Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

Hani kuma 2.es ne derseniz artik demissiniz ya biz metres diyoruz kuzenin gibilere. Senin yapabilicegin hicbirsey yok.yasayacak gorecek.birakin imam nikahiyla gitsin adamla yasasin.guzelligi gecince adam onu kopek yerine koyuyormu koymuyormu siz bize burdan yazin. Devam ederse bu hallerine zaten sizin konu acmaniza gerek kalmaz o gelir yazar buralara. Bizde burdayiz zaten. Yol yordam gosteririz.en azindan adamdan kurtulma yollarini sorar ev iskence gibi der ah guzelligim gitti cok kisi uyarmisti der bizde daha beter ol yazariz valla. 25 yasindakine dua edecek halim yok

Siz ne derseniz deyin ne yaparsaniz yapin yaptigi seyin yanlis oldugunu kendi görmedigi surece birakmayacak...

Bu yuzden 26 senelik arkadasimdan oldum ben yine de vazgecmedi. O da ayni durumdaydi birebir.

Ben oyle bısey yapsam aılem benı evden kovardı boyle bısey yapacak bırı degılımde sırf aılem benı reddeder korkusıyla yıne yapmazdım. Kuzenınde bu korku yoksa yapılacak tek sey yasayacak ve ılahı adaletten nasıbını alıp surunecek yapacak bısey yok o adam karıaını bırakıp evlı erkekle takılan kızla evlenmez kullanır atar

Bana anlatım tarzı çok şikayetçi gelmedi.

Sanki herhangi bir ilişki ile ilgili dert yanılıyor tavsiye isteniyor gibi.

2. eş (kuma ) olmak zor ama şöyle şöyle olursa zorluklar hafifler gibi tavsiyeler almak için açılmış gibi.

Bunu nasıl oldu da sadece ben fark ettim, kk'da böyle şeyler anlaşılırdı hemen.

Midesi mi genis yoksa cuzdanimi genis seviyor .Cunku bende yillar once aldatildim ve bir kac yil adamdan midem bulandi resmen midem ayaga kalkiyordu ve halada adami opemem.bunlar nasil elin herifiyle yatiyorlar midesiz pislikler.Karakteri bozuk insan kendi bildiginden asla donmez ve sadece sizi yorar yasasin ve gorsun.ama lutfen bu olayin akibetinide burada paylasin ibret olsun

Tamamen yanlış anlamışsınız. Öyle olsa en azından kuzenimle görüşüyor olurdum ya da ne bileyim özetle buradan vazgeçirmek için ne yapmalıyım diye sormazdım.
Nasıl bir son beklediğini tahmin ediyorum.
Nasıl döndürebilirim diye soruyorum.
Ama anladıgım kadarıyla çok da etkili olamayacağım.

Kesinlikle paylaşmak istiyorum emin olun

yorumunuz beni gerçekten düşündürdü. Ailem beni reddeder korkusuyla yapamamak... gerçekten böyle bir kaygısı yok sanırım

alan razı veren razı deniliyor bu duruma. artık evliliğe bakış açısı değişti birçok kişi için ne diyelim ki

Aileden birileriyle de görüşmüş adam, kabul görmüş yani kuzeninize de çok laf söylemeye gerek yok sanırım. Para birçok şeyin kapısını açtığı için çokta şaşırmamak gerek.

İleride çocuğu olduğunda ne olacak, hiç düşünüyor mu bunları acaba? Hediye araba alıp, zengin adam parası yemekle bitmeyecek bu hayat.

Sizin yapacağınız birşey yok, yaşayıp görecek herşeyi. Umarım layık olduğu şekilde bir hayat bekliyordur onu.

Son düzenleme:
Bence kuzeninize değil, hamile kadın ve çocukların durumuna üzülmeniz lazım. Gayrımeşru bir ilişki ve 18 yaş üstü iki insan var ortada. Kuzeniniz muhtemelen para için sürdürüyor bir ilişkiyi.

bir süre sonra illaki bikacak adam kuzeninden , yapabilceginiz birsey yok zaten , yetiskin insanlar sonucta , Allah bizleri evlatlarimizla terbiye etmesin , kesinlikle kinamadim , düsmez kalkmaz bir Allah var nihayetinde

Bırak karışma kendisi yaşasın görsün olacakları. Adamakıllı biriyle evlenip yuva kurup düzgünce bir hayat yaşamaktansa, böyle bir metres hayatını tercih ediyorsa bu onun tercihidir; kaç yaşında insan sonuçta. Nasıl engel olabilirsin ki?

Adam doğulu diye belirtmişsin ayrıca da şunu söyleyeyim doğusu batısı yok bu işin, sonuçta bu adam 2 çocuklu 3.ye hamile eşini aldatıyor mu? Aldatıyor. Karaktersiz her yerde karaktersiz. Kuzenin de bunu göremiyor, zamanla kendi görecek ama o zaman onun için iş işten geçmiş olacak.

yorumunuz beni gerçekten düşündürdü. Ailem beni reddeder korkusuyla yapamamak... gerçekten böyle bir kaygısı yok sanırım

Kuzenin hatalı
Ailesi daha büyük hatalı
Adamın biri gelip senin kızını metres yapacağım diyecek canlı çıkamaz evimden
Aile onay vermişken sizin yapabileceğiniz bir şey yok, yaşayacak, ziyan olacak, anlayacak

Günümüzün modası, zenginle fingirde malını ye. Çalışarak alamayacağın arabalara bin, gezemeyeceğin yerleri gez, adamın malı iyiyse bi çocuk patlat, nafakasını ye, bir ev aldır, sonra başkasına takıl.
dünya kadar malla fındık kadar aklın arasında günü gün et.

Yoktur yanı aılesı bıle pes etmıs yanı zaten normal ınsan olsa en azından babasından utanır boyle bı ılıskıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…