- 26 Eylül 2023
- 2.259
- 3.033
- 27
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
asla özür dilemem. annem benim çirkef birisidir gidip o kızı dövecekti cidden dövecekti. ben de hala pişmanım iki tane yapıştırmadım diye. bana gelip Yuva yıkıyorsun diyorlar. sanki iftira atıyorumÖzür dileme. Yıkılırsa yıkılsın yuvaları. Karısı da az edepli duraymış.
Derlerse desinler. Herkes her şeyi der. Sen özür dilersen kavgayı üzerine almış olacaksın. Haksız olacaksın yani.asla özür dilemem. annem benim çirkef birisidir gidip o kızı dövecekti cidden dövecekti. ben de hala pişmanım iki tane yapıştırmadım diye. bana gelip Yuva yıkıyorsun diyorlar. sanki iftira atıyorum
ben kıskandığını bilmiyordum ki çok muhabbetimiz yoktur sosyal medyada bile ekli değiliz. ben kimseden özür zaten dilemem haksız olsam dilerdim. şimdi yuva yıkmış oldum. kuzenim düğününe de cenazene de gelmeyeceğim dedi ben de gelmezsen gelme bana ne dedimKadın zaten sizi kıskanıyormuş hiç prim vermeseydiniz daha iyiydi. Ayrıca buradaki en densiz olan kişi kızın kaynanası orada gelini varken saçma sapan konuşmasaymış bir sıkıntı olmazmış. Bence kaynanası ikinizden özür dilemeli siz hiç kimseden özür dilemeyin.
evet bana o... diyor. güya çok mutlu çocuklu yuvası var. bilmiyor değildi aldatıldığını ailesinin evine gitti geri döndü. ben söyleyince birden yuva yıkmış oluyorum karı koca arasına girmiş oluyorum. o benim namusuma laf atarken problem değilKız iyi yapmışsın ne özür dilemesi. Yeme bu numaraları bozulsun banane de. Kıskanç köpeğe bak kıskançlıktan kudurmuş sana b*k atıyor resmen.
Ee sizin olmayacak işte deseydin. Ne bekliyorlar hakaret yedikçe Yarabbi Şükür mü diyecekmişsin? Allahlarindan bulsunlar Allah'a havale et. Hepsiylede görüşmeyi kes. Şu yazdiklarinda tek bir haksızlığın, yanlışlığın yok.kaynanası olan yengem de yuva yıkanın yuvası olmaz diyor
Hshsha ne laf koymuşsun be.evet bana o... diyor. güya çok mutlu çocuklu yuvası var. bilmiyor değildi aldatıldığını ailesinin evine gitti geri döndü. ben söyleyince birden yuva yıkmış oluyorum karı koca arasına girmiş oluyorum. o benim namusuma laf atarken problem değil
karı koca arasına girilmezmişDerlerse desinler. Herkes her şeyi der. Sen özür dilersen kavgayı üzerine almış o lacaksın. Haksız olacaksın yani.
ohhh ağzınıza sağlıkben de gelmezsen gelme bana ne dedim
Kız boşver. Kim olsa senin gibi tepki verirdi. Çok mutluymuş.karı koca arasına girilmezmişD onun bana o. . demesi okey ama. neymiş ben haklı oluyormuşum onu dediğim için haksız duruma düşmüşüm. 1-2 ay geçti bugün aramış beni özür dile oldu
yengemin üstümde emeği çoktur. çocukken bana bakardı okuluma gelir karnımı doyururdu. torunlarımın ailesi bozuluyor dedi. ben bozmadım dedim. sende hiç mi hatrım yok dedi. bu hatır meselesi değil dedim.Ee sizin olmayacak işte deseydin. Ne bekliyorlar hakaret yedikçe Yarabbi Şükür mü diyecekmişsin? Allahlarindan bulsunlar Allah'a havale et. Hepsiylede görüşmeyi kes. Şu yazdiklarinda tek bir haksızlığın, yanlışlığın yok.
aynen ya afedersiniz liseli kıza göz koyuyorlar neden ben lisede kapalıydım hemşireydim. onun abisi kaç yaşınçılınca kim bilir. birden açılınca kendi hayatıma bakınca o.. oldum. yuvası varmış işte kendini yuvası var diye üstün görüyor. nişan atılır diyor ee atılsın herkes onlar gibi erkeksiz yaşayamıyor sanıyorlarKız boşver. Kim olsa senin gibi tepki verirdi. Çok mutluymuş.Aldatıldığını cümle alem biliyor, şu dışarıdan mutluluk pozu kesenlere üstüne bir de millete akıl verenlere çok gülüyorum.