Kuzenle Evlilik ve Annem

Akraba evliliği artık bu devirde kalmadı ama sapık gibi yorumalar çok yanlış. Bana göre kuzenlerim kardeşim gibidir fakat herkes böyle düşüncek diyede bi kural yok. Arada kan bağı olabilir ama sonuçta kardeş değiller yani neden ewlilik olmasın gayette olabilir. Sapık gibi ağır hitap etmek bana saçma geldi bunun sapıklıkla bir alakası olduğunu göremiyorum ben. inşallah annenizde kabullenir mutlu mesut olursunuz

Son düzenleme:
Böyleleri görünce sinirleniyorum canım. Ona göre yanlış olabilir ama güzel bir dille anlatsa ne olurdu? Neyse canım konuyu saptırmak istemediğim için susuyorum. Tekrar söylüyorum canım sevdiğin sürece sahip çık sevgine ve kimsenin moralini bozmasına izin verme. İnşallah her şey gönlünce olur.

selam canım öncelikle çok üzüldüm inşallah ailen razı olur hersey istedigin gibi olur...teyze oğlu amca oğlu felan aslında hoş olmuyor ama aşk bu nerde çıkacagı belli olmaz mutlu olman dilegiyle...

Akraba evliliği artık bu devirde kalmadı ama sapık gibi yorumalar çok yanlış. Bana göre kuzenlerim kardeşim gibidir fakat herkes böyle düşüncek diyede bi kural yok. Arada kan bağı olabilir ama sonuçta kardeş değiller yani neden ewlilik olmasın gayette olabilir. Sapık gibi ağır hitap etmek bana saçma geldi bunun sapıklıkla bir alakası olduğunu göremiyorum ben. inşallah annenizde kabullenir mutlu mesut olursunuz

cok tesekkür ederım arkadasım guzel dıleklerın ıcın boyle guzel sakın belırtmısın dusuncelerını allah razı olsun benı anlayabılecegını sanıyorum cogu kez yazdım yaptıgım hıssettıgım seylerın pek de dogru olmadıgının bende farkındayım ama kalbıme soz gecıremedım

Böyleleri görünce sinirleniyorum canım. Ona göre yanlış olabilir ama güzel bir dille anlatsa ne olurdu? Neyse canım konuyu saptırmak istemediğim için susuyorum. Tekrar söylüyorum canım sevdiğin sürece sahip çık sevgine ve kimsenin moralini bozmasına izin verme. İnşallah her şey gönlünce olur.

Allah razı olsun cnm cok tesekkurler anlıyorum seni bende ilk okudugumda sinirlendim ama herkes bir olmuyo işte... herkesten aynı nezaket ve saygıyı goremıyoruz madem bızde boyle efendı gıbı cvb vermeden onlardan farklı oldugumuzu gosterırız . tekrar cok sagol anlaysıın ve destegın ıcın

selam canım öncelikle çok üzüldüm inşallah ailen razı olur hersey istedigin gibi olur...teyze oğlu amca oğlu felan aslında hoş olmuyor ama aşk bu nerde çıkacagı belli olmaz mutlu olman dilegiyle...

cok tsekkurler cnm ınsallah ıkna edebılrım onları ıste dedıgın gıbı basa gelmeden bılınmıyo neyın ne olacagı anlaysın ııcın tesekkurler fıkrını boyle sakın belırttıgın ıcınde anlarsın umarım benı

igrenc migde bulandirici bisey bence tedavi olun, kan bagi denen bisey var cok sapikca bir duygu buu allah korusun böyle insanlardan
tedaviyi sen ol arkadaş :) içip içip gelip yorum yapıyorsun .seni buraya alanlarda kabahat...ben sakınca görmem sadece eğer kardeş gbiysenız ve sonradan değiştiyse duyguların ozaman düşünürdüm ama sen onu hıc oyle gormemişsin sorun yok hemde hiç.ne olacak yani öz kardeşinmi ? ya anası ya babası farklı ejdattan gelıyor.ne gereği var .genelde doğulularda olur akraba evliliği ama bızım buralardada olur hatta benım halım ogluyla diğer halamın kızı evli 18 yıldır.4 tanede cocukları var sağlıklı ve süperler.kımsede bişey dıyemez.anennızın tepkısınde bıraz haklı olabılır ınanın oda sadece bıraz.ayıptır sölemesi k.bakma sen kuzenınle kırıştırmıyorsun oynaşmıyorsun yanlış bişey yapmıyorsun evlilik bu varmı ötesi.ama kuzen ile evlilik de babaları farklı olan akrabalar daha iyidir örneğin hala cocougu teyze cocugu gibi.Allah yardımcın olsun

canım sen kararlıysan eğer ve gerçekten seviyorum diyosan aşkına sahip çık:16:annen bişekilde yumuşar zamanla sizin birbirinize olan sevginizi gördükçe .boş yorumlarıda kafaya takma:51:

annen ilerisi icinde korkuyordur belki malum akraba evliliklerinden dogan cocukların hasta olma riski cok yuksek..kimbilir kafasında neler vardır onunda.. sizin ikinizin arasındaki bir anlasmazlıkta akrabalık baglarıda kopacak belkide zor gercekten..eninde sonunda kabullenir diye dusunuyorum cocugusun kıyamaz ama zorluk cekersin kabul ettirene kadarda senin icin ne hayırlıysa Allah onu versin :34:

tedaviyi sen ol arkadaş :) içip içip gelip yorum yapıyorsun .seni buraya alanlarda kabahat...ben sakınca görmem sadece eğer kardeş gbiysenız ve sonradan değiştiyse duyguların ozaman düşünürdüm ama sen onu hıc oyle gormemişsin sorun yok hemde hiç.ne olacak yani öz kardeşinmi ? ya anası ya babası farklı ejdattan gelıyor.ne gereği var .genelde doğulularda olur akraba evliliği ama bızım buralardada olur hatta benım halım ogluyla diğer halamın kızı evli 18 yıldır.4 tanede cocukları var sağlıklı ve süperler.kımsede bişey dıyemez.anennızın tepkısınde bıraz haklı olabılır ınanın oda sadece bıraz.ayıptır sölemesi k.bakma sen kuzenınle kırıştırmıyorsun oynaşmıyorsun yanlış bişey yapmıyorsun evlilik bu varmı ötesi.ama kuzen ile evlilik de babaları farklı olan akrabalar daha iyidir örneğin hala cocougu teyze cocugu gibi.Allah yardımcın olsun

cnm ya allah senden razı olsun güldürdün beni su yorumunla :1:

tedaviyi sen ol arkadaş :) içip içip gelip yorum yapıyorsun ben daha once hıc karsılasmadım o arkadasla forumda o yuzden sen heralde bı kac kere daha gormusun boyle tavırlarını

cnm kendısı teyzemın oglu oluyor evet ben kendımı bıldım bılelı asıktım ona oyle onceden kardesımdı ama sonradan boyle hıssettım dıye bısey yok ortada
aynen dedıgın gıbı benım derdım evlılık zaten boyle cıddı dusunmesem bu kadar dert etmezdım annemı fılan ıse nıye karıstırıyım

canım sen kararlıysan eğer ve gerçekten seviyorum diyosan aşkına sahip çık:16:annen bişekilde yumuşar zamanla sizin birbirinize olan sevginizi gördükçe .boş yorumlarıda kafaya takma:51:

tesekkurler cnm aman takmıyorum zaten ben ne oldugumu bılıyorum Rabbım de bılır baskalarının bılmesıne gerek yok hele boyle yorumlar yazan bırının bılmesıne hıc gerek yok
ınsallah annemler de hak verır bana da mutlu bı yuvam olur onunla

valla canım yanlış anlama ben şiddetle akraba evliliğine karşıyım ama sonuçta tercih meselesi ama ben de olsam bende istemezdim benim tarafımda kuzenler kardeş gibidir ama eşimin tarafında hep dayı kızı teyze kızlarıyla evlenmişler daha çoocuğum yok ama bende bebeklikten kardeşsiniz diye aşılamayı düşünüyorum düşündükçe eşimin ailesinde çoocuk büyütmek istemiyorum okadar karşıyım ama bi arkadaşımda teyze oğluyla evlendi çok mutlu hatta tekrar olsa tekrar evlinirim diyor örneklerde var ama akraba evliliğinde ama sen seviyorsan sahip çık sevgine

annen ilerisi icinde korkuyordur belki malum akraba evliliklerinden dogan cocukların hasta olma riski cok yuksek..kimbilir kafasında neler vardır onunda.. sizin ikinizin arasındaki bir anlasmazlıkta akrabalık baglarıda kopacak belkide zor gercekten..eninde sonunda kabullenir diye dusunuyorum cocugusun kıyamaz ama zorluk cekersin kabul ettirene kadarda senin icin ne hayırlıysa Allah onu versin :34:

bak bu dedıgın cok dogru aranız kötü oldugunda akrabalık bagları kesın zarar gorur.ama cocukların sakat olma ıhtımalı asla yüksek değil bir tıpcı olarak söylüyorum.tabi burda konu sahıbı arkadaşın çok iyi düşünmesı gerekıyorrr

cnm cok tsekkurler ınsallah gonlumden gecenler hayırlısıdır ve kabul olur dualarım
aynen dedıgın gıbı benımde aklıma bı suru kotu ihtimal gelıo ama inşallah hayırlısıyla saglıklı ve mutlu bı aıle oluruzz
evet sımdıden basladım ben zorlugnu cekmeye evde soguk ruzgarlar fılan esıyo ama ben guclu durmaya calısıyrum mutlulugum ıcın

valla canım yanlış anlama ben şiddetle akraba evliliğine karşıyım ama sonuçta tercih meselesi ama ben de olsam bende istemezdim benim tarafımda kuzenler kardeş gibidir ama eşimin tarafında hep dayı kızı teyze kızlarıyla evlenmişler daha çoocuğum yok ama bende bebeklikten kardeşsiniz diye aşılamayı düşünüyorum düşündükçe eşimin ailesinde çoocuk büyütmek istemiyorum okadar karşıyım ama bi arkadaşımda teyze oğluyla evlendi çok mutlu hatta tekrar olsa tekrar evlinirim diyor örneklerde var ama akraba evliliğinde ama sen seviyorsan sahip çık sevgine

cnm cok tesekkurler oncelıkle
ona asık olmadan önce bende kesınlıkle karsı cıkardım baska ınsan mı yok derdım hatta kendıme de cok dedım bunları ama olmadı ıste bıtmedı sevgım
ınsallah bızde o arkadasın gıbı mutlu oluyoruz kı ben cok ınanıyorum onunla mutlu olacagıma ınsallah bizim önümüzdeki engeller de kalkar

bak bu dedıgın cok dogru aranız kötü oldugunda akrabalık bagları kesın zarar gorur.ama cocukların sakat olma ıhtımalı asla yüksek değil bir tıpcı olarak söylüyorum.tabi burda konu sahıbı arkadaşın çok iyi düşünmesı gerekıyorrr

Şaşırdım... Vebalini üzerine alıyorsanız birşey diyemem ama tıpçı derken ? Tıpçı diye bir statü mü vardı :))) Dr. değilsiniz sanırım ??

Son düzenleyen: Moderatör:

nette okudugum ve cevrede olanlardan gordugum kadarıyla soyledim bende dogan cocukların saglıksız olma ihtimalini hatta bi ara bir uye konu acmıstı bu tarz bir konuydu dogan cocuklarında hep rahatsızlık olmus diye ama konununda uzmanı degilim tabi

Son düzenleme:
Bizde teyzemim oğlu ile dayımın kızı evlendi oğlunda hormon bozukluğu var, kızıda zihinsel özürlü şu an kızı 13 yaşında yatalak ,altından alıyor ,hortumla besliyorlar onlarınkinde aşk evliliği anneni çok iyi anlıyorum! Evlenmeden önce bir sürü test yaptırtmışlardı,nafile,allah başa vermesin

cnm tesekkurler ınsallah hıc bozulmaz bızım aramız o zamanda aılelere yansıttıgımız tek sey mutluluk olur akrabalık bagları da zarar gormez
sımdı akraba evlılıgınde bu ıhtımal yuksek dıye duyuyorum bılıyorum ben tabı tıpcı olarak statunu bılmıyorum ama
ınsallah saglıklı olur bizim cocuklarımız dıye umıt edıyorum dua edıyorum

nette okudugum ve cevrede olanlardan gordugum kadarıyla soyledim bende dogan cocukların saglıksız olma ihtimalini hatta bi ara bir uye konu acmıstı bu tarz bir konuydu dogan cocuklarında hep rahatsızlık olmus diye ama konununda uzmanı degilim tabi

cnm doktorlar fılan soyluyor tabı ıhtımal yuksek dıye cevremızde haberlerde de goruyorz Allahım sıhhat versın yakınlarına da sabır versın
ınsallah bız yasamayız boyle saglık problemlerı cunku saglık cok zor baska hıc bıseye benzemez malum

Back