- Konu Sahibi Dusuncelkz
Ney!Hortumlaydı dimi o
Nasıl geldi aklına yav
Kendi imkanlarıyla biri aşılama mı yapmış evde?
Otrera hanımcığım mümkün mü bu? Tıpta çığır açmışlar, haberiniz yok!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ney!Hortumlaydı dimi o
Nasıl geldi aklına yav
Hiç çıkmıyor ki aklımdan vajinismustu kendisi hatta hortumu streçle sarmıştı hijyen olsun diye sonra ayakları yukarı kaldırip kocası sallamisti anlayacağın tüm ayrıntısıyla hatırlıyorumHortumlaydı dimi o
Nasıl geldi aklına yav
Şey demişti vajinismus olmama rağmen içime hortum alabiliyordum o kadar kalınlıkta birşeyiNey!
Kendi imkanlarıyla biri aşılama mı yapmış evde?
Otrera hanımcığım mümkün mü bu? Tıpta çığır açmışlar, haberiniz yok!
Lan hahahhajanajfjfjfj ya çatlıyorum şuannnnHiç çıkmıyor ki aklımdan vajinismustu kendisi hatta hortumu streçle sarmıştı hijyen olsun diye sonra ayakları yukarı kaldırip kocası sallamisti anlayacağın tüm ayrıntısıyla hatırlıyorum
Ahwshs iki kiz olmasak belki benim de bir hikayem olurdu, kismetSonunu bağlıcaksın diye aklım cıktı
Ben eğleniyorum ya ahshsBen hep tek izlerim ya. Sinemaya da tek gidiyorum genelde. Tabi zikredilen filmleri evde izledim. Tutup da bilet almam yani şunlara. Ayol oyuncuları bile pişman çekmekten.
Bence cok makul. Cikista peçete kolonya falan ahshsh pislesmiyorum ya tamamatakuleye yatakli sinema yeni acilmisti ben de orada izlemistim filmlerden birini simdi dusundum de bu filmi yatakli salonda gostermek de biraz seymis… hssjshkszhsjzhskshs
Denk getirmek de mühim tabi
Ama ince musluk hortumuysa?Şey demişti vajinismus olmama rağmen içime hortum alabiliyordum o kadar kalınlıkta birşeyi
Huniyle hamile kalan vardi. Onu demiyorsunuz degil mi?Şey demişti vajinismus olmama rağmen içime hortum alabiliyordum o kadar kalınlıkta birşeyi
Yaa kahkahamı içime atmaktan dona saldım bu nedir ya jfjfjfkŞey demişti vajinismus olmama rağmen içime hortum alabiliyordum o kadar kalınlıkta birşeyi
Onu okuduğum zaman eşime anlatmıştım hatta ilişkiden sonra gel bacaklarımı salla demiştim ama gulmustuk kocaylaLan hahahhajanajfjfjfj ya çatlıyorum şuannnn
Oo işte bizlere önermişti nasıl yapıldığını hani huniye hortum bağlamıştı da spermi öyle göndermiştiHuniyle hamile kalan vardi. Onu demiyorsunuz degil mi?
Ama ince musluk hortumuysa?
tövbe tövbe
Cidden yapmışlar mı ya? E olmuş mu bari çocuk?
Olmuş hamile kalmış bize önermistiAma ince musluk hortumuysa?
tövbe tövbe
Cidden yapmışlar mı ya? E olmuş mu bari çocuk?
Biz de Twihlight'a gitmiştik sinemaya.Ben eğleniyorum ya ahshs
Yalniz bir sahneyle ilgili geyigimiz vardi. Filmde o sahne gelince herkesin icinde koptuk. Kesin arkamizdan konuştular o kizlar ne ayakti diye
Huniyle hamile kalan vardi. Onu demiyorsunuz degil mi?
Oo işte bizlere önermişti nasıl yapıldığını hani huniye hortum bağlamıştı da spermi öyle göndermişti
Ben hortum detayini unutmusum. Direkt huniden diye kalmis aklimdaonu diyoruz vajinusmustu hani.
Bahçe hortumu
Tövbeler olsun!Olmuş hamile kalmış bize önermisti
twilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajhaBiz de Twihlight'a gitmiştik sinemaya.
Bizim zamanımızın kültü de oydu cınım. O da berbat bir film gerçi ama sevişme yok içinde. En azından ilk filmlerde yok.
ben dunya uzerinde musluk hortumu diye bir sey oldugunu o konuda ogrenmistim. bildigim tek hortum bahcedeki uzun hortumdu hatta baya bi irkilmistim. sonra biri fotograf atti bahsedilen hortum bu diye rahatladimonu diyoruz vajinusmustu hani.
Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.