• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenle Evlilik ve Annem

Sen aklıma mukayyet ol ya rabbim :)

en sinirlendiğim şeylerden biri sadece kendi söylediğini duyup,karşıdakinin söylediklerine kulak tıkayan tiplerdir.sizin savunduğunuz şey için cahil kelimesi kullanılmıyor,dikkat edin.bunu siz acitasyona çeviriyorsunuz :) kitap okumanın ardından birde bilim çıktı başımıza.sanki biz 1400lü yıllarda yaşıyoruz,sizde bize bilime,kitap okumaya yönlendiriyorsunuz.bilime karşı gelen mi var arkadaşım... Yazdıklarınızın farkına varamadınız hala.ancak dikkatimi çekti,bazı mesajlara daha fazla yükleniyorsunuz ancak,bazılarına da cevap veremiyorsunuz... Amaç sadece ortaya bir tartışma çıkarmak,anlamak,anlaşılmak değil!

tamam var ama akraba olanlarda daha çok var googledan girsene sen bi akraba evliliğinin zararları diye lütfen rica ediyorum sana .beni cahillikle bbilgisizlikle nitelendiriliyorsnuz da bilimsel şeyler söylüyoruz adettendir diyorsunuz .enişteyle evlenmek caizdir diyorsunuz ona bakarsan örflerde doğuda ölen kocanın kardeşiylede evlenmek var o da mı doğru yani?gerçi ona da evet dersiniz şimdi ama ben birşey demiyorum artık herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum .

belle sana bir sey diyeyim mi?bütün bu yazdıkların varya hepsi bana o kadar terski.ailemde bir tane bile akraba evliliği yok.o dediklerinin hepsini vicdanım kabul etmiyor.eenişte ile evlenmek vs..
ama muhim olan benim ne hissettigim değil.Allah bunu helal kılmış.bana bunu tercih edip etmemk duser.nitekimde ben terch etmedim...
ona bakarsen kuma olayınıda vicdanım kabul etmiyor edemiyor bir turlu ama...
bu konudada ayet var...
bazı durumlarda insanın agzının baglandıgı yerler oluyor..
o baglanan yerlerde Allahın sozudur...

Sen aklıma mukayyet ol ya rabbim :)

en sinirlendiğim şeylerden biri sadece kendi söylediğini duyup,karşıdakinin söylediklerine kulak tıkayan tiplerdir.sizin savunduğunuz şey için cahil kelimesi kullanılmıyor,dikkat edin.bunu siz acitasyona çeviriyorsunuz :) kitap okumanın ardından birde bilim çıktı başımıza.sanki biz 1400lü yıllarda yaşıyoruz,sizde bize bilime,kitap okumaya yönlendiriyorsunuz.bilime karşı gelen mi var arkadaşım... Yazdıklarınızın farkına varamadınız hala.ancak dikkatimi çekti,bazı mesajlara daha fazla yükleniyorsunuz ancak,bazılarına da cevap veremiyorsunuz... Amaç sadece ortaya bir tartışma çıkarmak,anlamak,anlaşılmak değil!

aklınızı karçmanıza bir sebep yok canım .google yaz akraba evlililğin zararları diye oku bilgilen okk bana laf yetişrieceğine .

Konu amacından sapıp dini boyuta gelmiş..
Dini konular yasak olduğu için konu yorumlara kapatılmıştır.

Back