- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.359
-
- Konu Sahibi hemifrithemperi
Hırstan götleri yanmış diye yorumladımbenim haberim bile yoktu bana söylenen bir şey yok. düzgünce reddetmemişiz gururu kırılmış adamın şimdi şükür ediyorlarmış.
Keşke tekrar tekrar reddedebilme seçeneğimiz olsa biz tatmin olmadık deyin.benim haberim bile yoktu bana söylenen bir şey yok. düzgünce reddetmemişiz gururu kırılmış adamın şimdi şükür ediyorlarmış.
aynen ya işte nişan atılır diyor ee atılsın ne olacakKendileri kaşınmışlar, kaşıyan olunca da ağlıyorlar. Kocasına uzatamadığı dilleri rahat rahat size uzatır sanmış, kesip eline vermişsiniz o dili. Ötede zırlasın. Herifi pavyonlardan toplarken yıkılmayan yuva siz kavga ettiniz diye yıkılmaz merak etmeyin. Bunun gibi ezikler ölür de boşanmaz. Koca olmadan bir hiçler. Evlenmek denen şey iyi ki hala var, hala vasıfsızlara vasıf veren bir kurum. Dişleri geçmeyince yuvadan muvadan vurmaya çalışıyorlar. Dikkat et de pis kocandan hpv kapma deyin.
bir de lisedeyim ya lisede. 10. sınıfta mı ne düşünün el kadar bebek 10. sınıf öğrencisi. annem ne desin al bu kız hayrını gör müHırstan götleri yanmış diye yorumladım
aldatıldığı halde çok mutluyum yuvam vaarrrrr çocuklarım varrrr diyor çok büyük meziyet. 26 yaşında nişanlıyım çocuğum yok diye mezara gireyim en iyisiIyi demissin agzina saglik, biri aldatiyosa biri de aldatilip hala baskasina kufur ediyosa ikiside beter olsun de gec
Yuva yıkılacağından değil, siz ayyuka çıkardınız diye kötü oldunuz. Şimdi herkes X gelinin kocası pavyona gidiyomuş diye dedikodu edecek.aynen ya işte nişan atılır diyor ee atılsın ne olacakkendi hayatımı kendim çizdim diye bu. herkes onlar gibi mutsuz olsun istiyorlar. bana durup dururken o diyor. hayatımı görüyormuş. arada içki içiyorum açıldım sevgilim var diye o oldum. bunlar annesi babası varken kapıdan geri geri çıkan tipler. yuvasına sahip çıkıyor ama bak ben diyince birden yuvası yıkılıyor. çocukları babasız kalıyor. sanki afedersiniz kuzenime ben aldat dedim. benim gibiler el üstünde tutulurmuş. fesat
bizde de akraba evliliği olmaz ama herkes aynı çevreden evlenir. diğerlerine tepeden bakılır. bu yüzden ben şimdi onun abisini reddettim. ama gittim doğulu koca buldum. kapalıyken açıldım zaten onun muhteşem abisine artık layık olmadımAnladım şimdi tamam hayır bir göçmenlik kelimesi gördüm de oradan şaşırdım bizde akraba evliliği yoktur, şakası bile olmaz yani.
Şimdi oldu.
Ben size konuyu özet geçeyim mi?
Kedi, uzanamadığı ciğere mundar demiş. O hesap.
Siz de hiç oralı olmayın. Hani derler ya, ite gem vurma, kendini at sanır.
Ahhaha ay ne çok atasözü kullandım emekli albay gibi:)
Aman diyeyim hiç o toplara girmeyin.bizde de akraba evliliği olmaz ama herkes aynı çevreden evlenir. diğerlerine tepeden bakılır. bu yüzden ben şimdi onun abisini reddettim. ama gittim doğulu koca buldum. kapalıyken açıldım zaten onun muhteşem abisine artık layık olmadımneymiş ilk başta ben ona hakaret etmişim. dedim kuzenime abi(abi diyorum) sen dua et ben karını bıçaklamadi
ortamda onun eltisi ve benim abimin eşi vardı. onlar da konuşur evet. konuşuyorlar zaten. kuzenimin annesi ben seni elimle beslerdim oğlumun yuvasını yıkıyorsun diyor delirecegim. bu olay oldu bitti kapandı gitti. hala arıyor kuzenim benim. kız bu arada 3-4 kere aile evine döndü gitti. merak etme dedim onda boşanmaya yetecek bir cesaret yok aksine daha da birbirinize sarılırsınızYuva yıkılacağından değil, siz ayyuka çıkardınız diye kötü oldunuz. Şimdi herkes X gelinin kocası pavyona gidiyomuş diye dedikodu edecek.
Kuzeniniz eşini aldattığı için yıkılır yuvası. Sizin özür dilemeniz ile alakası nedir ki?ortamda onun eltisi ve benim abimin eşi vardı. onlar da konuşur evet. konuşuyorlar zaten. kuzenimin annesi ben seni elimle beslerdim oğlumun yuvasını yıkıyorsun diyor delirecegim. bu olay oldu bitti kapandı gitti. hala arıyor kuzenim benim. kız bu arada 3-4 kere aile evine döndü gitti. merak etme dedim onda boşanmaya yetecek bir cesaret yok aksine daha da birbirinize sarılırsınız
yengemle uzun zamandır görüşmüyorduk kahvaltıya çağırdı. severim normalde kendisini beni o büyüttü annem çalışıyordu bana o bakıyordu. okuluma gelir yemeğimi yedirirdi. para karşılığı da değil bu arada. doğduğumda bile o varmış annemin yanında. yakınız yani normalde. ama çok görüşmüyorduk son zamanlarda ailemden bıktım diye. şimdi de bana sana hakkımı helal etmiyorum torunlarım babasız kalacak diyor. sinirim bozuluyorAman diyeyim hiç o toplara girmeyin.
Herkes kendi çöplüğünde mutlu orada. Ne işiniz vardı ya o ortamda. Cinnet mahallesi gibi.
Hic de dileme o başlatmış o senden dilesinasla özür dilemem. annem benim çirkef birisidir gidip o kızı dövecekti cidden dövecekti. ben de hala pişmanım iki tane yapıştırmadım diye. bana gelip Yuva yıkıyorsun diyorlar. sanki iftira atıyorum
yok dönüyor sonra tekrar gidiyor. en son demiş kaynanasına o benden özür dileyecek. bana ne dilemem ben onu asıl mahkemeye vericem dedimKuzeniniz eşini aldattığı için yıkılır yuvası. Sizin özür dilemeniz ile alakası nedir ki?
Özür dileyince kuzenin ihanetleri iptal mi oluyor?
Delirmiş herkes.
Kadın ren geyiğine dönmüş, benden özür dilemezse dönmem mi diyor
Aldatıldığı halde mutluluk mu? Canım emin ol mutlu değildir dışarıya öyle yansıtıyorduraldatıldığı halde çok mutluyum yuvam vaarrrrr çocuklarım varrrr diyor çok büyük meziyet. 26 yaşında nişanlıyım çocuğum yok diye mezara gireyim en iyisi
zaten boşanmaz. kendince naz yapıyor. ailesini tanıyorum kızlarına sahip çıkacak insanlar değiller.Asla geri adım atmayın. Böyle öfkesini kontrol edemeyen saldırgan titrek tiplerin maçasi boşanmayı yemez.
hayır asla gelinim olur konusu yok bizde akraba evliliği asla olmaz kuzen kardeştir. kuzen değil uzaktan akrabayla bile olmaz. kuzen çocuğu ne bileyim anneanne babaanne kuzense vs olmaz. bu kuzenimin eşinin annesi demiş anneme kızında gözüm var diye. yengem değil yengemin dünürüBüyük ihtimalle evlerinde konuşulan şeyler bunlar. Kuzenin dökülüvermiş. Yengem beni büyüttü emeği çok diyorsun da resmen ilerde gelinim olur diye çıkarına bakmışki bu laflar ediliyor. İstemeyince kötü oldun. İnşallah çok mutlu olursun kurduğun yuvada çatır çatır çatlasın hasetler doğulu bulunca noluyormuş o insan değil mi?
Hah işte torunları babasız kalacaksa, babalarının yediği naneler yüzünden kalacak.yengemle uzun zamandır görüşmüyorduk kahvaltıya çağırdı. severim normalde kendisini beni o büyüttü annem çalışıyordu bana o bakıyordu. okuluma gelir yemeğimi yedirirdi. para karşılığı da değil bu arada. doğduğumda bile o varmış annemin yanında. yakınız yani normalde. ama çok görüşmüyorduk son zamanlarda ailemden bıktım diye. şimdi de bana sana hakkımı helal etmiyorum torunlarım babasız kalacak diyor. sinirim bozuluyor
İşte bu çok tuhaf. Sizinle olan sorunu sizledir. Size gıcık olur ya da olmaz. Özür dilemezse kocamı boşarım demek en hafif tabirle beyinsizliktir.yok dönüyor sonra tekrar gidiyor. en son demiş kaynanasına o benden özür dileyecek. bana ne dilemem ben onu asıl mahkemeye vericem dedim
bir de lisedeyken. yani benim güya gözüm açılmamış olacak onlar da beni mezun olur olmaz anlı şanlı oğullarına gelin alacaklar. annem de oğullarını nasıl aşağı görür. durup dururken konuyu açan o. nişan atarsın diyor kına yakarsın deseydim keşke bir de. çevremde olaya şahit olanlar beni suçlu buluyor. o sana kötü demedi sen kötü anladın diye. ne olursa olsun karı koca arasına girilmezmiş. o bana o... derken iyi. o sinirle söylemiş. ben kavga ederken sakindim bağırmam etmem o bağırdı ağladı diye haklı ben haksız oldumSizi bir baltaya sap olamamış abisine layık görüyordu demek kişuan ki yaşantınıza ve nişanlınız ile ilişkinize özendiği o kadar aşikar ki. Fesatligindan ne dedigini bile bilmiyor terbiyesiz. Özür dilemeyin ortada pek bir yuva da yok anlaşılan yıkılırsa yıkılsın sorumlusu siz değilsiniz.