Akraba evliliği artık bu devirde kalmadı ama sapık gibi yorumalar çok yanlış. Bana göre kuzenlerim kardeşim gibidir fakat herkes böyle düşüncek diyede bi kural yok. Arada kan bağı olabilir ama sonuçta kardeş değiller yani neden ewlilik olmasın gayette olabilir. Sapık gibi ağır hitap etmek bana saçma geldi bunun sapıklıkla bir alakası olduğunu göremiyorum ben. inşallah annenizde kabullenir mutlu mesut olursunuz
Böyleleri görünce sinirleniyorum canım. Ona göre yanlış olabilir ama güzel bir dille anlatsa ne olurdu? Neyse canım konuyu saptırmak istemediğim için susuyorum. Tekrar söylüyorum canım sevdiğin sürece sahip çık sevgine ve kimsenin moralini bozmasına izin verme. İnşallah her şey gönlünce olur.
selam canım öncelikle çok üzüldüm inşallah ailen razı olur hersey istedigin gibi olur...teyze oğlu amca oğlu felan aslında hoş olmuyor ama aşk bu nerde çıkacagı belli olmaz mutlu olman dilegiyle...
tedaviyi sen ol arkadaş :) içip içip gelip yorum yapıyorsun .seni buraya alanlarda kabahat...ben sakınca görmem sadece eğer kardeş gbiysenız ve sonradan değiştiyse duyguların ozaman düşünürdüm ama sen onu hıc oyle gormemişsin sorun yok hemde hiç.ne olacak yani öz kardeşinmi ? ya anası ya babası farklı ejdattan gelıyor.ne gereği var .genelde doğulularda olur akraba evliliği ama bızım buralardada olur hatta benım halım ogluyla diğer halamın kızı evli 18 yıldır.4 tanede cocukları var sağlıklı ve süperler.kımsede bişey dıyemez.anennızın tepkısınde bıraz haklı olabılır ınanın oda sadece bıraz.ayıptır sölemesi k.bakma sen kuzenınle kırıştırmıyorsun oynaşmıyorsun yanlış bişey yapmıyorsun evlilik bu varmı ötesi.ama kuzen ile evlilik de babaları farklı olan akrabalar daha iyidir örneğin hala cocougu teyze cocugu gibi.Allah yardımcın olsunigrenc migde bulandirici bisey bence tedavi olun, kan bagi denen bisey var cok sapikca bir duygu buu allah korusun böyle insanlardan
tedaviyi sen ol arkadaş :) içip içip gelip yorum yapıyorsun .seni buraya alanlarda kabahat...ben sakınca görmem sadece eğer kardeş gbiysenız ve sonradan değiştiyse duyguların ozaman düşünürdüm ama sen onu hıc oyle gormemişsin sorun yok hemde hiç.ne olacak yani öz kardeşinmi ? ya anası ya babası farklı ejdattan gelıyor.ne gereği var .genelde doğulularda olur akraba evliliği ama bızım buralardada olur hatta benım halım ogluyla diğer halamın kızı evli 18 yıldır.4 tanede cocukları var sağlıklı ve süperler.kımsede bişey dıyemez.anennızın tepkısınde bıraz haklı olabılır ınanın oda sadece bıraz.ayıptır sölemesi k.bakma sen kuzenınle kırıştırmıyorsun oynaşmıyorsun yanlış bişey yapmıyorsun evlilik bu varmı ötesi.ama kuzen ile evlilik de babaları farklı olan akrabalar daha iyidir örneğin hala cocougu teyze cocugu gibi.Allah yardımcın olsun
canım sen kararlıysan eğer ve gerçekten seviyorum diyosan aşkına sahip çıkannen bişekilde yumuşar zamanla sizin birbirinize olan sevginizi gördükçe .boş yorumlarıda kafaya takma
annen ilerisi icinde korkuyordur belki malum akraba evliliklerinden dogan cocukların hasta olma riski cok yuksek..kimbilir kafasında neler vardır onunda.. sizin ikinizin arasındaki bir anlasmazlıkta akrabalık baglarıda kopacak belkide zor gercekten..eninde sonunda kabullenir diye dusunuyorum cocugusun kıyamaz ama zorluk cekersin kabul ettirene kadarda senin icin ne hayırlıysa Allah onu versin
annen ilerisi icinde korkuyordur belki malum akraba evliliklerinden dogan cocukların hasta olma riski cok yuksek..kimbilir kafasında neler vardır onunda.. sizin ikinizin arasındaki bir anlasmazlıkta akrabalık baglarıda kopacak belkide zor gercekten..eninde sonunda kabullenir diye dusunuyorum cocugusun kıyamaz ama zorluk cekersin kabul ettirene kadarda senin icin ne hayırlıysa Allah onu versin
valla canım yanlış anlama ben şiddetle akraba evliliğine karşıyım ama sonuçta tercih meselesi ama ben de olsam bende istemezdim benim tarafımda kuzenler kardeş gibidir ama eşimin tarafında hep dayı kızı teyze kızlarıyla evlenmişler daha çoocuğum yok ama bende bebeklikten kardeşsiniz diye aşılamayı düşünüyorum düşündükçe eşimin ailesinde çoocuk büyütmek istemiyorum okadar karşıyım ama bi arkadaşımda teyze oğluyla evlendi çok mutlu hatta tekrar olsa tekrar evlinirim diyor örneklerde var ama akraba evliliğinde ama sen seviyorsan sahip çık sevgine
bak bu dedıgın cok dogru aranız kötü oldugunda akrabalık bagları kesın zarar gorur.ama cocukların sakat olma ıhtımalı asla yüksek değil bir tıpcı olarak söylüyorum.tabi burda konu sahıbı arkadaşın çok iyi düşünmesı gerekıyorrr
bak bu dedıgın cok dogru aranız kötü oldugunda akrabalık bagları kesın zarar gorur.ama cocukların sakat olma ıhtımalı asla yüksek değil bir tıpcı olarak söylüyorum.tabi burda konu sahıbı arkadaşın çok iyi düşünmesı gerekıyorrr
nette okudugum ve cevrede olanlardan gordugum kadarıyla soyledim bende dogan cocukların saglıksız olma ihtimalini hatta bi ara bir uye konu acmıstı bu tarz bir konuydu dogan cocuklarında hep rahatsızlık olmus diye ama konununda uzmanı degilim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?