• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv adayı terörü

Sevgiliniz ana kuzusu olmasaydı annesi bunları onun yanında ilk defa gittiği gelin adayının yanında bu kadar rahat konuşamazdı ogluda duyduğu halde inkar etmezdi oglusuda konuşurken durdurmadiysa biraz düşün derim yani baktın annen saçmalıyor misafirliği kısa kesersin ozaman değil mi bugün sana konuştum evlilikte olmayacak öyle şey der evlenince de senin için anamimi sileyim der bir idare edemedin der

Güçlü arkanızda duran bir anneniz var. Kendi annenizin yaptıklarının yanında karşı taraf iyice sinirinizi bozmuş ki haklısınız. Ben ilk tanışma kötü gittiyse hep kötü gideceğini düşünüyorum nedense herkes kendini tavrını duruşunu belli ediyor. İlişkiniz iyi sevgiliniz de efendi olabilir ama böyle bir konuşma yapan anneyi uyarmamış, kendine getirmemiş bir de tutmuş annenizin yanına çıkarmış. Baştan görmüşsünüz kadını bile bile lades demeyin. Gerçekten evlenince aile ile de evleniyorsunuz.

Sırf baban için reddetmek değil. Babanın saçma karakteri varsa ve sen onun apir sapır konuşmalarına engel olmuyorsan ya da emrivaki isteklerine karşı koymuyorsan,babamdir diyorsan 'bu aile beni sinir hastası eder' diye seni terkeden adam baban için değil senin ailenle arana denge kuramadıgin için terkeder ki gayet aklibasinda bir hareket olur.
Benim annem de çok zor bir karakter,dediğim dediktir. Ablam evlilik öncesinde onu neredeyse hicbir asamada katmamaya calisti, haliyle kavgasız gürültüsüz,alınmasız gücenmesiz bitti süreç.
Annesinin babasının huyunu bilen ona göre davransın, nişanlısının tarafında olsun. Bu kadar basit

evet tersten düşününce annem bana bi sürpriz yapsa bu cümleleri onların evinde kursa sadece 1 kez kurabilirdi diğerlerini kuramazdı müdahale edeceğimden kadın aynı şeyleri papağan gibi tekrarladı.

Böyle insanlar kesinlikle akıllanmazlar ki bence kadın saf kötü ve yalancı. Bir eve misafir gitmişsin, orada sana hediye verilmiş ne güzel yok beğenmesem de takarım bilmem ne gibi laflara ne gerek var. Bana söylenmiş gibi gıcık oldum valla.
Onun dışında da maddi durumunuzun iyi olduğunu söylemişsiniz, e bunu sevgiliniz de biliyordur kesin ailesine anlatmıştır o yüzden geçti bence 1,500 lira aylık muhabbeti. Benim çevremde de var böyle arkadaşımın durumları baya iyi evlenmeyi düşünüyorlar erkek tarafı bizde para yok düğünü siz yapacaksınız falan diyor. Aç gözlü insanlar. Sizin kv adayınızla o kadar benzeşiyor ki hareketleri. Daha geçenlerde büyük bi konuşma yapıldı hareketlerine dikkat et diye kadın yine bildiğini yapmaya devam ediyor. Bana laftan sözden anlayacak biri gibi gelmedi. İlerde sürekli sorun çıkarır üstüne de yoo yapmadım demedim der kenara çekilir. Sevgiliniz için bunları çekmeye değer mi düşünün derim. Çok zor bir karar.

Sevgiliniz ana kuzusu olmasaydı annesi bunları onun yanında ilk defa gittiği gelin adayının yanında bu kadar rahat konuşamazdı ogluda duyduğu halde inkar etmezdi oglusuda konuşurken durdurmadiysa biraz düşün derim yani baktın annen saçmalıyor misafirliği kısa kesersin ozaman değil mi bugün sana konuştum evlilikte olmayacak öyle şey der evlenince de senin için anamimi sileyim der bir idare edemedin der

aslında bu durumu farkedince ertesi güne kalmayalım biz dönelim dedi ama doğum günü kutlaması da olduğundan ben kalmasını istedim. şu an düşününce o an yapılan o kadar fazla hata var ki. ilk tanışmada bu kadar uzun süre olması, planlama yapmamak, baştan oturup konuşmamak vs.

mesela para mevzusunda hayır öyle bir şey olmayacak anne dedi. annesi de olur oğlum olur dedi:emir_bebek: birden fazla kez de dedi bunu ama konuşmalar alevli tartışma uslubunda değildi. bi hır gür olmadı yani
Ne gıcık kadın ya elimde kalır o benim. :işsiz:

mesela para mevzusunda hayır öyle bir şey olmayacak anne dedi. annesi de olur oğlum olur dedi:emir_bebek: birden fazla kez de dedi bunu ama konuşmalar alevli tartışma uslubunda değildi. bi hır gür olmadı yani

İyi hadi çocuk kenar süsü değilmiş laf etmiş

dünürü ile ilk tanışmada bunları söyleyen, oğlu konuşunca yalan söyleyen, yalanı ortaya çıkınca kıvıran biri.
niyeti iyi değil.
siz onlarda kaldığınızda iş ciddiyete binmedi diye ses etmemiştir.
şimdi annenizle tanıştı, iş ciddiye bindi. o yüzden dişini gösteriyor.
erkek arkadaşınızın maddi durumu, geliri nasıl ? yani kadının hiç maaşı yoksa illa ki destek olmalı annesine. ama o annesine verirken siz ev geçindirecekseniz tek başınıza bu olmaz.
bence iyi düşünün.
evlilik ne yazık ki 3. hatta 4. kişileri bile kapsama alabiliyor çoğu kez. çünkü aileler işin içinde.

Evleri var aslında istanbulda bina hatta 4 katlı kiraya vermiyorlar 🥶

Kimse altından değil tabii ki ama birisi beni sırf babam için reddetse ne hissederdimi düşünüyorum . Bu bana büyük haksızlık olurdu.
Sadece bu açıdan bakınca haklı bir gibi düşünce gibi.
Ama ki cok klasik olacak sadece karşınızdaki adamla evlenmiş olmuyorsunuz.
Daha ortada herhangi bir resmiyet yokken böyle fütursuzca konuşan biri evlilik gerçekleştikten sonra kendinde daha cok hak bulacak.
Ve tek muhatabınızın eşiniz olmadığını o zaman daha iyi göreceksiniz.

benim eşim hep benim tarafımda oldu evliliğimiz boyunca. annesi babası ağzını açıp gözünün üstünde kaşın var diyemediler eşimin yanında. ama hep beraber takılmıyoruz, bazen mecburen eşim yanımızda değilken bana yapıştıkları oldu, sağlık durumuydu bişey diyemedim. ki benimkiler gerçekten görmüş geçirmiş insanlar. toplum tarafından saygın kabul edilirler. öyle para isteriz falan diyecek utanmazlıkları yok, bunlara rağmen keşke evlenmeseydim dediğim çok oldu. sevgiliyken iyide ailesi işin içine ucundan da girse çekilmiyor.

biz yurtdışında yaşıyorduk, senede bir görüşüyorduk o şartla evlenmeyi kabul etmiştim, çoğu zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. hasta diye gelse kalsa bir süre sizde, sırf hasta diye çekebilecek misiniz mesela, ay ben bunun sağlıklı hallerinide biliyorum aynıydı diye sinir olacak mısınız? evliliğimizin başında bize gelip kayınvalidem evi kendine göre dizayn etmeye çalıştığında ben ağzımı açmadan eşim esip gürlemişti, kendi evinde istediğini yap burası bizim evimiz diye, aradan 1 yıl geçmeden akraba ortamında, oğlumun evi benim evim tabiki, yabancılık mı çekicem diye yine atıp tutmuştu. eşiniz dik durduğunda bile koçbaşıyla kapıya dayanır gibi şartlarını sonuna kadar zorluyorlar. gerçekten işiniz zor. söz-nişanlılık gibi süreçleri uzun tutup duruma bakın bence. ben kötümserim açıkçası, hakkınızda hayırlısı.

dünürü ile ilk tanışmada bunları söyleyen, oğlu konuşunca yalan söyleyen, yalanı ortaya çıkınca kıvıran biri.
niyeti iyi değil.
siz onlarda kaldığınızda iş ciddiyete binmedi diye ses etmemiştir.
şimdi annenizle tanıştı, iş ciddiye bindi. o yüzden dişini gösteriyor.
erkek arkadaşınızın maddi durumu, geliri nasıl ? yani kadının hiç maaşı yoksa illa ki destek olmalı annesine. ama o annesine verirken siz ev geçindirecekseniz tek başınıza bu olmaz.
bence iyi düşünün.
evlilik ne yazık ki 3. hatta 4. kişileri bile kapsama alabiliyor çoğu kez. çünkü aileler işin içinde.

maddi durumları kötü değil evde eşinin emekli maaşı var iki oğlu daha var bekar onlar da çalışıyor. maddi olarak daha ferahlamak isterlerse kiraya verebilecekleri evleri var.
akıl tutulması yaşadık sanırım 2 gün boyunca

maddi durumları kötü değil evde eşinin emekli maaşı var iki oğlu daha var bekar onlar da çalışıyor. maddi olarak daha ferahlamak isterlerse kiraya verebilecekleri evleri var.
akıl tutulması yaşadık sanırım 2 gün boyunca

o zaman üzgünüm ama sizi istemiyor
olay çıkarıp kovun da istememek için geçerli bahanesi olsun diye uğraşmış bence

o zaman üzgünüm ama sizi istemiyor
olay çıkarıp kovun da istememek için geçerli bahanesi olsun diye uğraşmış bence

kadın tam bi kaos zinciri eve gidince de kapıdan girer girmez eşine elini çabuk tut hemen isteyelim falan demiş. ki bana da ne zaman evleneceksiniz, evlensenize vs. diye çok söylemiştir:emir_bebek:

Back