kuzenimin yuvasını yıkıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kiskancliktan ne yapacagini sasirmis kocasi aldatiyorsa neden sen yuva yikmis olasin ona ceki duzen versinler aman gec kenara gül hallerine catlasinlar terbiyesizler yani

Yani ilk olarak yenge nişanı uzatma diyerek konuyu açmış. Akraba ortamında özellikle büyükler böyle yersiz konuşabiliyor. Hani yengeniz öyle dediğinde bakalım edelim diye geçiştirecek kadar tahammülünüz yoksa akrabalar arası yapılan yemeğe hiç katılmamak daha doğru olur. Sonrası aşırı çirkin zaten. size o. denmesi öbür kadına herkesin içinde aldatiliyorsun kocan pavyona gidiyor demeniz falan... Bilmiyorum ya bu kadar kontrolsüz olmak doğru değil.

benzer yaştayız büyük değil benden. zaten ilk başta direkt neden ne oluyor ki dedim. onun alaycı davranışı yüzünden tersledim. onun olacağını bilsem gitmezdim zaten. biri size o dese siz ne yaparsınız ki. ben de ona o değilim ama çok merak ediyorsan kocanın çevresi dolu dedim. ben bağırmadım bile o çığlık çığlığa durup dururken bana saldırdı.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir. Böyle insanlara kibar, nahif davranmak falan işe yaramıyor çünkü anladıkları dil o değil. Kendisi size hakaret edecek ama kocasının aldattığını söylediniz diye, kocasına değil size çemkirecek, sizden özür bekleyecek premses. Asla özür falan dilemem. Yuvasını düşünen ona göre davransın. Sizinle alakası yok konunun.

O konuda haklısınız o kelimeyi söylediği için aslında hak ediyor. Neyse bu sayede insanların namusuna şerefine laf uzatmanın bir bedeli olduğunu anlamış olur.

Hiç üzülmeyin boşanmazlar. Bir iki kapris yapar, iki gün baba evinde kalır döner geri kuzeninizin eşi.
Özür de dilemeyin, muhatapta olmayın bir daha.

O konuda haklısınız o kelimeyi söylediği için aslında hak ediyor. Neyse bu sayede insanların namusuna şerefine laf uzatmanın bir bedeli olduğunu anlamış olur.
ben de kendime sahip cimamadim biliyorum ama bir noktada taştı. hayatım hassas noktam. o ne demek bedenini parayla satıyor demek. aile sandığım o insanlar bunu anlamıyor. gelmişler bana be olursa olsun karı koca arasına girilmez. onu demek sana mı düştü. bana düşmüş belli ki

Anladim

Size or*** diyen kisinin abisine istediler sizi (resmiyette degil) ama siz istemediniz. Tamam simdi oldu.

Yani size or*** diyen (afedersiniz yinelemek degil niyetim, net olsun diye boyle anlatiyorum) kisinin ailesinin size karsi kuyruk acisi var haliyle siz ne yapsaniz gozlerinize batıyor.

Fikrim degismedi, ozurdilemeyin.

Hiç üzülmeyin boşanmazlar. Bir iki kapris yapar, iki gün baba evinde kalır döner geri kuzeninizin eşi.
asla dilemem zaten. çok da önemli değiller demek mi. düğüne gelmesinler. hayatımda olmasınlar. hatrı yok muymus hatır için çiğ et yenirmiş. anlamıyorum ya yenilir yutulur şey değil bana söylediği şeyler. hala utanmadan özür bekliyorlar.beni de tanıyorlar asla özür dilemem

Sizin hayatınız hakkında akıl vermek, alttan alttan laf sokmak, hırslanıp hakarete vardırmak da o kezbana düşmemişti. Yapacak bi şey yok.

aynen öyle çünkü yuvasıı varrrr sahip çıkıyor yuvasına. gerizekalı. hayır kuzenim de annesi de beni iyi tanıyor. benden özür beklemeleri beni şok etti. özelikle yengem çok üzdü benj

evet aynen böyle. ben liseye giderken annesi anneme demiş kızını beğeniyorum gözüm var. annem de benim gelinlik kızım yok demiş. sonra da kızım küçük ama gelinlik çağında olsaydı da senin vasat oğluna mı kaldı demiş. ama haberim yoktu. abimin eşi biliyormuş. öyle konuşunca direkt olarak nişanlım için nesi var dedi. olay orda koptu. benim abime yukardan Bakıyordunuz ama senin hayatını da gördük diye

aynen öyle ya bana diyorlar hala sen haksızsın. yengem diyor ben senin için ne kadar emek verdim belki annenden daha çok hakkım vardır(doğru bu arada. ama ne yapayım) ben de yengeme ben sana saygısızlık yapmıyorum ama senin gelininin haddini bilmiyor. oğluna öğretseydin yuvasına sahip çıkmayı ben bir şey yapmadım dedim. sen de evleneceksin seni de göreceğim diyor.

gidip gidip geri geliyor. sürekli kavga ediyorlarmış. kız lise mezunu bile değil 1 tane çocuğu var bir de hamileymiş sanırım. diyormuş kuzenime sen adamsan o kız benden özür dileyecek. kuzenime dedim sen beni tanıyorsun sence ben özür diler miyim. yengem de hatrım mı yok üstünde emeğim çok diyor. benim hiç mi hatrım yok bana o dedi diyorum. e o dedi diye o mu oldun diyor

Ya he de geç. Cahil insanlar bunlar. Bişey görmemişler, sadece yöresini biliyorlar. Şu saatten sonra bişey anlatamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…