- 2 Temmuz 2023
- 8.456
- 23.328
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Ha bir de "vasat oğul" sozu var.evet aynen böyle. ben liseye giderken annesi anneme demiş kızını beğeniyorum gözüm var. annem de benim gelinlik kızım yok demiş. sonra da kızım küçük ama gelinlik çağında olsaydı da senin vasat oğluna mı kaldı demiş. ama haberim yoktu. abimin eşi biliyormuş. öyle konuşunca direkt olarak nişanlım için nesi var dedi. olay orda koptu. benim abime yukardan Bakıyordunuz ama senin hayatını da gördük diye
umrumda değil ya görüşmem olur biter. gelmezsen gelme dedim düğünüme de. bu arada geliniyle de arası hiç iyi değildi normalde hep şikayet ederdi. o kızın da arkasında destek olacak ailesi yok. kuzenim zengin sayılır kendi işini yapıyor. kız buna güvendi genç yaşında evlendi liseyi bile bitirmedi. çünkü aynen bende olduğu gibi kuzenim kızı lisedeyken gözüne kestirdi. sosyal medyada bile takip etmedik birbirmizi. ama kuzenimi ediyordum görüyordum. kuzenim ikisinin fotoğrafını paylaşıp lafımı mı olur dar ağacına vur beni diyip koşa koşa konslara para yediren tip. böyle kocaya 4 yıldır sevgilim var diye kendini benden üstün görüyor o kutsal nikahı kıydırdı ben hala bekar.Ya he de geç. Cahil insanlar bunlar. Bişey görmemişler, sadece yöresini biliyorlar. Şu saatten sonra bişey anlatamazsın.
hayır büyük şehirdeyiz. ama göçmen çevresi herkes herkesi tanıyor. evlendikten sonra söylenmiş bu söz. anneme sürekli sürekli kızında gözüm var dediği için. 15-16 yaşında bir çocuktum bu arada göz konulduğunda. herkes herkesle görüşüyor malesef. dernekleri var hatta. sık sık bir araya gelirler. genelde insanlar da o çevreden evlenirHa bir de "vasat oğul" sozu var.
Ee siz baya kuyruklarina basmissiniz bunlarin, belki kuzenle evlenme sebebi dahi bu kuyruk acisi olabilir.
Bir de anlamadigim birsey var, herkes nasil boyle ic ice ve birbirinden haberdar? Kucuk bir sehirde hepiniz ayni mahallede mi yasiyorsunuz?
Olay kavga ettiğiniz kişinin abisiyken, kocası yani kuzeninizin onu aldatmasına işi getirmeniz pek olmamış sanki ( doğru anladıysamaynen abisine tepeden bakıyormuşummmm abisi işsiz güçsüz adamın teki nasıl annem ona öyle şeyler dermiş işte onu beğenmeyip doğulu bulmuşum. gerizekalı ya
Ben mi yanlış anladım, gelin gözüyle bakan kuzenin karısının annesi değil mi?Büyük ihtimalle evlerinde konuşulan şeyler bunlar. Kuzenin dökülüvermiş. Yengem beni büyüttü emeği çok diyorsun da resmen ilerde gelinim olur diye çıkarına bakmışki bu laflar ediliyor. İstemeyince kötü oldun. İnşallah çok mutlu olursun kurduğun yuvada çatır çatır çatlasın hasetler doğulu bulunca noluyormuş o insan değil mi?
öyleymiş bende sonra farkettimBen mi yanlış anladım, gelin gözüyle bakan kuzenin karısının annesi değil mi?
Nerenin gocmenisiniz? Bulgaristan mi?hayır büyük şehirdeyiz. ama göçmen çevresi herkes herkesi tanıyor. evlendikten sonra söylenmiş bu söz. anneme sürekli sürekli kızında gözüm var dediği için. 15-16 yaşında bir çocuktum bu arada göz konulduğunda. herkes herkesle görüşüyor malesef. dernekleri var hatta. sık sık bir araya gelirler. genelde insanlar da o çevreden evlenir
kafkas sscb annem Çerkes babam dargınNerenin gocmenisiniz? Bulgaristan mi?
kavga ettiğim kişi kuzenimin karısı kavga abisi yüzünden çıktı. sonra bana o dedi. ben de ben o değilim ama sen çok o merak ediyorsan kocanın çevresine bak dedim. o durup dururken konuyu bana getirdi çünkü. doğru olmamış biliyorum ama bana böyle dalga geçer gibi kendini tepeden tepeden gösterirken ne diyim bana gelmiş ben çok mutluyum yuvam var diyor maşallah yuvaya bak. durup dururken bana abime tepeden baktınız ama seni de gördük diyor. benim halimde ne var acaba. kendi hayatımı seçtim diye onlsr gibi liseden sonra evlenmedim diye o mu oldum? açıldım diye o mu oldumOlay kavga ettiğiniz kişinin abisiyken, kocası yani kuzeninizin onu aldatmasına işi getirmeniz pek olmamış sanki ( doğru anladıysam).
Helal olsun kız valla bu hayatı çingeneler yaşıyor ben içime attım da ne oldu idolumsun beybiArkadaşlar merhaba. derdimi kısa kesmeye çalışacağım. kuzenimle normalde çok yakındık. Evlendi lisedeyken evlendiği kız o zaman benden 2 yaş büyüktü. evlerine vs hiç gitmedim. ama akraba ortamında denk geliyoruz yıldızımız barışık değildir. annesi lisedeyken anneme gelip kızında gözüm var demesi. annemin de bu laf sürekli olunca kızım daha çocuk ne diyorsun evlilik çağında bile olsa kızım bir tanedir vasat oğluna mı kaldı azıcık mantıklı ol demesi. işi gücü yoktu ve sorunlu bir tipti. sonra da işte yok siz bize tepeden bakıyorsunuz öyle böyle diye problem olmuş. çevre ortak bu arada ailem ailesiyle tanıdıklarıyla çok sıkıdır. bundan haberim bile yoktu. yine o çocuk sosyal medyadan ekliyordu cevap vermiyordum.
1-2 ay önce amcamın eşi kahvaltıya çağırmıştı. bunu da çağırmış. diğer kuzenimin eşi de vardı abimin eşi de. amcamın eşini severim bu arada üstümde emeği de çoktur. durup dururken bana gülerek nişanı çok uzattınız dedi. istersem 5 sene nişanlı kalırım dedim. kalırsın dedi ama gülerek dalga geçer gibi. uzatmak çok iyi değil şöyle böyle. abimin eşi senin gibi 2 ayda evlenecek diye bir şey yok ki dedi o da iyi ki yapmışım dedi. Çok mutluyum genç yaşta yuvamı kurdum çocuğumu yaptım. iyi dedim. Dikkat et kötü niyetli değilim dedi. olabilir bitebilir her şey olabilir ama atlı yok zamanı var her şeyin dedim. sonra kaynanası abini dert edin sen ifriti düşünme herkesin aklı kendine dedi. o da ne varmış abimde herkes tepeden tepeden bakıp gidip saçma sapan insanlar buluyorlar dedi. abimin eşi konuyu bildiği için kıza direkt olarak sevgilimin ismini verip nesi varmış dedi.
göçmeniz herkes göçmenle evlenir yabancı sevmezler. sevgilim de doğulu alevi diye konuşuyor yani. eski sevgilimden konuyu açtı. Bize gelince yaşın küçüktü ama zengin adama hiç küçük gelmedin dedi. adın çıktı zaten eski ifrit bile değilsin dedi. sinirlendim ben de üstüne gittim ağzını topla anca arkamdan konuşursun senin gibi liseden çıkar çıkmaz koca bulup evlenmedim diye mi adım çıktı yoksa hayatımı yaşıyorum diye sana dert mi oldu dedim. hayatın hayat değil dedi.
Eskiden kapalıydım açıldım hayatım eskisine göre çok daha farklı. kendisi iyi Stalkerımmış. Ağız ishalini bana yöneltme kendine ağla dedim. tam olarak mahalle karısı gibi kavga ettik. O da bana senin gibi o.... el üstünde tutulur dedi. çok sinirlendim üstüne yürüdüm elimden zor alacaklardı saçına yapışma noktasına gelmiştim yani. o.. görmek istiyorsan kocanın telefonuna bak istediğim hayatı yaşıyorum diye o. . olmuyorum kocanı pavyondan topluyoruz aldatılıyosun hayatsızsın diye bana laf atamazsın o dilini koparırım çok da hatırlamıyorum yengemler araya girdi tamam susun edin ne oluyor diye. çıktı gitti evden. Şimdi de kuzenim karısından özür dilememi istiyor. Boşanacağız yuvam yıkılıyor dedi. O gelsin özür dilesin dedim.
Ben kendimi haklı buluyorum. hayatıma saldırı yapmasaydı ben de ona gidip o lafları söylemezdim. Güya benim adım çıkmış ben kötüymüşüm. O.... diyor bana utanmadan benden özür dile diyor. bana ne senin karından ailenden dedim. Şükür etsin ona hakaret davası açmıyorum dedim. kaynanası olan yengem de yuva yıkanın yuvası olmaz diyor. allah aşkına bu yuvayı ben mi yıkıyorum?
Agzinj burnunu kirmadigin icin gelmjs ozur diletmeye calisiyo kocasi. Yolup atcaktin bacim. Jxbcbcb saka kiz yapma öyle seyler asil ol annem senkavga ettiğim kişi kuzenimin karısı kavga abisi yüzünden çıktı. sonra bana o dedi. ben de ben o değilim ama sen çok o merak ediyorsan kocanın çevresine bak dedim. o durup dururken konuyu bana getirdi çünkü. doğru olmamış biliyorum ama bana böyle dalga geçer gibi kendini tepeden tepeden gösterirken ne diyim bana gelmiş ben çok mutluyum yuvam var diyor maşallah yuvaya bak. durup dururken bana abime tepeden baktınız ama seni de gördük diyor. benim halimde ne var acaba. kendi hayatımı seçtim diye onlsr gibi liseden sonra evlenmedim diye o mu oldum? açıldım diye o mu oldum
henüz ben de bunu anlamış değilim. iftira attık herhalde adamınakim kimdir pek anlamadım da.
siz kuzenin eşinden özür dileyince yuvası kurtulacakmıymış? kocası pavyona gitmemiş gibi mi sayılacak özür dileyince.
Bu kuzenin karisinin abisine mi almak istedi bu pacozlar seni?henüz ben de bunu anlamış değilim. iftira attık herhalde adamınaevet gerçekten uzun karışık ilişkiler. daha ne kadar açık olabilir bilemedim
valla içime zaten istesem de atamam. susamam yani. ama böyle söylemeleri beni üzüyor belki haksızım diye düşündüm ama gördüm değilmişim. annem de diyor sen onun seviyesine niye indin. bit şey demesem kendini iyice haklı görecekHelal olsun kız valla bu hayatı çingeneler yaşıyor ben içime attım da ne oldu idolumsun beybi
ben lisedeyken kuzenim bu kadınla evlendi. onun da abisi var. abisi için beni uygun görmüşler. annem de benim çocuğum daha lisede gelinlik kızım yok olsaydı da senin oğluna mı kaldı kızım demiş. bundan haberim yoktu. o gün de konuyu kız açtı. tepeden bakanların halini görüyoruz diye. abimin eşi de konuyu bildiği için ne varmış halinde diye onu tersledi. konu bu şekilde kavgaya evrildiBu kuzenin karisinin abisine mi almak istedi bu pacozlar seni?
valla iki yapıştırmış olsaydım keşke hala çok pişmanımAgzinj burnunu kirmadigin icin gelmjs ozur diletmeye calisiyo kocasi. Yolup atcaktin bacim. Jxbcbcb saka kiz yapma öyle seyler asil ol annem sen
henüz ben de bunu anlamış değilim. iftira attık herhalde adamınaevet gerçekten uzun karışık ilişkiler. daha ne kadar açık olabilir bilemedim
Onlara göre erkeğin pavyona gitmesi değil, bunu söylemek suç.kim kimdir pek anlamadım da.
siz kuzenin eşinden özür dileyince yuvası kurtulacakmıymış? kocası pavyona gitmemiş gibi mi sayılacak özür dileyince.