- 3 Nisan 2014
- 36.120
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi Dusuncelkz
Ben hortum detayini unutmusum. Direkt huniden diye kalmis aklimda
Ahaha musluk hortumu demişti asla unutmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hortum detayini unutmusum. Direkt huniden diye kalmis aklimda
Evet asko mesaj aynen buu ... gel vatandaş gell ucuz aşılama yöntemine gelllTövbeler olsun!
İnsan şunu yapıp bir de kamuya açık bir alana niye yazar ki?
Yani, vajinismussanız, boş verin tedaviyi, size gereken tek şey huni ve bahçe hortumu! Mesaj bu mudur?
Bunu nasıl kaçırdınLan hahahhajanajfjfjfj ya çatlıyorum şuannnn
Bir de havlu kağıt rulosu vardıAhaha musluk hortumu demişti asla unutmam
Bizde de "terk edilmiş Bella" gibi oturma, durma, bakma gibi kalıplar vardı. Ne sinir bir karakterdi ya. Gelmiş geçmiş en ruhsuz kadın karakter olabilir.twilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha
Yani iyi ki bir şey olmamış. Rahim ağzına falan zarar vermemişler. Huniydi, bahçe hortumuydu derken bir sürü yabancı cisim yani.Evet asko mesaj aynen buu ... gel vatandaş gell ucuz aşılama yöntemine gelll
Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musuntwilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha
Bir de havlu kağıt rulosu vardı
Onu ne yapmışlar? Sormaya korkuyorum ama.Bir de havlu kağıt rulosu vardı
Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştıYani iyi ki bir şey olmamış. Rahim ağzına alan zarar vermemişler. Huniydi, bahçe hortumuydu derken bir sürü yabancı cisim yani.
Nihai amaç hamile kalmaksa başarmış kadın.Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştı
Baba???Arkadaslar olay gercek ben amcasıyım
Hay maşallah huniye dökülüp hortumla yol alacak kadar bol ha hahajaldşs ölüyoommOo işte bizlere önermişti nasıl yapıldığını hani huniye hortum bağlamıştı da spermi öyle göndermişti
Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musun
Team Jacobtwilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha
:) Bol değildir ya, çoğaltmışlardır belki?Hay maşallah huniye dökülüp hortumla yol alacak kadar bol ha hahajaldşs ölüyoomm
Arada kaynana gelıyor ya o araya denk geldı kesın tühhj ki tühhBunu nasıl kaçırdın
Digeri neydi, Yatmadan Once 100 Firca Darbesi miGrinin elli tonunun yarısında uyumuştum ben ya. Sinemada uyuduğum 2 filmden biridir kendisi. Her anlamda içim geçmiş demek ki