• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) Bana da mafya filmi dediler 365 dni izledim. Abovvv :KK57:
Artık önerileri izlemiyorum. :KK70:
Bir de filmin ne suçu var, bunların sevişesi varmış. Güzelim Jamie'nin ne suçu var? :KK8:
Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.

İç çamasırlı olunup sürtünülünce ve üstüne 2 ay adet olununca hamile kalınıyor bazı kaynaklara göre :KK70: D Dusuncelkz büyük ihtimal 9 aya bebiş gelir hadi hayırlu olsun. İsmini de şey koy grey50
Adını kız olursa Bihter erkek olursa Behlül koyarlar

Biz iki kiz arkadas izledik her filmi sinemada. Hele sonuncusu cift koltuguydu böyle arada kolçak falan yoktu. Allah korumus demek ki bak şeytan dolduruyor.
Ben hep tek izlerim ya. Sinemaya da tek gidiyorum genelde. :KK53: Tabi zikredilen filmleri evde izledim. Tutup da bilet almam yani şunlara. Ayol oyuncuları bile pişman çekmekten. :D

Yine mi geldiniz?? Kazen bey sizi ifşa etmişti yani bence aynı kişilersiniz.

tamam trollsünüz eğleniyorsunuz ama bilinç altınız iğrenç.

Zehir hafiye seni😅

atakuleye yatakli sinema yeni acilmisti ben de orada izlemistim filmlerden birini :KK53: simdi dusundum de bu filmi yatakli salonda gostermek de biraz seymis… hssjshkszhsjzhskshs

Ay televizyondan netflix açmaya çok korkuyorum salonda ailem varken. Tür fark etmeksizin ilk beş dakika içinde olayı oraya bağlıyorlar :KK70:
Hepsinde var evet. :KK53: Renkten renge girerim herhalde, utanmak, cringe olmak konusunda bir numarayım zaten.
Sanki bana neyse, adamlar çekerken gayet rahatlar yani. :KK8:
Ama tekken rahat izlerim. Bir de midesizim, Türk korku filmlerini falan izlerken yemek yiyebiliyorum. Grinin elli tonunu da aynı sakinlikle izleyebilirim. Sanata saygım sonsuz. :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back