- Konu Sahibi Dusuncelkz
Vampir de kurt da iyiydi, kızda iş yoktu bence.Team Jacob
Mis gibi kurt varken gitti vampire verdi. Gonlunu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vampir de kurt da iyiydi, kızda iş yoktu bence.Team Jacob
Evet arkadaşlar listeyi hazırlıyorumHay maşallah huniye dökülüp hortumla yol alacak kadar bol ha hahajaldşs ölüyoomm
Bizde mi yapalım onu mu kastettin acaba başarıya giden her yol mübahtir diyip kolları sivayalim miNihai amaç hamile kalmaksa başarmış kadın.
Hem de oldukça çetin bir yoldan geçerek başarmış.
Team Jacob
haahahajahajahTeam Jacob
Yok ya, tavsiye etmem. Çocuğa büyüyünce leylekler getirdi demek bile kabul edilebilir ama bu olmaz.Bizde mi yapalım onu mu kastettin acaba başarıya giden her yol mübahtir diyip kolları sivayalim mi
Digeri neydi, Yatmadan Once 100 Firca Darbesi mi
haahahajahajah
kucukken severdim jacobi ama simdi kucuk kiza muhurlenme sahnesine gelince pedofili p.c diyerek atliyorum sahneyi arkadaslarim her seferinde hayir asik degil diyorlar ama ikna olmuyorum serefsiz kucuk kiza mi tutuldun diye saydiriyorum shsjshsjahsjahs
Hahah kalkıp çocuğa anlatacak değiliz herhaldeYok ya, tavsiye etmem. Çocuğa büyüyünce leylekler getirdi demek bile kabul edilebilir ama bu olmaz.
Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.Evet arkadaşlar listeyi hazırlıyorum
1 adet musluk hortumu
1 adet huni orta boy olsun
1 adet streç film evde varsa yeterli
1 adet kağıt havlu
buyuyunce muhurlenseydi bana neHızlı büyüyo o ama
Harbiden Reneesme'ye mühürlenmesi iğrençti. Yani nasıl filme koymuşlar o sahneyi, anlamadım. ıyyyhaahahajahajah
kucukken severdim jacobi ama simdi kucuk kiza muhurlenme sahnesine gelince pedofili p.c diyerek atliyorum sahneyi arkadaslarim her seferinde hayir asik degil diyorlar ama ikna olmuyorum serefsiz kucuk kiza mi tutuldun diye saydiriyorum shsjshsjahsjahs
Kizmadikta inandırıcı gelmedi kendisi dedi evlenilmez diye biz demedik evlenenler var sonuçtaNiye kızdınız ki kuzeniyle evlenenler var neticede onlar da evlendikten sonra halay çekmiyor..
Serin konuymuş bu arada kardeş
Ben nasıl oldum diye soracak elbet. Ben yalan söyleyemem tamam mı?Hahah kalkıp çocuğa anlatacak değiliz herhalde
Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.
Ay kimse o lütfen benle iletişime gecsin. Kendisi gibi üstadla tanışmak benim için bi şereftir engin fikirlerinde aydınlanmak isterimStrec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.
bunun haziri icat edilmis abi zamaninda, onu neden kullanmayip manuel olarak sariyomus??? hahahahahahahabazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi.
Evladım hiç oralara girme istersen diyebilirsin ben öyle derim en azındanBen nasıl oldum diye soracak elbet. Ben yalan söyleyemem tamam mı?
Benim zamanımda da bir üye vardı. Kadının kocası temizlik hastasıydı. Dışarıdan gelince girip dezenfekte oldukları bir oda vardı. :) Adam oraya girip üstünü başını çıkarmazsa salona almıyordu. Seviştikten sonra da uyumak falan yasaktı, nevresim değiştirip yıkanmak şarttı.Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.