• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece berabe film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
Konusuz izleyin ,yaratıcılığınız ölmüş :KK45:

Strec film deyince, bir de sevisme esnasinda bazi eylemleri yaparken kocasini strec filmle saran bir uye vardi. Buralardaysa selam olsun kendisine.
Zaar kondom kalmadıysa evde streçi doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorlardı diycem ama cıkss.. acaba hijyenik olsun diye mi ki :KK53:

Benim zamanımda da bir üye vardı. Kadının kocası temizlik hastasıydı. Dışarıdan gelince girip dezenfekte oldukları bir oda vardı. :) Adam oraya girip üstünü başını çıkarmazsa salona almıyordu. Seviştikten sonra da uyumak falan yasaktı, nevresim değiştirip yıkanmak şarttı. :KK53:
Eski üyeliğiniz kim ki? Açıkladınız mı ben görmedim 🙈🙈

Töbe töbe.
Hayır yani bunca mesainin karşılığı bazı konuları hiç bilmemek olmamalı😬

Ay kimse o lütfen benle iletişime gecsin. Kendisi gibi üstadla tanışmak benim için bi şereftir :KK53: engin fikirlerinde aydınlanmak isterim

bunun haziri icat edilmis abi zamaninda, onu neden kullanmayip manuel olarak sariyomus??? hahahahahahaha

Benim zamanımda da bir üye vardı. Kadının kocası temizlik hastasıydı. Dışarıdan gelince girip dezenfekte oldukları bir oda vardı. :) Adam oraya girip üstünü başını çıkarmazsa salona almıyordu. Seviştikten sonra da uyumak falan yasaktı, nevresim değiştirip yıkanmak şarttı. :KK53:

dur bi ben dogru anladim mi bakalim :KK70: yani tam nereyi sariyomus hajshzkshsjshs belki baska bi yerdir

Zaar kondom kalmadıysa evde streçi doğum kontrol yöntemi olarak kullanıyorlardı diycem ama cıkss.. acaba hijyenik olsun diye mi ki :KK53:

Karantina döneminde self made işine girişmişimdir :KK70:

Evet pipiyi strecliyormus. Hatta strec filmi tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.

Evet pipiyi strecliyormus. Hatta tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.
evet bu gecenin mesaisi de belli oldu…bu konuyu bulup okumak sart artik ahajahajshsjsh

Evet pipiyi strecliyormus. Hatta strec filmi tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.
:) Çok ama çoook riskli ya. Valla acillik olabilirdi dua etsin. Acilde çalışan yakını olan varsa bilir, yüz kızartıcı türden yabancı cisim vakaları oluyormuş. :D

:) Çok ama çoook riskli ya. Valla acillik olabilirdi dua etsin. Acilde çalışan yakını olan varsa bilir, yüz kızartıcı türden yabancı cisim vakaları oluyormuş. :KK70:
Ya her seyi gectim adamin strecini açıp yikayip kurutuyorsun tekrar o streci dusunsene :D

evet bu gecenin mesaisi de belli oldu…bu konuyu bulup okumak sart artik ahajahajshsjsh

Nasil bi geri dönüşüm kafası bu ya bi de yıkayıp bi daha kullanıyormus jjffkfkdk mandalla da asıp kurutuyordur ellam

Ya her seyi gectim adamin strecini açıp yikayip kurutuyorsun tekrar o streci dusunsene :KK70:
Ya streçi bir kere açıp tekrar kapatmayı denesen eciş bücüş oluyor zaten. Ben beceriksizim, ne zaman bir şeyi streçlemeye kalksam açıp geri sarmaya çalışırım. Ama çöp oluyor zaten direkt. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back