Kuzenle Evlilik ve Annem

cnm evet cok zor dedıgım gıbı bende oyle kardes dıye yetıstırıldım ama basıma bu ıs gelınce anladım hersey her zaman normal denılen gıbı olmuyorms farklı seyler yasayanlarada hak vermek gerekıyomus
aılem de bu yuzden boyle tepkıler verıyor ya yoksa akraba evlılıgı normal karsılanan bı aılede yetıstırılseydım kımse tepkı vermezdı bende bunları ysamazdım

cnm tesekkurler Allah razı olsun
Allah kımseyı saglıkla denemesın
yaptıgım yalnıs degıl zaten allahın haram kılmadıgı seyı nasıl yalnıs dıye nıtelendırebılırım
ama rıskler normalden fazla oldugu ıcın normal karsılanmıyo bazıları tarafından yalnıs dıye de nıtelendırılıyo
normalle dogru gorecelı kavramlar o yuzden farklı fıkırler ortaya cıkyo saygı duyarım

Son düzenleme:

anlamadıgım sey sut kardes haram kanbagı bulunan kuzenler helal neyse din konusuna girmek istemiyorum cunku her islam alimi aynı yorumlamıyor..kardeş degiller evet ama kardes sayılırlar teyze anne yarısı onun cocuguda benim yarı kardesim olur neyse dediginiz gibi herkes farklı dusunur farklı sekilde yetistirir cocugunu herkesin kendi hayatı diyecek birsey yok tek sıkıntım dogan cocuklar saglıklı olsunlar en cok onlara uzulurum

ınsallah saglıklı olurlar cnm zaten tum derdım o Rabbım yardım etsın bana duysun dualarımı

Sür kardeşin haram olma sebebi . bebekler doğdukları zaman anneden aldıkları süt kemiklerine yapılarına işler yani ozamanın sütü direk vucudlarına gider . Bu iki buçuk yaşına kadar devam ediyor daha sonra bizimki gibi içtiklerini direk dışarı atıyorlar . Yani kimin sütünü içerse o süt bir nevi onun kemiklerine işliyor gelişimine işliyor haram olmasının mantığı budur aynı annenin özleri bulunuyor yani . Rabbim boş yere emretmez ayette var . -Süt analarınız ve süt kız kardeşleriniz size haram kılındı).\" (4, Nisa:23) Yani o herkesin kendi tercihi tabi rabbim herkese sağlık nasib etsin .

Allah daha iyi bilir tabiki ona suphe yok..herkes icin Hayırlısı olsun diyelim

benimde annem babamın halasının kızı.ayrıca amcamda teyzemle evli.yani iki kardeş iki kardeşle evlenmişler..bizimkiler iyi anlaşıyorlar.yalnız sağlık durumu benide endişelendirir böyle bir durumda.

ne diym ki ya aslında çok güzel bi his fakat böyle olunca da dışardan hoş karşılanmaz biliyorum. Ama belliki vazgeçemezsin sen basbaya aşık olmuşsun, bu durumda aileleri ikna etmek sana ve sevgiline düşüyo. Çok zor ama mutluluğunuz için çaba gösterip onlara kabullendirmeniz gerekiyo bu ilişkiyi.Allah ayrdımcınız olsun, sıkma canını. Gerçek sevgiler böyle bitmez inşallah mutlu olursunuz canım benimm :)

ay cnm Allah razı olsun inşallah sabır ve guc versın bıze rabbım de mutlu bı yuva kuralım
tesekkurler anlaysın ve duaların ıcın
Allah herkesın gönlüne güre olanı versınnn

ay cnm Allah razı olsun inşallah sabır ve guc versın bıze rabbım de mutlu bı yuva kuralım
tesekkurler anlaysın ve duaların ıcın
Allah herkesın gönlüne güre olanı versınnn

amin hayatım cümlemize.. Ailelerinizle ilgili bi gellişme olursa bilmek isterim yani haber verirsen sevinirim ki inanıyorum herşey yoluna giricek :)

sanki kötü bişeymi yapmışsında herkes bu kadar karşı çıkıyor hiç mi kuzeniyle evlenen görmedik.çok var cnm niye problem olsun ki.içini ferah tut seviyosan seviyosundur yapcak bişi yok teyzen anneni ikna etsin ne olacak ilerdeki problemler için konuşuyorsa içi rahat olsun iğneyle ilaçla çocuk problemi bile pek olmuyor artık bnm liseden arkdşm teyzesnn oğluyla evlendi başlarda problemdi ama şuan hamile ve maşallah bebeği çok sağlıklı kader kısmet.sen kötü bişi yapmadın bunun ezikliğini yaşama.aslanlar gbide annene açıklamışsın.eşimin kuzenide teyzesinin oğluyla evlendi ve cok mutlular hatta bi olay oldumu aileden işte nolucak böyle böyle alışırsınız denir.yabancı olsa yerde yere vurulur.asla pes etme annenin gönlünü al.

katılıyorum . Ağzınıza sağlık :)

ay cok tesekkurler cnm ne guzel destek olmusun allah razı olsun ınsallah ıkna ederım aılemı de zor ama sabredıyorum bakalım sonumuz hayır olsun

Napmışsınız canım ya tam kayaya toslamışsınız. Anneannemin kuzeninin torunuyla 6 ay çıktım annem yapmadığını bırakmadı akraba diye. Seninki annenin kardeşinin oğluymuş x5 katı berbat bir durum. Vazgeçmeyi denemissin ama olmamış. İkna olması imkansız gibime geldi. Sana tek tavsiyem anneni sakın bunun için üzme unutma eş bulabilirsin ama 1 tane annen var.. İkna etmeden sakın evlenme derim. Allah yardımcın olsun =)))

Son düzenleme:
kuzenle evlilik mi üstelik annenin öz kardeşinin oğlu kusura bakmayın ama cidden benim midem bulandı

yaa bir de site yetkililerine sesleniyorum burda bazı konuları kapatıyosunuz toplum yaşayışına aykırı diye. işte aklıma gelen mesela eski sevgilisinin kardeşine aşık olmuştu bir kız. yardım istiyordu yol gösterin diye. çocuk kızın ne akrabasıydı ne birşey. onu kapatmıştınız. peki bu konular niye hala açık. kuzenine aşık olan onunla evlenmek çocuk yapmak isteyen bir insanın konusu çok mu toplum kurallarına uygun. . kuzen dediğimiz şey bizim kardeş gözüyle baktığımız insanlar değilmi .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…