kuzenimin yuvasını yıkıyormuşum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hee şimdi anladım

evet. karı Koca arasına girilmezmis ne olursa olsun kutsalmış evlilik. sen de evleneceksjn seni de görecegiz diyorlar. görün diyorum. büyük konuşmamak lazım ama ben boynuzlu olsam gidip başkalarına ilişki tavsiyesi vermem. bizde herkes erkek ailede. onlar 30larda evlendi karıları 20lerin başında. yani erkektir yapar kafası. benim özel hayatıma saldırı yapıyor. kendisi de açık bu arada ama benim açılmama laf ediyoe kaç sene geçmiş. hayatım değişmiş birden bire.

Ya siz okumuş, dünya görmüş, o köyden sıyrılmış bir insansınız, bunların bi karşılığı olmaması lazım sizde. Gülüp geçmeniz lazımdı, kavga falan da gereksiz olmuş. Kavga ederek onların seviyesine inmişsiniz, tabi ki sizi yuvadan, kutsaldan, kokuşmuş toplum normlarından vuracaklar, kavga edince aha bizim kız demişler. Siz gezip tozsanız ne olur, içseniz s.çsanız, sevişseniz ne olur? Onların işe yaramaz, şeyi kopuk oğullarına mı kalmıştınız, size ne gibi bir yaptırımı olabilir ki o toplum yapısının? Çıkmışsınız oradan siz.

Çok ucuz muhabbetler. Açık ya da kapalı olmak umurumda değil. Erkeğin ihaneti bile normal de, sizin kişisel tercihiniz tartışma konusu oluyorsa. Ay ne gerek var?

bana o dediği için sinirlendim belki de çok fazla sıyrılmış değilim. benim kişisel hayatıma saldırı yapınca direkt otomatik savunmaya geçiyorum yıllardır böyle. kendi anneme babama neler diyorum ona mı demicem. ki zaten görüşmem etmem hiçbiri ile. senelerdir ailemin evine bile ayda yılda bir gidiyordum. sosyal medyada bile ekli değil çoğu. çok mutlu olacaklar eminim ayrılık yaşarsam. onlara göre 4 yıldır sevgilim beni oyalıyor. kafa yapıları sadece evlilik üzerine kurulu. eski sevgilime kadar laf ediyor. eski sevgilimle ilişkim 19 yaşında başladı. bunun abisi ben lisedeyken bana yazıyordu. liseli çocuk. sübyancı bildiğiniz. dedim yengeme üstümde çok emeğin var ama bana o diyen birinden özür dilemem. bana laf atacağına oğluna sahip çık adam olsaydı dedim. düğününe gelmeyeceğim dedi. annem de diyor böyle olmaz. annemj zor tuttum gidiyordu o kızın annesinin evine kapıyı camı dağıtınca o kim görürler dedi. o sinirle söylemiş. ben sakinmişim.

Aynen öyle aklınca naz niyaz sizi ayağına getirtip bak nasıl özür dilettim diye ego kasacak.
ben özür diler miyim dilemem. dua etsin mahkemeye vermedim. bana ne ya cidden bana ne. onda boşanmaya yetecek cesaretin csi yok biliyorum. sanki ben aldattım ya kızı.

Atılırsa atılır nişan, erkek mi yok, dünya onun köyünden mi ibaretmiş, tek erkek pavyoncu kocası gereksiz kaynı mı kalmış?

Atılırsa atılır nişan, erkek mi yok, dünya onun köyünden mi ibaretmiş, tek erkek pavyoncu kocası gereksiz kaynı mı kalmış?
abisi kaynı değil. yani kuzenimle evlendiği zaman beni gören annesi bana gözü koyuyor. annem de senin vasat oğluna mı kaldı benim kızım diyor. sonra ben gidip 2 sene sonra aynı çevreden yaşı büyük sevgili yapıyorum. ondan ayrılıp doğulu biriyle nişanlanıyorum. 4 yıldır sevgilim var diye kandırılıyorummmmm böyle nasıl anlatsam onların düşünce yapısını bu yönden bakıyor bana tepeden tepeden. ben 2 ayda evlendim diyor 4 yıldır sen daha nişandan öte gidemedin diyor. çünkü koca bulmak çok önemli meseledir. yani o kadar rahatsız edici ki. kendisi aldatılıyor ama kocası var diye benden üstün Görüyor kendini. salak kadın

Siz neden evlenmiyorsunuz peki:)
Öbür konuyu çözdük sizi de çözelim.

nişanlıyım evleneceğim ama seneye. doğru zamanı bekledik. her ilişkinin evliliğe gitmesi gerektiğini düşünmüyorum ben. 26ya da daha yeni girdim hatta
Ay ben sandım dört senedir nişanlısınız, ondan merak ettim biraz.
Tabii ki ayrılabilirsiniz de, evlenebilirsiniz de. Acele de etmeyin yaşınız çok geçmiş.
Karşı ailenin söylediklerinden oluştu o merak da. Dört gözle bekliyorlardır mutsuz olmanızı. Tuhaf bir şekilde insanların mutsuzluğundan tatmin yaşayan insanlar var.

yok bu ocak sonunda nişanlandım. isteme de geçen sene bu zamanlarda oldu. evlilik konusu aramızda geçiyordu hep ama doğru zamanı bekledik. o kızın düşüncesi de şu abimi beğenmedi ama 4 yıldır onu oyalayan var. hani herkes evlilik meraklısı gibi. kendince beni uyarıyor nişan kısa tutulur. ona fikir sordum sanki. daha önce de düşündük ama sevgilimin ailesi ekonomik olarak zor durumdan geçti sevgilim ailesinin borçlarını ödedi. kayınvalidem kanserdi. şuan hala çok iyi değil. kendisi dedi hem bana hem kendi kızına benim iyileşmemi beklemeyin diye ben yaşarken sizi mutlu görmek istiyorum dedi. bu yaz kızı evlendi. seneye de biz evleniyoruz plan o yönde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…