kuzenimin yuvasını yıkıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ha bir de "vasat oğul" sozu var.

Ee siz baya kuyruklarina basmissiniz bunlarin, belki kuzenle evlenme sebebi dahi bu kuyruk acisi olabilir.

Bir de anlamadigim birsey var, herkes nasil boyle ic ice ve birbirinden haberdar? Kucuk bir sehirde hepiniz ayni mahallede mi yasiyorsunuz?

Ya he de geç. Cahil insanlar bunlar. Bişey görmemişler, sadece yöresini biliyorlar. Şu saatten sonra bişey anlatamazsın.
umrumda değil ya görüşmem olur biter. gelmezsen gelme dedim düğünüme de. bu arada geliniyle de arası hiç iyi değildi normalde hep şikayet ederdi. o kızın da arkasında destek olacak ailesi yok. kuzenim zengin sayılır kendi işini yapıyor. kız buna güvendi genç yaşında evlendi liseyi bile bitirmedi. çünkü aynen bende olduğu gibi kuzenim kızı lisedeyken gözüne kestirdi. sosyal medyada bile takip etmedik birbirmizi. ama kuzenimi ediyordum görüyordum. kuzenim ikisinin fotoğrafını paylaşıp lafımı mı olur dar ağacına vur beni diyip koşa koşa konslara para yediren tip. böyle kocaya 4 yıldır sevgilim var diye kendini benden üstün görüyor o kutsal nikahı kıydırdı ben hala bekar.

hayır büyük şehirdeyiz. ama göçmen çevresi herkes herkesi tanıyor. evlendikten sonra söylenmiş bu söz. anneme sürekli sürekli kızında gözüm var dediği için. 15-16 yaşında bir çocuktum bu arada göz konulduğunda. herkes herkesle görüşüyor malesef. dernekleri var hatta. sık sık bir araya gelirler. genelde insanlar da o çevreden evlenir

aynen abisine tepeden bakıyormuşummmm abisi işsiz güçsüz adamın teki nasıl annem ona öyle şeyler dermiş işte onu beğenmeyip doğulu bulmuşum. gerizekalı ya
Olay kavga ettiğiniz kişinin abisiyken, kocası yani kuzeninizin onu aldatmasına işi getirmeniz pek olmamış sanki ( doğru anladıysam ).

Ben mi yanlış anladım, gelin gözüyle bakan kuzenin karısının annesi değil mi?

Konuyu okudum gerçekten 2 saat önce kafam yerinde değilmiş şimdi anladım bence çok haklısınız hatta içim rahatladı. Ama hep böyle oluyor ya çok sinirleniyorum küfürü eden o ama suçlu siz çıkıyorsunuz ya pes!

Nerenin gocmenisiniz? Bulgaristan mi?

Olay kavga ettiğiniz kişinin abisiyken, kocası yani kuzeninizin onu aldatmasına işi getirmeniz pek olmamış sanki ( doğru anladıysam ).
kavga ettiğim kişi kuzenimin karısı kavga abisi yüzünden çıktı. sonra bana o dedi. ben de ben o değilim ama sen çok o merak ediyorsan kocanın çevresine bak dedim. o durup dururken konuyu bana getirdi çünkü. doğru olmamış biliyorum ama bana böyle dalga geçer gibi kendini tepeden tepeden gösterirken ne diyim bana gelmiş ben çok mutluyum yuvam var diyor maşallah yuvaya bak. durup dururken bana abime tepeden baktınız ama seni de gördük diyor. benim halimde ne var acaba. kendi hayatımı seçtim diye onlsr gibi liseden sonra evlenmedim diye o mu oldum? açıldım diye o mu oldum

kim kimdir pek anlamadım da.
siz kuzenin eşinden özür dileyince yuvası kurtulacakmıymış? kocası pavyona gitmemiş gibi mi sayılacak özür dileyince.

Helal olsun kız valla bu hayatı çingeneler yaşıyor ben içime attım da ne oldu idolumsun beybi

Agzinj burnunu kirmadigin icin gelmjs ozur diletmeye calisiyo kocasi. Yolup atcaktin bacim. Jxbcbcb saka kiz yapma öyle seyler asil ol annem sen

kim kimdir pek anlamadım da.
siz kuzenin eşinden özür dileyince yuvası kurtulacakmıymış? kocası pavyona gitmemiş gibi mi sayılacak özür dileyince.
henüz ben de bunu anlamış değilim. iftira attık herhalde adamına evet gerçekten uzun karışık ilişkiler. daha ne kadar açık olabilir bilemedim

Helal olsun kız valla bu hayatı çingeneler yaşıyor ben içime attım da ne oldu idolumsun beybi
valla içime zaten istesem de atamam. susamam yani. ama böyle söylemeleri beni üzüyor belki haksızım diye düşündüm ama gördüm değilmişim. annem de diyor sen onun seviyesine niye indin. bit şey demesem kendini iyice haklı görecek

Bu kuzenin karisinin abisine mi almak istedi bu pacozlar seni?
ben lisedeyken kuzenim bu kadınla evlendi. onun da abisi var. abisi için beni uygun görmüşler. annem de benim çocuğum daha lisede gelinlik kızım yok olsaydı da senin oğluna mı kaldı kızım demiş. bundan haberim yoktu. o gün de konuyu kız açtı. tepeden bakanların halini görüyoruz diye. abimin eşi de konuyu bildiği için ne varmış halinde diye onu tersledi. konu bu şekilde kavgaya evrildi

henüz ben de bunu anlamış değilim. iftira attık herhalde adamına evet gerçekten uzun karışık ilişkiler. daha ne kadar açık olabilir bilemedim

ben olsam arayıp tatlım özür dilememi istemişsin çok özür meraklısıysan dileyeyim ama bu senin durumunu değiştirmeyecek neticede herkesin bilip arkandan konuştuğunu dile getirdim ben derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…