Yani sdam deli midir nedir 4 cm saç kes, çikolata yeme, siyah giyme ben oldum olası kadın işine çok karışan erkeklerden nefret etmişimdir ki genelde bi tuhaf olurlar böyleleri. Ki bu adam üstüne yok evlenince çalışmamayı düşünme manevi destek olurum bilmemne, hayır yani ne sanıyor ki kendini ? Kuzeniniz arkasına bile bakmasın kimseyi dinlemesin kaçsın bu adamdan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kuzenimin içinde bulunduğu durum için fikir istiyorum.
- Konu Sahibi kuduzfare
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Insallah oyle olur. Ben arkadasi olsaydim acikca ayril derdim. Ama kuzenim oldugu icin ve hala sevgim ve mantigim arasinda kaldim dedigi icin ayril diyemiyorum. Ayril haricinde her seyi soyluyorum ama.Cnm bunda fikir alınacak bi durum göremiyorum.Adam resmen rolleri değişmek istiyor.Kendi otursun manevi destek te bulunsun kadında maddi destek.Bela açık açık geliyorum diyor.Akıllı olsun karartmasın hayatını.
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Kuzenime soyledim. Bu gibi seylerde boyle tepkiler vermesi sinirli degil, tuhaf ve korkutucu bir adam oldugunu gosterir dedim. Sonra da iyi dusun dedim iste.Yani sdam deli midir nedir 4 cm saç kes, çikolata yeme, siyah giyme ben oldum olası kadın işine çok karışan erkeklerden nefret etmişimdir ki genelde bi tuhaf olurlar böyleleri. Ki bu adam üstüne yok evlenince çalışmamayı düşünme manevi destek olurum bilmemne, hayır yani ne sanıyor ki kendini ? Kuzeniniz arkasına bile bakmasın kimseyi dinlemesin kaçsın bu adamdan
Insallah oyle olur. Ben arkadasi olsaydim acikca ayril derdim. Ama kuzenim oldugu icin ve hala sevgim ve mantigim arasinda kaldim dedigi icin ayril diyemiyorum. Ayril haricinde her seyi soyluyorum ama.
Ayrıl diyemiyosan en azından ailesine açık açık durumu anlatması için ikna et onu. Bunları duyunca bu evliliğe hiç kimse onay vermez zaten
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Evet oyle yapacagim, annem de boyle dedi.Ayrıl diyemiyosan en azından ailesine açık açık durumu anlatması için ikna et onu. Bunları duyunca bu evliliğe hiç kimse onay vermez zaten
bunlar normal değil,çalışsa da farketmez. adam rahatsız. psikolojisi bozukAynen, karsisinda cikolata yersen gorursun, sacini kestirmezsen gorursun, siyah elbiseyi geri vermezsen gorursun diyen bir adam var. Ve kiz bunlari kabul etmedigi icin inatci oluyor. Ustelik elbiseyi giyecegim de demiyor. Bu elbise kalsin, yenisini alayim onu giyeyim diyor. Hayir efendim duramaz o elbise, geri vereceksin diyor. Yine anlasilmaz olurdu da, elbisenin parasini adam vermis olsa hadi neyse diyecegim. O da yok.
- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.785
- 798
bunlar normal değil,çalışsa da farketmez. adam rahatsız. psikolojisi bozuk
Bence de herif normal degil, manyak diyebilriim.
manyak tabii. ruh sağlığı bozuk.Bence de herif normal degil, manyak diyebilriim.
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Bence de herif normal degil, manyak diyebilriim.
Galiba oyle.bunlar normal değil,çalışsa da farketmez. adam rahatsız. psikolojisi bozuk
- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
benim o bahsettigim arkadasin kocasi da buna cok benzerdi. Kiza kilo ver diyordu, kiz halbuku kilolu deyildi, et yeme diye baski yapiyordu. hayvan gibi davrandigi icin iliskiye de girememislerdi, bunun sucunu kizin olmayan fazla kilosunda ariyordu. Kizin isi vardi adamin yoktu dogru duzgun, okudugu bolumu bile bitiremiyordu kiza baski yapiyordu, isini birak yanima gel, burda is bul diye, ki kiz orda is bulamazdi.Galiba oyle.
Neler neler, ne piskolojik baskilar.
Kiz bosanicam senden igreniyorum diyodu adam iki sene boyunca hala soyle yapalim boyle yapalim diyordu, bosanmayi konusmuyordu bile. Kizcagiz zor bela yakasini kurtardi.
Kesinlikle öyle. Bu yaşa kadar bir iş yapmadığı ve yapmak istemediği için ezik görüyor kendini bu ezikliği de kuzeniniz üzerin tahakküm kurarak bertaraf etmek istiyor kuzeniniz de neyini sevmiş ki bu kadar anlamadımKuzenime soyledim. Bu gibi seylerde boyle tepkiler vermesi sinirli degil, tuhaf ve korkutucu bir adam oldugunu gosterir dedim. Sonra da iyi dusun dedim iste.
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Evet canim, belki ben cok katiyimdir. Belki benim dusunduklerim dogru degildir diye dusunmustum ama hakli olmak istemedigim bu konuda hakliymisim maalesef.Yorumlar hep olumsuz gördüğün üzere umarım bir faydamız olur
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Gonlun ak ve .okla olan iliskisi iste.kimseyibeğenmeyen kuzenin beğene beğene bunu mu beğenmiş bunu da beğenmeseymiş bence daha iyi olurmuş
- 20 Nisan 2014
- 1.428
- 1.616
- 168
Insallah oyle olmaz.Allahim yaaa bu kuzi evlensin ..iki ay sonra buraya BOSANayim mi napim kizlar bi fikir lutfen diye yazi yazmayimi bekliyo napiyo