Dinen sakıncası olan her durum zaten ahlaka aykırıdır . Din ve ahlak farklı kavramlar değil . Beni hiç tanımadan sanki daha önce uzun uzadıya sohbet etmişizde ben bazı konularda dine bağlamışım bazılarında farklı konuşmuşum gibi yorum yapmanız ve çoğul konuşmanız çok ilginç açıkçası . Kimsenin alkışına ihtiyacım yok siyaset parti oy vesaire gibi konularlada ilgili bir yorum yapmadım tekrar okuyabilirsiniz . Kardeş olmadığınızı sizde bizde çok iyi biliyoruz kardeş olması için aynı anne rahminden doğması yada aynı annenin sütünü emmesi gerekir . İkiside yoksa kardeş olmalarınada imkan yok kardeş değillersede evlenebilirler . Bi ahlaksızlık yok . Hemen saldırır tutumda cevap veriyorsunuz ve sözleriniz biraz kasetten çalma belli bi kesimin belli başka bi kesime saydırdığı sözler işte işe geline dine bağlamak din üstünden siyaset yapmak vesaire artık ezberledik bunları yorumlarımı gerçekten okuyarak cevap verin cevap vericekseniz . ezbere luzüm yok.
ezber degıl
ayrıca o ahlak esıttır dınse
dınsız bır ınsan ahlaksızmı oluyor
bıze gore ahlaksızlık sıze gore degıl demkkı farklı mesheplerdenız
ben sızle daha falz atısamıcam cnku sızı gorunce akraba ewlılıgınden dogan cocukların ne halde oldgunu suan cok net gordum