• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuzenimle sevistik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amcamın evine geldim tatile oğlu var ve kızı var kızı benimle yaşıt 21 yaşındayım erkek kuzenim 24yasinda küçükken de bir araya geldiğimizde aramızda biseyler oluyodu ilk olduğunda 18yasindaydi o bende 15dim gece yatakta popomu ellemisti ve sürekli benimle vakit geçirmek istiyordu daha sonra üstünden uzun zaman geçmişti ben 19 yaşıma geldiğinde gece beraber film izlemiştik sabaha kadar oturmuştuk öpüşmekten istedi ben geri çekildim iki yil geçti üstünden onların evine geldim bu sene ve herkes yattıktan sonra odasına gittim ve beraber grinin elli tonunu izledik ve sevistik ama sevgilisi var onun sevgilisi baska şehirde yaşıyor aramizdaki bag cok farklı yıllardır birbirimizi istiyoruz ve dedi karım olmanı istiyorum keske aileler izin verse diyo bu şekil anlattim rahatladim aramızdaki sey ne sizce
Vayy anasini fantezi firsatini kacirmisim nabiyordum la ben o ara ha tabi çamaşır bulaşık 🤣🤣🤣

Anam burada dertli kadınlar var, fantezi yapmak için çok yanlış bir platform. Evde prezervatif varıdr inşallah , gerçi siz buz dolabı poşeti taksanız da olur. Nasılsa yakında sürtünüp hamile kalacaksınız. Hadi gene iyisiniz size bir sonra ki bdv konusu için fikir verdim🤘

Benim zamanımda da bir üye vardı. Kadının kocası temizlik hastasıydı. Dışarıdan gelince girip dezenfekte oldukları bir oda vardı. :) Adam oraya girip üstünü başını çıkarmazsa salona almıyordu. Seviştikten sonra da uyumak falan yasaktı, nevresim değiştirip yıkanmak şarttı. :KK53:
masumlar apartmanı safiye

.Ancak dediğim gibi ben yapmadım bıraktım artık eşimin de benim de pskolojimiz bozulmuştu ve sanırım bu hayata alışmıştık...Neyse tabi 6.yila dönünce herrrrkesten çocuk baskıları dayanılmaz hale geldi...Biz ise belki güleceğiniz yok artık diyeceğiniz bir buluşa imza attık😅 Bildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordum😅neyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş...Neyse biz nerdeyse 1sene bu şekilde aralıklarla deniyoduk olmuyordu sanırım yanlış bir yöntem ya da bizde bı sorun var diye düşünmeye başladığımız anda biraz araştırma yaptım ve ovulasyon gununde yapmak işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs. Gerekiyormuş sonrasında bir uygulama var onu indirdiğim ilk ay bana tahmini yumurtlama günümu söyledi ve ben de sadece ilk denemede şok olcaksiniz ama hamile kaldım...Şuan 8haftalik hamileyim...Dipnot olarak şunu da söyleyeyim en ileri derecedeki vajinismuslular bile yapabilir çünkü parmak egzersizleri sonrası bu hortumu alabilirler.Ve şunu ayrıca belirtmek istiyorum ki tabi ki tedavi olanlar olsun veya bunu yenmek isteyenler bunu yensin öncelikle sonrasında hamile kalsın...Ancak benim gibi olan o kadar çok vajinismuslu var ki artık bı çocuk olsun da milletin ağzı kapansın diyenler için yazmak istedim bunları..
bal reklamı gibi yazmış resmen

Kimse inanmamış ama benim de lise sonda bir arkadaşım benzer senaryoları teyze oğluyla yaşamıştı. İkisinin de sevgilisi vardı. Hatta bizim kızın sevgilisi sınıf arkadaşımızdı. Boynundaki kızarıklıkları kapatmak için boğazlı bir şeyler gitmeye çalışıyordu.
Tabii bize grinin elli tonu tadında keşiflerini anlatıyordu. Biz yapma etme dedik ama üniversitedeyken teyze oğluyla nişanlandılar. Şimdi evliler. Çocukları var mı bilmiyorum ama kardeş kardeşe sayılırken yaşanan tüm iğrençlikleri geçtim akraba evliliğinden olan çocukların riski ortaydayken bu durumu aklım almıyor.
O yüzden inşallah ergen birinin sapkın bir senaryosudur diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back