kuzenimin yuvasını yıkıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlara göre erkeğin pavyona gitmesi değil, bunu söylemek suç. 🤣
aynen öyle kocası yapınca değil ben söyleyince araları bozuldu yuvaları yıkıldı. aslında üzücü bir hayatı var. bir de görseniz o kadar güzel ki. aldatıldığı kadınlar klasik pavyon gülü. keşke önce kendi hayatına üzülse

ben olsam arayıp tatlım özür dilememi istemişsin çok özür meraklısıysan dileyeyim ama bu senin durumunu değiştirmeyecek neticede herkesin bilip arkandan konuştuğunu dile getirdim ben derdim.
Yaani, sanki özür dileyince kocası aleminden konslarından vazgeçip hacca falan gidecek.

Milleti stalklamaktan kocasının aldattığını farkedememis birine çok cene yormussun.Yuvalari yıkılırsa yıkılsın sen olmayan bir şeyi söylememişsin ki neden hep idare eden taraf sen olacaksın o.. diyen karsı taraf o özür dilesin.Karı koca meselelerine zaten karışma en son yakin arkadasim bosanacam edecem dedi yardimci oldum Allahtan ki gaz vererek konusmamisim barıştılar kocasıyla öyle hemen yuva yıkmaz zaten insanlar konusur kavga eder sinirini alır sonra devam ederler senin yüzünden bosanılmaz yani.Hic de geri adım atma benden sana tavsiye

Milleti stalklamaktan kocasının aldattığını farkedememis birine çok cene yormussun.Yuvalari yıkılırsa yıkılsın sen olmayan bir şeyi söylememişsin ki neden hep idare eden taraf sen olacaksın o.. diyen karsı taraf o özür dilesin.Karı koca meselelerine zaten karışma en son yakin arkadasim bosanacam edecem dedi yardimci oldum Allahtan ki gaz vererek konusmamisim barıştılar kocasıyla öyle hemen yuva yıkmaz zaten insanlar konusur kavga eder sinirini alır sonra devam ederler senin yüzünden bosanılmaz yani.Hic de geri adım atma benden sana tavsiye
1-2 ay oldu bu olay olalı. 1-2 aydır dilemem dedim. karışmadım sayılır sadece bana o diyince çok o arıyorsan kocanın çevresine bak dedim. ben ayrılacaklarına ihtimal bile vermiyorum. ama iş büyüdü yengem amcam bana küstü

valla içime zaten istesem de atamam. susamam yani. ama böyle söylemeleri beni üzüyor belki haksızım diye düşündüm ama gördüm değilmişim. annem de diyor sen onun seviyesine niye indin. bit şey demesem kendini iyice haklı görecek
Ben yıllarca kaynananin seviyesine inmeyecegim diye sustum o da kendini haklı sandı gemi aziya aldı susmayacaksin bacım evde oturup oturup ağlasın aklında dönsün o yediği laflar boynuzlarıni iyi torpulemissin eline sağlık

1-2 ay oldu bu olay olalı. 1-2 aydır dilemem dedim. karışmadım sayılır sadece bana o diyince çok o arıyorsan kocanın çevresine bak dedim. ben ayrılacaklarına ihtimal bile vermiyorum. ama iş büyüdü yengem amcam bana küstü
Herif alem yaparken sorun yok sen söyleyince mi sorun olmus ? Küsülecek biri varsa ogullarına küssünler ne o Abdullah bey ile Pembe hanım gibi

Ben yıllarca kaynananin seviyesine inmeyecegim diye sustum o da kendini haklı sandı gemi aziya aldı susmayacaksin bacım evde oturup oturup ağlasın aklında dönsün o yediği laflar boynuzlarıni iyi torpulemissin eline sağlık
bir de yengemin telefonunda mesajları gördüm. kız hala benim için o o nun dedikleri kulağımda hala demiş. yani ne diyim Allah akıl fikir versin. bir de utanmadan benden özür dile diyorlar.

S
Arkadaşlar merhaba. derdimi kısa kesmeye çalışacağım. kuzenimle normalde çok yakındık. Evlendi lisedeyken evlendiği kız o zaman benden 2 yaş büyüktü. evlerine vs hiç gitmedim. ama akraba ortamında denk geliyoruz yıldızımız barışık değildir. annesi lisedeyken anneme gelip kızında gözüm var demesi. annemin de bu laf sürekli olunca kızım daha çocuk ne diyorsun evlilik çağında bile olsa kızım bir tanedir vasat oğluna mı kaldı azıcık mantıklı ol demesi. işi gücü yoktu ve sorunlu bir tipti. sonra da işte yok siz bize tepeden bakıyorsunuz öyle böyle diye problem olmuş. çevre ortak bu arada ailem ailesiyle tanıdıklarıyla çok sıkıdır. bundan haberim bile yoktu. yine o çocuk sosyal medyadan ekliyordu cevap vermiyordum.

1-2 ay önce amcamın eşi kahvaltıya çağırmıştı. bunu da çağırmış. diğer kuzenimin eşi de vardı abimin eşi de. amcamın eşini severim bu arada üstümde emeği de çoktur. durup dururken bana gülerek nişanı çok uzattınız dedi. istersem 5 sene nişanlı kalırım dedim. kalırsın dedi ama gülerek dalga geçer gibi. uzatmak çok iyi değil şöyle böyle. abimin eşi senin gibi 2 ayda evlenecek diye bir şey yok ki dedi o da iyi ki yapmışım dedi. Çok mutluyum genç yaşta yuvamı kurdum çocuğumu yaptım. iyi dedim. Dikkat et kötü niyetli değilim dedi. olabilir bitebilir her şey olabilir ama atlı yok zamanı var her şeyin dedim. sonra kaynanası abini dert edin sen ifriti düşünme herkesin aklı kendine dedi. o da ne varmış abimde herkes tepeden tepeden bakıp gidip saçma sapan insanlar buluyorlar dedi. abimin eşi konuyu bildiği için kıza direkt olarak sevgilimin ismini verip nesi varmış dedi.

göçmeniz herkes göçmenle evlenir yabancı sevmezler. sevgilim de doğulu alevi diye konuşuyor yani. eski sevgilimden konuyu açtı. Bize gelince yaşın küçüktü ama zengin adama hiç küçük gelmedin dedi. adın çıktı zaten eski ifrit bile değilsin dedi. sinirlendim ben de üstüne gittim ağzını topla anca arkamdan konuşursun senin gibi liseden çıkar çıkmaz koca bulup evlenmedim diye mi adım çıktı yoksa hayatımı yaşıyorum diye sana dert mi oldu dedim. hayatın hayat değil dedi.

Eskiden kapalıydım açıldım hayatım eskisine göre çok daha farklı. kendisi iyi Stalkerımmış. Ağız ishalini bana yöneltme kendine ağla dedim. tam olarak mahalle karısı gibi kavga ettik. O da bana senin gibi o.... el üstünde tutulur dedi. çok sinirlendim üstüne yürüdüm elimden zor alacaklardı saçına yapışma noktasına gelmiştim yani. o.. görmek istiyorsan kocanın telefonuna bak istediğim hayatı yaşıyorum diye o. . olmuyorum kocanı pavyondan topluyoruz aldatılıyosun hayatsızsın diye bana laf atamazsın o dilini koparırım çok da hatırlamıyorum yengemler araya girdi tamam susun edin ne oluyor diye. çıktı gitti evden. Şimdi de kuzenim karısından özür dilememi istiyor. Boşanacağız yuvam yıkılıyor dedi. O gelsin özür dilesin dedim.

Ben kendimi haklı buluyorum. hayatıma saldırı yapmasaydı ben de ona gidip o lafları söylemezdim. Güya benim adım çıkmış ben kötüymüşüm. O.... diyor bana utanmadan benden özür dile diyor. bana ne senin karından ailenden dedim. Şükür etsin ona hakaret davası açmıyorum dedim. kaynanası olan yengem de yuva yıkanın yuvası olmaz diyor. allah aşkına bu yuvayı ben mi yıkıyorum?
Siz de anneniz de çok fenasınız. Karşı taraf da ayrı şok. Böyle yaşanmaz

Ha sana orspu denmesinde sakinca yok yani. Ama onlar küsmeye hak göruyo. Bi dahaki sefere kulak önü favorilere yabis.😒

Ha sana orspu denmesinde sakinca yok yani. Ama onlar küsmeye hak göruyo. Bi dahaki sefere kulak önü favorilere yabis.😒
hala da devam ediyor. olur da mutsuz olursam ayrılırsam ne bileyim bir şey olsa bunlar kına yakar. tek yaptığım şey tesettürden çıkıp kendi hayatıma bakmak ya. abartılı bir hayatım da yok sosyal medyada paylaşım vs yapmam irite edici bir şeyler yapmam. dertleri nedir anlamıyoruum. o kadar sinir bozucu ki

ne fenalık var?
Yani annenize sizi beğendikleri söylenmiş . Yaşınızın küçük olduğu bunun gündeme getirilmemesi gerektiğini söylemesi yeterliyken sizin vasat oğlunuza mı kaldı vs demesi iyi niyetli değil. Sizin o kavgayı o boyuta taşıyıp yükseltmeniz de sanki nişanlılık süresinden rahatsızsınız o yüzden bu kavgayı büyüttünüz şeklinde düşündürdü. Ayrıca kavga eşiyle ilgili değil onu dahil ettiniz. Hani aldattı iyi niyetle söyledim de değil öncesinde susup kavgada söylüyorsunuz..

hala da devam ediyor. olur da mutsuz olursam ayrılırsam ne bileyim bir şey olsa bunlar kına yakar. tek yaptığım şey tesettürden çıkıp kendi hayatıma bakmak ya. abartılı bir hayatım da yok sosyal medyada paylaşım vs yapmam irite edici bir şeyler yapmam. dertleri nedir anlamıyoruum. o kadar sinir bozucu ki
Ay dertleri pacoz abisiyle evlenmemis ve de mutlu olman. Calisiyor olman. Acilmak ya da kapanmakla ilgili kendi ozgur iradene gore karar vermen. Vardir daha bi sürü

Yani annenize sizi beğendikleri söylenmiş . Yaşınızın küçük olduğu bunun gündeme getirilmemesi gerektiğini söylemesi yeterliyken sizin vasat oğlunuza mı kaldı vs demesi iyi niyetli değil. Sizin o kavgayı o boyuta taşıyıp yükseltmeniz de sanki nişanlılık süresinden rahatsızsınız o yüzden bu kavgayı büyüttünüz şeklinde düşündürdü. Ayrıca kavga eşiyle ilgili değil onu dahil ettiniz. Hani aldattı iyi niyetle söyledim de değil öncesinde susup kavgada söylüyorsunuz..
annem bunu birinci seferde söylememiş ki 2-3 kere söylenince demiş. sizin liseye giden kızınıza işsiz güçsüz tekinsiz adamın birine beğenseler ne dersiniz? annem o kadını öldürmedigine dua etsin. adamı da abimin elinden zor almışlar zamanında. benim haberim yoktu. nişanlılık sürecinden rahatsız değilim ki. bana uzatma kötü olur dedi. neden kötü olsun diyorum. kısa sürsün bitiyor diyor. ben mutluyum yuvamı kurdum diyor. lafı açan ben değilim başkaları. bana o dediği için ben o değilim ama çok istiyorsan kocanın çevresindeki o lara bak dedim. size biri o dese ne dersiniz? oldu hanımefendi her istediğini desin biz susalım. o da öyle çok mutlugummm yuvam var pozları kesmesin bana

Ay dertleri pacoz abisiyle evlenmemis ve de mutlu olman. Calisiyor olman. Acilmak ya da kapanmakla ilgili kendi ozgur iradene gore karar vermen. Vardir daha bi sürü
şuan çalışmıyorum kendileri çalışmadığı halde bana sürekli ay o kadar okudun işsizsinnn diyen akraba gelinleri de çok. çok mutlu sayılmam ama istediğim gibi yaşıyorum işte. valla bu şehirden alıp gitmek istiyorum kendimi ama aksi gibi nişanlım bu şehirde iş buldu. bana bunu diyen kız da kapalı değil. o zamandan bu zamana ben Co değişmişim şimdi şükür ediyorlarmış ben olmadım diye. sülalesi benim gibi kadın görmüş müdür acaba

bir de yengemin telefonunda mesajları gördüm. kız hala benim için o o nun dedikleri kulağımda hala demiş. yani ne diyim Allah akıl fikir versin. bir de utanmadan benden özür dile diyorlar.
Ohh bi 5 yıl çıkmaz onlar beyninden eline sağlık salla gitsin ya akrabanın iyisi mezarda olanı kusmeleri hayra olmus

Siz onların 1000 yıllık düzenine meydan okudunuz, çarklarına s.çtınız, sizden deli gibi korkuyorlar. Çoluk çocuğa kötü örnek(!) olacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X