Sizi önceki konulardan hatırlıyorum.
Anneniz zaten duruşu olan bir kadındı.Bu durumdan haberi yoksa söyleyin varsa da engellemeyin herkesin ağzının payını versin.
Yengeniz ya da kuzeniniz belli ki size ısrar edip duracak bence anneniz gayet iyi çözer herkesin sesini keser.Ben çoğu zaman olayların sakinlikle çozülmesi taraftarıyım.Ama bazen böyle durumlarda ortalık mı karışacak karışsın derim.
Kuzeniniz türlü türlü haltları yer,karısı küfür eder, özür dileyerek söylüyorum size o... diye hitap eder, ne idüğü belirsiz serserinin teki ve annesi daha 15 16 yaşlarındayken sübyancılık yapıp size göz koyar ondan sonra yengeniz ve kuzeniniz gelip size yuva yıkıyosun özür dile derler hadi oradan.Yorumların tamamını okumadım fakat kesinlikle yengeniz ortaya helallik mevzusunuda atmıştır.Ne düğüne ne cenazeye demiştir.Klasik duygu sömürü laflarını etmiştir.
Bence bu durumda ortalık mı karışacak karışsın.Herkes haddini bilmeli.Ha bilmiyolarsa had bilmeyi öğrenecekler ama güzellikle ama zorla.
Bir söz var ya:
Söz ile uslanmayanın hakkı tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir.Bu söz bence yengenize, kuzeninize ve o geline cuk oturuyor.
Özür mevzusunda da bence kesinlikle geri adım atmayın.Gerekirse yengenizle kuzenede lafınızı sayın.Tabi bunlar benim kişisel düşüncem.Size ve çevrenize saygısızlık olacak bir kelime varsa kusura bakmayın.