• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hay maşallah huniye dökülüp hortumla yol alacak kadar bol ha hahajaldşs ölüyoomm
Evet arkadaşlar listeyi hazırlıyorum
1 adet musluk hortumu
1 adet huni orta boy olsun
1 adet streç film evde varsa yeterli
1 adet kağıt havlu
😁😁😁

Team Jacob
Mis gibi kurt varken gitti vampire verdi. Gonlunu.
haahahajahajah

kucukken severdim jacobi ama simdi kucuk kiza muhurlenme sahnesine gelince pedofili p.c diyerek atliyorum sahneyi :D arkadaslarim her seferinde hayir asik degil diyorlar ama ikna olmuyorum serefsiz kucuk kiza mi tutuldun diye saydiriyorum shsjshsjahsjahs

haahahajahajah

kucukken severdim jacobi ama simdi kucuk kiza muhurlenme sahnesine gelince pedofili p.c diyerek atliyorum sahneyi :KK70: arkadaslarim her seferinde hayir asik degil diyorlar ama ikna olmuyorum serefsiz kucuk kiza mi tutuldun diye saydiriyorum shsjshsjahsjahs

Hızlı büyüyo o ama 🤣

Evet arkadaşlar listeyi hazırlıyorum
1 adet musluk hortumu
1 adet huni orta boy olsun
1 adet streç film evde varsa yeterli
1 adet kağıt havlu
😁😁😁
Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.

haahahajahajah

kucukken severdim jacobi ama simdi kucuk kiza muhurlenme sahnesine gelince pedofili p.c diyerek atliyorum sahneyi :KK70: arkadaslarim her seferinde hayir asik degil diyorlar ama ikna olmuyorum serefsiz kucuk kiza mi tutuldun diye saydiriyorum shsjshsjahsjahs
Harbiden Reneesme'ye mühürlenmesi iğrençti. Yani nasıl filme koymuşlar o sahneyi, anlamadım. ıyyy

Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.
Ay kimse o lütfen benle iletişime gecsin. Kendisi gibi üstadla tanışmak benim için bi şereftir :KK53: engin fikirlerinde aydınlanmak isterim

Benim zamanımda da bir üye vardı. Kadının kocası temizlik hastasıydı. Dışarıdan gelince girip dezenfekte oldukları bir oda vardı. :) Adam oraya girip üstünü başını çıkarmazsa salona almıyordu. Seviştikten sonra da uyumak falan yasaktı, nevresim değiştirip yıkanmak şarttı. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back