• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hortumlaydı dimi o🤣
Nasıl geldi aklına yav
Hiç çıkmıyor ki aklımdan vajinismustu kendisi hatta hortumu streçle sarmıştı hijyen olsun diye sonra ayakları yukarı kaldırip kocası sallamisti 😁😁😁 anlayacağın tüm ayrıntısıyla hatırlıyorum 😁😁😁😁

Ney!
Kendi imkanlarıyla biri aşılama mı yapmış evde?
Otrera hanımcığım mümkün mü bu? Tıpta çığır açmışlar, haberiniz yok! :KK53:
Şey demişti vajinismus olmama rağmen içime hortum alabiliyordum o kadar kalınlıkta birşeyi

Hiç çıkmıyor ki aklımdan vajinismustu kendisi hatta hortumu streçle sarmıştı hijyen olsun diye sonra ayakları yukarı kaldırip kocası sallamisti 😁😁😁 anlayacağın tüm ayrıntısıyla hatırlıyorum 😁😁😁😁
Lan hahahhajanajfjfjfj ya çatlıyorum şuannnn

Sonunu bağlıcaksın diye aklım cıktı :KK70:
Ahwshs iki kiz olmasak belki benim de bir hikayem olurdu, kismet :D

Ben hep tek izlerim ya. Sinemaya da tek gidiyorum genelde. :KK53: Tabi zikredilen filmleri evde izledim. Tutup da bilet almam yani şunlara. Ayol oyuncuları bile pişman çekmekten. :KK70:
Ben eğleniyorum ya ahshs
Yalniz bir sahneyle ilgili geyigimiz vardi. Filmde o sahne gelince herkesin icinde koptuk. Kesin arkamizdan konuştular o kizlar ne ayakti diye :D

atakuleye yatakli sinema yeni acilmisti ben de orada izlemistim filmlerden birini :KK53: simdi dusundum de bu filmi yatakli salonda gostermek de biraz seymis… hssjshkszhsjzhskshs
Bence cok makul. Cikista peçete kolonya falan ahshsh pislesmiyorum ya tamam :D

Ben eğleniyorum ya ahshs
Yalniz bir sahneyle ilgili geyigimiz vardi. Filmde o sahne gelince herkesin icinde koptuk. Kesin arkamizdan konuştular o kizlar ne ayakti diye :KK70:
Biz de Twihlight'a gitmiştik sinemaya. :KK8:
Bizim zamanımızın kültü de oydu cınım. O da berbat bir film gerçi ama sevişme yok içinde. En azından ilk filmlerde yok.

Biz de Twihlight'a gitmiştik sinemaya. :KK8:
Bizim zamanımızın kültü de oydu cınım. O da berbat bir film gerçi ama sevişme yok içinde. En azından ilk filmlerde yok.
twilight benim guilty pleasureim ya cidden berbattt bi seri ama neredeyse 6 ayda bir bastan izlerim hepsini ahajahajahaj bizim arkadaslarimla aramizda geyiktir “bella azginligi” :D manyak ya adam yapmayalim dedikce zorlayip belasini nasil buldu filmde o sahneye gelince hep kopuyorum haajahajha

onu diyoruz vajinusmustu hani.
ben dunya uzerinde musluk hortumu diye bir sey oldugunu o konuda ogrenmistim. bildigim tek hortum bahcedeki uzun hortumdu hatta baya bi irkilmistim. sonra biri fotograf atti bahsedilen hortum bu diye rahatladim :D

Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.

Grinin elli tonunun yarısında uyumuştum ben ya. Sinemada uyuduğum 2 filmden biridir kendisi. Her anlamda içim geçmiş demek ki 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back