Kuzenimin evli biriyle ilişkisi

Kuzenin ahlaksızlığı seçmiş.
25 yasında koskoca kadına ne diyeceksin ki
Kendi bilir.
Sen elinden geleni yaptın üzme kendini.

Kuzeniniz de kendini doğulu olduğu için boşanamadığını düşünerek kandırıyor belli ki. Hatta karısını sevmiyordur ve onunla yaşamayacaktır adam kesin. Evlenince görür... Gerçi ona evlenme de denemez beraber yaşayınca diyelim...

İster doğulu ister batılı isterse afrikalı olsun erkeklerde mantık düzdür yenilik eğlence hayatına renk katma kuzeniniz doymadın enayiligine ne diyelim.bence bu adam zengin değil mi ondan vaz geçmiyor kuzeniniz

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Bazı şeyler nasihatla değil bizzat yaşayarak öğreniliyor. Kendisi bu durumdan rahatsız değil. Rahatsız olsa belki psikolog desteği falan alınabilir, ama anladığım kadarı ile rahatsızlığı yok. Siz elinizde geleni yapmışsınız.

Adamın ilk eşinin ahı tutar.Kuzeninizin başına kim bilir ne gelir.İlahi adalet diye bir şey var.Böyle bir şeyi sizin eşiniz yapsaydı yuvanız dağılır giderdi.Bu işin Doğusu batısı Yok.Çevremde çoook var ah alıp sürünenler.Bizde bir laf vardır.Değme sarhoşa kendi ayılsın.Çok çok pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak

Bu arada senin kuzen kuma gitmeyi düşünüyor sanirim. Ama Türkiye'de 2. kere evlenmek yok dolayısıyla o ikinci eş falan olmayacak basbayağı metres olacak. Çocuk falan yaparsa sonra adam fikir değiştirip nüfusuma almıyorum derse o zaman görecek kuzenin Hanya'yı Konya'yı.

bosanmanın dogusu batısı kuzeyı guneyı yok degıl ulkenın dunyanın her yerınde yapılıyor bosanma haberınız olsun
bence kadın bosansın o adamdan . bu pıslıklerın bulundugu cukurdan o sucsuz kadın cıksın kurtulsun. kuzenınızle o adam aslında tam bırbırıne layık bence. asıl sorun o kadın bosanmalı oyle bır hayatı haketmıyor cunku .

Ne kadar garip bir aileniz var.önceki konularda da kayniniz genç bir kızla eşini aldatıyormus...

Adamın doğulu olmasından kastım şu ki şimdi Doğuda bazı yerlerde kuma normal kabul ediliyor. Kadınlar boyun eğiyor. Erkeğin sözünden asla çıkmak yok. Fikir öne sürme, iletişim neredeyse yok. Yoksa diğer türlü kendine güvenen kadın her yerde başarıyor hakkını almayı.. şimdi kuzenim böyle bir evlilik yaptığını savunup normalleştirmeye çalışırsa zaten sıkıntı.(yani ne var bunda, her erkek aldatıyor dedi bir keresinde)
2. Olarak bazı erkekler eşlerini evlendikten sonra ailesiyle görüştürmüyor. Kısıtlıyorlar. Hatta evden dışarı çıkmayanlar var.
Bunlar benim gözlemlerim. Doğuda 3 farklı şehirde 12 yıl yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ama neden aileyle görüştürülmez, gerçekten boşanma yok mudur bunu sordum. Çünkü güya İslami kurallara göre sana nikah Kıyacam demiş adam. Ve böyle olunca ben istemeden boşanamzsın gibi şeyler demiş kuzenime.benim akıllı (!) kuzen de ayrılmak niyetinde zaten olmadıgını söylemiş. Ama Allah aşkına böyle bir kız ne kadar katlanabilir?! Bir arkadaş bir örnek vermiş bir tanıdıgının başına gelmiş, kızı zor kaçırmışlar. Belki bu tür hikayeler caydırıcı olur ne diyeyim

Doğulu yada batılı olmakla alakası yok..anladigim kadarıyla kuzeniniz de batılı şimdi tüm batılılar yuva yıkar metres hayatı yaşar denilebilir mi? Adam zaten adi pisligin teki ama kuzeninizin de aşağı kalır yanı yok.adamin evli ve 3.çocuğu beklediğini bile bile aldığı arabaya biniyor sevgilim diye dolanıyor.midesiz ikisi de ve malesef sizin yapabileceğiniz birsey yok er yada geç çok acı bir şekilde ne yaptığını anlayacak ama iş işten çoktan geçmiş olacak. Kuzeniniz para için yapıyor bunları yoksa azıcık kadınlık gururu olan biri bu kadar aşağılamayı kabul etmez.

Ne kadar garip bir aileniz var.önceki konularda da kayniniz genç bir kızla eşini aldatıyormus...
Aynen öyle maalesef.. eltimin dert yandığı kızın konumunda benim kuzenim var. Eltim ne zaman dert yansa kuzenimi arayıp ağzıma geleni sayasım geliyor. Diğer bi yaramı deştiniz :KK43:

Adamın doğulu olmasından kastım şu ki şimdi Doğuda bazı yerlerde kuma normal kabul ediliyor. Kadınlar boyun eğiyor. Erkeğin sözünden asla çıkmak yok. Fikir öne sürme, iletişim neredeyse yok. Yoksa diğer türlü kendine güvenen kadın her yerde başarıyor hakkını almayı.. şimdi kuzenim böyle bir evlilik yaptığını savunup normalleştirmeye çalışırsa zaten sıkıntı.(yani ne var bunda, her erkek aldatıyor dedi bir keresinde)
2. Olarak bazı erkekler eşlerini evlendikten sonra ailesiyle görüştürmüyor. Kısıtlıyorlar. Hatta evden dışarı çıkmayanlar var.
Bunlar benim gözlemlerim. Doğuda 3 farklı şehirde 12 yıl yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. Ama neden aileyle görüştürülmez, gerçekten boşanma yok mudur bunu sordum. Çünkü güya İslami kurallara göre sana nikah Kıyacam demiş adam. Ve böyle olunca ben istemeden boşanamzsın gibi şeyler demiş kuzenime.benim akıllı (!) kuzen de ayrılmak niyetinde zaten olmadıgını söylemiş. Ama Allah aşkına böyle bir kız ne kadar katlanabilir?! Bir arkadaş bir örnek vermiş bir tanıdıgının başına gelmiş, kızı zor kaçırmışlar. Belki bu tür hikayeler caydırıcı olur ne diyeyim
25 yasında koca kadın. kendı ıstıyor bu yola gırmeyı aılesı yok demıs sızler razı gelmemıssınız sebeplerıyle uyarmıssınız ısrarla ıstıyor hatta aman aldatmayan mı var ne var kı dıyor
e bırakın yasasın
zaten adam 3-5 sene sonra kendısı bırakacak suanda zaten gorusuyor evlı adamla. adam bırakınca gelır tıpıs tıpıs

Arkadaşlar daha önce de bununla ilgili konu açmıştım. Kuzenim bu evli adamla görüşmeye devam ediyor. Adamın karısı 3. Çocuğuna hamileymiş.
Şimdi hepimiz biliyoruz ki evli biriyle ilişkisi başlı başına yanlış. Vazgeçmiyor her iki taraf da.. üstelik kuzenim gerçekten güzel bir kız. Sevgili oldugu erkekler bundan ayrılmak istemezdi hiç bir zaman. Yalvar yakar geri döndürmeye çalışırlar. Bizimkisi süründürür bildiğin..bunu da bulmuş işte bir şekilde başka erkek yokmuş gibi.
Sorunlardan biri şu ki: adam doğulu. Bildiğim kadarıyla onlarda boşanmak yok. Yani adam karısından boşanmayacak. Hem de çocukları var. Benim kuzen de 2. Eş olacak- ya da kuma-ya da ne derseniz.
2. Evli ve çocuklu bir adam olması dolayısıyla hem karısıyla mutlaka kutuplaşacak— hem de adamın bir şekilde ilgilenmesi gereken çocukları var ortada.
Hayat öyle güllük gülistanlık değil- bugün arabayla gezeyim; yarın falanca yerde yiyelim eğlenelim- sonra falanca hediyeleri sersin önüme.. evet adam zengin bayağı.. kuzenime araba falan da vermiş..gerisini siz düşünün.. bu olamaz diyorum.
Kuzenim ünü mezunu ve 25 yaşında. Hayat dolu- sporu-müziği çok seven biri.. yani böyle birine böyle bir şey yakışmıyor.
Ailesinin haberi var- dayak da yedi; görüşmesi engellenmeye de çalışıldı.. farketmedi çünkü 18 yaşından büyük bir bireyi kimse bir yerde tutamaz.
Benim sorum şu:
Nasıl birileri olduklarını sıralamaya gerek yok- ne desek az gelir ama yok mudur bunu vazgeçirmesin bir yolu??
Küçükken kızkardeşimden ayırmadım. İkisine de ders çalıştırdım, aynı şeyleri hediye ettim. Irmağa düşmüştü, 6 yaşındaydı. Kurtardım çıkardım oradan.. şimdi de buradan kurtarmanın bir yolu yok mudur??
Aslında son 8 aydınız görüşmüyorum tepki olarak-ama hep duyuyorum çünkü kimseden gizlemiyor. Adamın karısını da tanımam etmem ki sordursam-öğrensem durum Bedir, kadın biliyor mu? Kuzeninin bilmediğini söylemiş herkese.. ya Allah aşkına bana anlatın doğulu kültürden birine 2. Eş olarak varmanın zorluklarını anlatsın birileri.. ya da ne bileyim anne-babanın ikna edemediğini ben de edemem belki ama böyle uzaktan seyreylemek istemiyorum. Buradan bakınca sonu az buçuk belli ve umduğu gibi olmayacak. Bu rahat, özgür hayatı arayacak; geri de dönemeyecek..yprumlarınız için şimdiden teşekkürler
Kusura bakma ama seni ilgilendirmez. Sonuçta fikrinizi biliyor bu kadar. Kocaman kız. Onun akıl edip düşünmesi lazım. Ha kuma olarak gider, evden kafasını çıkartmazlar, ilk eşinin Dünya kadar ahını alır, görür dünya kaç bucak. Olacakların önüne geçemezsiniz maalesef. Uyarmaktan başka birsey yapamazsınız.

İster doğulu ister batılı isterse afrikalı olsun erkeklerde mantık düzdür yenilik eğlence hayatına renk katma kuzeniniz doymadın enayiligine ne diyelim.bence bu adam zengin değil mi ondan vaz geçmiyor kuzeniniz
Evet. Ben de çok iyi biliyorum ki adamın parası bağlıyor bizim kuzeni. Daha önceki vakalarından tahmin edebiliyorum. Parası olmayanı/kalmayanı/ayıkanı hayatından çıkarmıştı :KK43:

Valla öyle tiplerin peşinden gidenlerin sonu kadın cinayetleriyle bitiyor hepsi olmasa da haberleri bi seyrettirin belki akıllanır biraz.

Konudan cahillik fiskiriyor :KK70:
Yok dogulu, yok araba...yok gezmekle olmaz o isler..yok kuma gidecek...tam mahalle dedikodu agizi

Milletin hayatini siz yasiyorsunuz da sanki biliyorsunuz herseyi.
Kuzeninizi gömdünüz mü övdünüz mü amac nedir anlayamadim...
Kuzenine araba alinmis mis... bu bilgi ne alaka birkere? Millet kuzenine sayiyor suan farkindamisin acaba? Gözünle mi gördün? Belki kendisine araba almistir ne malum?
Kisaca Size ne Bize ne?

Kimsenin karmasina, hayatina karisilmaz.
Hem belki durumlar bambaskadir...kuzeniniz kendi gelip mi dedi evli biriyle gorusuyorum diye...konunuzdan varsayimlardan baska birsey okuyamadim.

Bakiniz: Varsayim.

Varsayalim boyle bir durum var. Basinda anne babasi varmis. Sizin sorumlulugunuz yok.
Yani zaten yardimci olma niyetinde oldugunu da dusunmuyorum..resmen dedikodu yapmaya acilmis bir konu :KK70:
Kuzenim sen misin diyesim geldi. Evet kendi ağzıyla söyledi. Evet adam araba hediye etti, gördük. Evet adam bizzat gelip aileden birileriyle görüştü. İşim gücüm yok. Ne zamandır uğramamışım, gelip buraya dedikodu konusu açacam!?

Kardesinde olsa, kuzeninde olsa kac yasinda insan.17-18 yasinda degil. Gayet olgun bir yas. Ne siz Nede buradan biri hicbirsy yapamaz. Karar onun.
Insanlara müdahale edilmemeli, kendi tecrübelerini kendileri yapmali belli yastan sonra.
Bu aci olacaksada, kendi secimi.

bellimi olur, bu tecrübe ona belki cok seyler katar..

Bence ilk önce doğulular hakkında kulaktan dolma bilgilerle böyle açık yerlerde tam bilmeden yazmayın, insanları yaftalamayın.
Bir çok doğulu tanıdığım var eşinden ayrılmış.
Hiç mi başka kültürler hakkında bilgi öğrenmediniz, kulaktan dolma duyduklarınız harici, hangi çağdayız biz?
Kulaktan dolma değil, 12 yıl Doğunun çeşitli yerlerinde yaşadım. Bizzat gördüm.bir çok yerde Kuma normal kabul ediliyor. Kadınlar ses edemiyor.üzerine kuma gelen kadınları Aileleri kabul etmiyor. Edenler de çocukları bırakırsan bırak gel diyor.

Kuzeninizin zeki olduğunu düşünüyorum evli barklı çocuklu hamile eşli bir adamla işi ne aşık mı hiç sanmıyorum bu adamın ona sağladığı mutlaka birşey vardır yoksa süs tablosuna bakar gibi adama bakıp varlığı yeter demiyordur istese kendisi gibi bekar birisiyle olabilir üstelik sizin bile haberiniz olmuş ileride ne olacak adam boşanıp onu mu alacak yoksa o adamdan evlilik dışı çocuk sahibimi olacak gidişat böyle olur çünkü burda düşünülmesi gereken kuzeniniz değil adamın karışı ama kuzeninizi düşünüyorsanız ailesi bilmiyorsa ailesinin bilmesini sağlayın belki ozaman aklı başına gelir

Kuzenim sen misin diyesim geldi. Evet kendi ağzıyla söyledi. Evet adam araba hediye etti, gördük. Evet adam bizzat gelip aileden birileriyle görüştü. İşim gücüm yok. Ne zamandır uğramamışım, gelip buraya dedikodu konusu açacam!?

Kuzeniniz olamam zira benim evli barkli heriflerle isim olmaz.
Elin adamlari da bana araba hediye etme curetinde bulunamaz.

Sizin uslubunuza sasirdim ve anlattiklarinizi inandirici bulamadim.
Benim kuzenim bu durumda olsa, hatta hoslanmadigim kuzenlerimden biri böyle bir duruma düsse ortalikta ballandirarak yok araba almis yok para icin mi vs diye cirkince konusmazdim hakkinda.
Bu kacinci konunuz bu kiz hakkinda...
Birakin kimin ne hali varsa görsun.

X