• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tövbeler olsun! :KK70:
İnsan şunu yapıp bir de kamuya açık bir alana niye yazar ki?
Yani, vajinismussanız, boş verin tedaviyi, size gereken tek şey huni ve bahçe hortumu! :KK70: Mesaj bu mudur?
Evet asko mesaj aynen buu ... gel vatandaş gell ucuz aşılama yöntemine gelll 😁😁😁😁😁

Yerimi alayım.

images

twilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” :KK70: manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha
Bizde de "terk edilmiş Bella" gibi oturma, durma, bakma gibi kalıplar vardı. Ne sinir bir karakterdi ya. Gelmiş geçmiş en ruhsuz kadın karakter olabilir. :KK12:

twilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” :KK70: manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha
Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musun :KK70:

Yani iyi ki bir şey olmamış. Rahim ağzına alan zarar vermemişler. Huniydi, bahçe hortumuydu derken bir sürü yabancı cisim yani. :KK57:
Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştı 😁😁😁

Onunla birlikte o zamanlar salata kasesi muhabbeti vardı 😁😁😁😁 hatta konu sahibi çok kızmıştı unutun artık bu konuyu falan diye ben yine açmış oldum heran gelip kızabilir 🤭😁😁😁😁

Ya kadın açık açık uzun uzun anlatmıştı hatta bizlere önermişti vajinismus olmasına rağmen çocuk yapma derdindeydi onun için tedavi olmadan evdeki aşılama yöntemi ile hamile kalmıştı 😁😁😁
Nihai amaç hamile kalmaksa başarmış kadın. :KK53:
Hem de oldukça çetin bir yoldan geçerek başarmış.

Ayy ben çok gülüyorum Twilight ile iyi dalga geçiyorlar bu ara. Şu adamı biliyo musun :KK70:

ahzjHajHajahahahah gatsby ciddennnn bu adamin butun videolarini arkadaslarima ve nisanlima atmak suretiyle herkesi taciz ediyorum ama kimse benim kadar eglenmiyor :D benim gibi eglenen birini gorunce cok sevindim🥲🥲

bellayi o kadar guzel taklit ediyor ki ahajzhsjshsjsh

Team Jacob
Mis gibi kurt varken gitti vampire verdi. Gonlunu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back