Merak edenler için son durumu açıklayayım: kuzenim bu adamla görüşmeye devam ediyormuş..adamın parasını yemeye de.
adamın vaad ettiği gibi karısından boşanıp bizimkiyle evlenme yok.. imam nikahı da yok..ama gezmeler, tatiller derseniz devam.. yani bildiğiniz metreslik hayatı. Memlekette herkes duymuş bu olayı. Teyzem mütemadiyen hasta.. Teyzemin eşi başka bir şehre taşıdı işini. Adamda insanların yüzüne bakacak hal kalmadığı için. Yakında evlerini de taşıyacaklarmış ama kuzenim ne yapar ne eder bilemiyorum.
Adamın karısını tanımıyorum, hiç görmedim. Biliyordur illa ki.. karşılaşsak falan biryerlerde İnanın ki yüzüne bakamam. Çaresizliğine, çocuklarının babadan mahrum kalışına, karısına yapmayıp kuzenime yaptığı her şeye onun bir kardeşi gibi üzülmekteyim şahsen. Herkes binbir umutla evleniyor, yuva kuruyor, çocuk sahibi oluyor. Ama işte.. en başta erkekler bilmiyor aile kıymetini..
Ama şunu da ekleyeyim: kuzenimde huzur falan da yok.. herkes yüz çevirdi. Yanında kimse kalmadı. Hiçbirimiz görüşmüyoruz. Kimse de evine almak istemiyor açıkcası. Öyle bir dışlanmışlık durumu anlayacagınız