta diğer günde üzerimde askılı bir elbise vardı.), yok bizim tüm mallarımız ortak bizde ayrı gayrı yok demeler. annem hediye olarak başörtüsü verdi. onu takındı ve ben beğenmesemde hediye verenin hediyesini mutlaka takarım dedi. ve bu cümleyi çevirip çevirip değişik versiyonlarda aynı kelimeleri kullanarak söyledi. teşekkür et geç mesela bunu yapmadı.

annem ailesi ile miras mevzuları sebebi vs. ile araları açıldı. babam ile de ayrılar bizi annem büyüttü. anneme yok istemede sizin aileden de birileri olsun birilerine danış manış mı ne demiş. ben bunları duymadım ama annem epey alınmış buna da. bana sağlığı kötü olana karşısına geçilip sağlığım ne iyi diye övünülmez, parası olmayana param ne kadar çok diye övünülmez diye başlayarak bu olayı anlattı. çocuğun(sevgili) hatrı olmasa annesini kavga edip evden gönderecektim dedi.

benim ailemin maddi durumu iyi. annem al- sat yaparak malvarlığını büyüttü evdeki kimsenin çalışmasına ihtiyaç olmadığı bir ortamda büyüdüm. şu an maddi olarak bazı kaygılarımı anlattığımda dahi annem kafana çok takıyorsun halledersin, halledemediğin yetemediğin durumda bende yardım ederim diyor. evlilikteki maddi durumlar da dahil.

şimdi benim annem bu kadar fedakar iken sevgilimin annesinin kalkıpta şunu isterim bunu da isterim demesi ve benim 2 gün boyunca hiçbir cevap vermemem içimi öyle sıkıyor ki. cevap vermememin bir sebebi de kadının bundan anlamayacağı o an cevap vermeye devam edeceğini biliyordum. o aşamadan sonra da ben duramayacaktım. tüm sinirimi boşaltacaktım ve artık asla iletişimin kurulamayacağı bir noktaya gelecektik.

arada erkek arkadaşım olmasa en fazla 15 dk içinde koşar adımlar ile kaçmıştım sanırım oradan.

gittikten sonra da ben memnuniyetsizliğimi erkek arkadaşıma söyleyince o da konuşma yapmış annesi de ben öyle şeyler söylemedim vs. demiş ee bende oradaydım bende duydum diyince o anlamda söylemedim vs. demiş.

sabahta saat 7 de günaydın mesajı atmış . hiç cevap vermek istemiyorum. hatta mümkünse yüz yüze dahi gelmek istemiyorum ki daha yolun başındayız. belli ki evliliğim kv yönünden rahatsız edici geçecek.

bu arada ben bu kadınla tanıştım evlerinde de kaldım hiçbir zaman böyle bi konuşma geçmedi aramızda. evimize geldiğinde bu şekilde konuşmasına ayrı bir anlam veremedim. çok hızlı yazdım arada imla ve anlatım bozuklukları ile dolu olabilir kusura bakmayın.
Evlendikten sonra her ay 1500 istemesi muhtemelen geçim sıkıntısı yaşayacsğından korkuyor. Onun dışındaki bütün saçmalıkları ciddiye alma..erkek arkadaşının tutumu önemli..annesini haklı buluyorsa sıkıntı..zaten seninle hem fikirse sıkıntı olmaz.

Aylık havadan 1500 lira sahibi olmak istiyorduysa bir Ev alıp kiraya verseydi zamanında.
Sana tek soru soracağım;;Erkek arkadaşın altından mi?
Eğer altındansa devam et, zamanla değerlenir
Değilse kaç kurtul. Bak önünde annen gibi bir örnek var. Kötü evlilik ne zor ve ne kadar devam ettirmeye çalışsan da yürümüyor.
Bence kaç kurtul. Sen daha iyisini hak ediyorsun
Evleri var aslında istanbulda bina hatta 4 katlı kiraya vermiyorlar 🥶

Kimse altından değil tabii ki ama birisi beni sırf babam için reddetse ne hissederdimi düşünüyorum . Bu bana büyük haksızlık olurdu.

Kimse altından değil tabii ki ama birisi beni sırf babam için reddetse ne hissederdimi düşünüyorum . Bu bana büyük haksızlık olurdu.
Sırf baban için reddetmek değil. Babanın saçma karakteri varsa ve sen onun apir sapır konuşmalarına engel olmuyorsan ya da emrivaki isteklerine karşı koymuyorsan,babamdir diyorsan 'bu aile beni sinir hastası eder' diye seni terkeden adam baban için değil senin ailenle arana denge kuramadıgin için terkeder ki gayet aklibasinda bir hareket olur.
Benim annem de çok zor bir karakter,dediğim dediktir. Ablam evlilik öncesinde onu neredeyse hicbir asamada katmamaya calisti, haliyle kavgasız gürültüsüz,alınmasız gücenmesiz bitti süreç.
Annesinin babasının huyunu bilen ona göre davransın, nişanlısının tarafında olsun. Bu kadar basit

Ben herkesin aksine bu evlilik hüsran olur diyorum. Sevgilinin tutumu önemli degil. Annesi bu kadar ileriye gidebiliyorsa, sevgilinin sayesindedir. Elini masaya vuramiyor. Kadin ogluna biraz deger verse, yada oglunu kayebedeceginden korksa, asla bu laflari söyleyemezdi.

Sevgilin simdi "annem yanlis" dese bile, bu tutum evlendikten sonrada degisebilir. Hali ile simdiki tutumu önemi yok. Dedigim gibi, sonuçta sayesinde annesi bu kadar söyleyebiliyor.

Evlilikte aileler önemli, yada evlenecek kisilerin ayaklari saglam yere basmali, iki tarafta. Dedigim gibi, sonu pek iyi görmüyorum açikçasi.

Aslında bende cevabını verirdim kimseye kalmadan kıyafet konusunda direkt yapıştırdım mesela ama diğer konularda bende cevap vermedim sinirime hakim olamamaktan korktum.

Konuştum tabii ki erkek arkadaşımla o ayrı olacağını vs. söylüyor ana kuzusu da değil aslında ama 2 gün boyunca cidden ne yaşadık bende şu an şokunu yeni atlattım galiba.

Bu para mevzusu falan açıldığında da vermeyeceğini söyledi aslında direkt annesi hala verirsin oğlum verir falan diyordu. Söylediklerine katılmadı ama kadın papağan gibi 2 gün boyunca 3- 4 konuyu evirip çevirip açtı.

Cevap versen ya bende napiyorum diyecek biri de degil. Utanmadan cevap vermeye devam eder bende o an onu kovardım galiba.

Yaşı da var 65 yaşında tansiyonu yükselir bi şey olur sebebi de olmak istemiyorum
ıhhgggg şu yapıp yapıp sonucuna katlanmamak için ayılıp bayılana tansiyonu fırlayana okadar sinir oluyorumki anlatamam..yapmayacaksın ozaman!!!

Merhaba herkese.

ailelerin tanışması için buluşma ayarladık. erkek arkadaşım annesi ile bize geldiler. şehir dışından geldikleri ve doğum günü kutlaması sebebi ile de 2 gece kaldılar bizde.

öncelikle sevgilimle iyi anlaştığımızı söyleyeyim. ama annesi eve gelir gelmez ilginç ilginç isteklerde bulundu. yok evlendikten sonra bana 1.500 tl gönderecekler her ay, yok askılı kıyafetlere laf söylemeler ( burada başka bir kişiden bahsediyor fakat o gun ve hatta diğer günde üzerimde askılı bir elbise vardı.), yok bizim tüm mallarımız ortak bizde ayrı gayrı yok demeler. annem hediye olarak başörtüsü verdi. onu takındı ve ben beğenmesemde hediye verenin hediyesini mutlaka takarım dedi. ve bu cümleyi çevirip çevirip değişik versiyonlarda aynı kelimeleri kullanarak söyledi. teşekkür et geç mesela bunu yapmadı.

annem ailesi ile miras mevzuları sebebi vs. ile araları açıldı. babam ile de ayrılar bizi annem büyüttü. anneme yok istemede sizin aileden de birileri olsun birilerine danış manış mı ne demiş. ben bunları duymadım ama annem epey alınmış buna da. bana sağlığı kötü olana karşısına geçilip sağlığım ne iyi diye övünülmez, parası olmayana param ne kadar çok diye övünülmez diye başlayarak bu olayı anlattı. çocuğun(sevgili) hatrı olmasa annesini kavga edip evden gönderecektim dedi.

benim ailemin maddi durumu iyi. annem al- sat yaparak malvarlığını büyüttü evdeki kimsenin çalışmasına ihtiyaç olmadığı bir ortamda büyüdüm. şu an maddi olarak bazı kaygılarımı anlattığımda dahi annem kafana çok takıyorsun halledersin, halledemediğin yetemediğin durumda bende yardım ederim diyor. evlilikteki maddi durumlar da dahil.

şimdi benim annem bu kadar fedakar iken sevgilimin annesinin kalkıpta şunu isterim bunu da isterim demesi ve benim 2 gün boyunca hiçbir cevap vermemem içimi öyle sıkıyor ki. cevap vermememin bir sebebi de kadının bundan anlamayacağı o an cevap vermeye devam edeceğini biliyordum. o aşamadan sonra da ben duramayacaktım. tüm sinirimi boşaltacaktım ve artık asla iletişimin kurulamayacağı bir noktaya gelecektik.

arada erkek arkadaşım olmasa en fazla 15 dk içinde koşar adımlar ile kaçmıştım sanırım oradan.

gittikten sonra da ben memnuniyetsizliğimi erkek arkadaşıma söyleyince o da konuşma yapmış annesi de ben öyle şeyler söylemedim vs. demiş ee bende oradaydım bende duydum diyince o anlamda söylemedim vs. demiş.

sabahta saat 7 de günaydın mesajı atmış . hiç cevap vermek istemiyorum. hatta mümkünse yüz yüze dahi gelmek istemiyorum ki daha yolun başındayız. belli ki evliliğim kv yönünden rahatsız edici geçecek.

bu arada ben bu kadınla tanıştım evlerinde de kaldım hiçbir zaman böyle bi konuşma geçmedi aramızda. evimize geldiğinde bu şekilde konuşmasına ayrı bir anlam veremedim. çok hızlı yazdım arada imla ve anlatım bozuklukları ile dolu olabilir kusura bakmayın.
Annenizi kıskanmış.

Erkek arkadaşın bu muhabbetler geçerken o ortamda mıydı. Tavrı nasıldı, bu da çok önemli bence

Back