• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kuzenimin içinde bulunduğu durum için fikir istiyorum.

Kesinlikle öyle. Bu yaşa kadar bir iş yapmadığı ve yapmak istemediği için ezik görüyor kendini bu ezikliği de kuzeniniz üzerin tahakküm kurarak bertaraf etmek istiyor kuzeniniz de neyini sevmiş ki bu kadar anlamadım
Tartisma olmadigi zaman cok anlayisliymis, sevgisini cok fazla gosteriyormus. Onlara aldaniyor sanirim.

benim o bahsettigim arkadasin kocasi da buna cok benzerdi. Kiza kilo ver diyordu, kiz halbuku kilolu deyildi, et yeme diye baski yapiyordu. hayvan gibi davrandigi icin iliskiye de girememislerdi, bunun sucunu kizin olmayan fazla kilosunda ariyordu. Kizin isi vardi adamin yoktu dogru duzgun, okudugu bolumu bile bitiremiyordu kiza baski yapiyordu, isini birak yanima gel, burda is bul diye, ki kiz orda is bulamazdi.
Neler neler, ne piskolojik baskilar.
Kiz bosanicam senden igreniyorum diyodu adam iki sene boyunca hala soyle yapalim boyle yapalim diyordu, bosanmayi konusmuyordu bile. Kizcagiz zor bela yakasini kurtardi.
Ya biliyor musun, kilo ver mevzusu onlarda da var. Bu cikolata sorunu oradan cikti zaten. Ki kuzenim kilolu degil.

Kuzeninize buraya yazılan yorumları okutmalısınız öncelikle :)
Sonrasında 36 yaşında bir adamın işi olmaz mı ? Sırf bu sebepten evlenilmez bence zaten.
Tembelliği de boyut atlamış miskin hayvanına dönmüş sanki...

bu adamdan koca değil sobaya baca bile olmaz faydasız takıntılı kuzenın yakmasın hayatını herkes evlenmeli diye bı kural yok
Belki son firsati olarak goruyordur bu adami. Kafasi o kadar karisik ki resmen inanmak istiyor ona. Halbuki 38 yasinda olmasina ragmen 25 yasinda gibi gosteren bir kadin, o kadar da guzel. Yani son sansi olmayabilir ki bu adam sans filan degil zaten.

Kuzeninize buraya yazılan yorumları okutmalısınız öncelikle :)
Sonrasında 36 yaşında bir adamın işi olmaz mı ? Sırf bu sebepten evlenilmez bence zaten.
Tembelliği de boyut atlamış miskin hayvanına dönmüş sanki...
Kuzenim ona mail attiktan sonra artik cabalayacagim, farkindayim cok gec kaldigimin diye cevap yazmis. Ama 36 yasina gelmis bir adama annesi mutlaka calis, bir ise gir demistir. Annesinin 36 yilda degistiremedigi insani benim kuzenim mi degistirecek? Hic sanmiyorum.

Belki son firsati olarak goruyordur bu adami. Kafasi o kadar karisik ki resmen inanmak istiyor ona. Halbuki 38 yasinda olmasina ragmen 25 yasinda gibi gosteren bir kadin, o kadar da guzel. Yani son sansi olmayabilir ki bu adam sans filan degil zaten.
ben 18 yaşımda evlendim ozaman bile eşim konusunda kararsızken acaba başka biri çıkarmıki karşıma dıye dşünüyordum kuzenınde böyle düşünmesi çok normal ama bu adamdan gerçekten bişi olmaz çikolata yemiceksin neyaa oda tuvalete gitmesin o vakit ne bilim pantolon değilde etek giysin böyle saçma istekler olabılırmı

Kuzenim ona mail attiktan sonra artik cabalayacagim, farkindayim cok gec kaldigimin diye cevap yazmis. Ama 36 yasina gelmis bir adama annesi mutlaka calis, bir ise gir demistir. Annesinin 36 yilda degistiremedigi insani benim kuzenim mi degistirecek? Hic sanmiyorum.

Zaten kuzeniniz değiştirmek için uğraşmamalı bence.Bu işi henüz ilerlememişken bitirmeli.
Yani evlenmeden bitmeli...Evlenipte mutsuz olacağına bekar kalsın daha iyi.
Evlenmek için evlenilmez sonuçta.
Geleceğini de görebilmeli biraz..Böyle biri kuzeninizi sömürür(maddi)evlilikleri süresince daima...

ben 18 yaşımda evlendim ozaman bile eşim konusunda kararsızken acaba başka biri çıkarmıki karşıma dıye dşünüyordum kuzenınde böyle düşünmesi çok normal ama bu adamdan gerçekten bişi olmaz çikolata yemiceksin neyaa oda tuvalete gitmesin o vakit ne bilim pantolon değilde etek giysin böyle saçma istekler olabılırmı
Evet o nedenle icinde bulundugu psikolojiyi anlayabiliyorum. Fakat cocuk iyice kendini belli etmeden bitirecek gibi degil. Gerci bence fazlasiyla belli etmis.

Zaten kuzeniniz değiştirmek için uğraşmamalı bence.Bu işi henüz ilerlememişken bitirmeli.
Yani evlenmeden bitmeli...Evlenipte mutsuz olacağına bekar kalsın daha iyi.
Evlenmek için evlenilmez sonuçta.
Geleceğini de görebilmeli biraz..Böyle biri kuzeninizi sömürür(maddi)evlilikleri süresince daima...
Kuzenim degistirmeye calisiyor. Benim esim ticaret yapiyor. Esimden ornekler vermis ona, bak x boyle yapti, duzenini kurdu. Sen de bu isi yapabilirsin demis. Adam tamam demis. Hala baslayacak 5 aydir nisanlilar. Subattan beri de sevgililer.

cok mu fesat dusundum bilmiyorum ama kuzenine maddiyat icin maneviyat gosterip gozunu boyamaya calisiyor olabilr mi? Sonucta mantikli bir yani yok ee su anda kuzenine sevgi ilgi de hissettirmese kuzenin neden evlensin ki? Ne bileyim bu is cok bas agritir gibime geldi...

cok mu fesat dusundum bilmiyorum ama kuzenine maddiyat icin maneviyat gosterip gozunu boyamaya calisiyor olabilr mi? Sonucta mantikli bir yani yok ee su anda kuzenine sevgi ilgi de hissettirmese kuzenin neden evlensin ki? Ne bileyim bu is cok bas agritir gibime geldi...
Fesat degil mantiklisin. Bir yerden toparlamaya calismasi gerek tabii ki.

kuzeniniz böyle birine asla güvenmesin. adamdaki rahatlığa bak. ayrıca tuhaf biri gibi geldi bana. siyah elbise giymesin,saçını 4 cm kestirsin, çikolata yemesin vs. istekleri çok manyakça.

Soye bir fikrim var, kuzeniniz son sans olarak gordugu icin bu herife mecbur hissediyor biraz da. Karsisina adam gibi biri ciksa belki akillanir. Tanidiginiz duzgun, yasina uygun kimse yok mu?

Soye bir fikrim var, kuzeniniz son sans olarak gordugu icin bu herife mecbur hissediyor biraz da. Karsisina adam gibi biri ciksa belki akillanir. Tanidiginiz duzgun, yasina uygun kimse yok mu?
Maalesef yok. Zamaninda cok oldu, kabul etmedi. Simdi de cikmiyor. Zaten nisanli oldugu icin kimse yeni bir taliple karsisina cikmaz. Ayrilsa, buyuk bir arkadas cevresi var. Belki onlar birini tavsiye edebilir. Gerci bu cocugu da arkadaslari tavsiye etmisti. O tavsiye edenleri ben taniyorum ve hic tasvip etmedigim insanlar. Oyle insanlarin tavsiyesini ben hayatima sokmazdim acikcasi. Zaten simdi o arkadaslari kuzenimin annesine bu cocukla ilgili kotu seyler soyledikleri icin o arkadaslariyla gorusmuyorlar. Ki soyledikleri kotu degil dogru olan seylermis. Bu cocuk calismaz, bu cocuk soyledir, boyledir demisler.

Madem oyleydi neden tanistirdin di mi? Nereden baksan tutarsizlik. Kuzenim de o zaman sevgilisi olan nisanlisina bunlar boyle boyle diyor, benim yuzumu kara cikarma demis. Halbuki denilecek sey degil. Baktin arkadaslarinin dedigi gibi calismayan bir insan, orada birakacaktin. Nisana gerek yoktu.

Kuzeniniz bu yaşına kadar beklemiş bu yaştan sonra da boş beleş bir adamla yanlış bir iş yapmasın derim.
Adam besbelli kuzeninize sırtını yaslamış.
Bunu görememesine şaşırdım kuzeninizin.
Bence bir an bile düşünmeden yüzük atılmalı.
Sorumluluk sahibi bir insan bu yaşına kadar iş oturtmaz mı Allah aşkına?
Ay embesil erkek tipinden nefret ederim.
Sinirim bozuldu.:KK53:

Back