Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet pipiyi strecliyormus. Hatta strec filmi tek kullanimlik ziyan etmeyin, yikayip kullanabilirsiniz demisti. Unutamıyorum zihnime kazindi.
bööğkkk iğrençççç 😝 yıkayıp kullancaz bi de 🤦🏻‍♀️ iyi ablanın içinde kalmamış, hem ben yemeklere bile temas ettirmem abla maşallah içine alcak kadar koca yürekliymiş 🤢 daha streç falan kullanamam 🙈

Acaba kondom kullandılar mı? Yoksa kuzen bi an cebınden aleminyum folyodan yapılmış bi pipi kabı mı cıkardı?
Olay spontane gelişmiş, sanmam yani korunduklarını. Çocuğun odasına girmiş, film açmışlar falan. :KK53: Tabi çocuk çekmecesinde saklamıyorsa bir kutu. Gerçi mutfaktan bir koşu streç alabilirlermiş ama.

bööğkkk iğrençççç 😝 yıkayıp kullancaz bi de 🤦🏻‍♀️ iyi ablanın içinde kalmamış, hem ben yemeklere bile temas ettirmem abla maşallah içine alcak kadar koca yürekliymiş 🤢 daha streç falan kullanamam 🙈
Huni kullan aplam huni huni 😁😁😁

Bulursan at bana🙏
S sassyassyy ben buldum hehe :KK53:
Tavsiyem cinsellik için bi strec folyo ayarlayin her sefer temizeyip onu kullanin😏 Cinsellik uzmanlarının bir kitabını okumuşum denedim gayet ferah oldu..Bunu fantazi olarak öneriyorlar:KK66: Kare kesilmiş biraz büyükçe streç en kolay seks oyuncagi işte🙃 Sürekli kullan at da yapmayin tabi ki dogada çözünmüyor yika kullan tekrar yıka bitti gitti:KK66:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back